Τελευταία ενημέρωση 05:34, 29 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Nτεμπούτο με ήττα

Με ήττα 3-0 στον Άγιο Δημήτριο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Γιάνννη Χλωρού στον πάγκο του Ήφαιστου.

Στο 40′ ο Κασπίρης έκανε το 1-0, ενώ στο 44′ η προσπάθεια του Κολονέρου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 56′ η Κοζάκης στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στο 60′ ο Λεονάρντο με μαγική ενλεργεια μπήκε κυριολεκτικά με τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 80′ ο Ηφαιστος έμεινε με 10 παίχτες λίογω αποβολής του Φουκούλη με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κοτσοβός διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Κορδάς, Κοζάκης (75′ Νομικός), Ντάφλας (46′ Βλαχόπουλος), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Βαφειάδης, Κασπίρης (85΄Μιτσάνι), Κοτσοβός.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης (46′ Σταυρόπουλος), Πάζα, Λιούκας, Σκούμας, Τρακόσης (60′ Ρέτσος), Κολονέρος (60′ Ράπτης), Λάγγας, Γονής (70′ Κέσκος).

Ετικέτες

Πολύ «δυνατά» παίζει, σύμφωνα με την Independent, το όνομα του πρώην προπονητή του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ιρλανδίας.

Η εθνική Ιρλανδίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή της μετά την απομάκρυνση του Κένι και ένα γνώριμο στο ελληνικό κοινό όνομα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της. Ο λόγος για τον Κρις Κόουλμαν, που σύμφωνα με την Independent αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

 

Ετικέτες

Την ήττα από τον Άρη με 0-2 γνώρισε το Σάββατο ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ετικέτες

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος, σε συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ Περιστερίου και τους οργανωμένους φιλάθλους του Ατρομήτου «Fentagin», την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Θύρα 5, οδός Γιαννιτσών) και ώρες 9:30 – 13:30, στοχεύοντας στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας.

 

 

 

Ετικέτες

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο ΑΟ Περιστερίου κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2 με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Πηγή stoplekto.gr

Ετσι πήρε βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάταση φτάνοντας τους 27 βαθμούς και στην 9η θέση μαζί με τον Ηφαιστο Περιστερίου, ενώ η Θύελλα έμεινε στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας με 14 βαθμούς στην 15η θέση, με το μέλλον της στην κατηγορία να δείχνει πλέον εξαιρετικά δυσοίωνο…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ ο Εκτορας Πατρίκιος έκανε το 1-0, ενώ στο 34′ ο ίδιος παίχτης με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0. Στο 36′ η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμα της αλλά η προσπάθεια του Τσακόγιωργα σταμάτησε στο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του ματς στο 45′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Γεωργακόπουλο να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1. Αυτό το γκολ άλλαξε τη ροή τπυ αγώνα, με τον όμιλο να φτάνει στην ισοφλαριση στο 62′ όταν ο Χαραλαμοπόπουλος μ/ολις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς έκανε το 2-2, σκορ που έμεινε σαν τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 85′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βαγγέλης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Κορμπάς, Πατρίκιος Γ., Νταλάκας, Γαλάμης, Μπαρδώσας (65′ Κυριαζής), Μπεχράκης, Τσακόγιωργας (74′ Σάσαν), Καντέλης (52′ Κουμουνδούρος), Χίος (52′ Κούτρος), Πατρίκιος Ε., Φραγγεδάκης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Λαγός (60′ Βαγγέλης), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (60′ Χαραλαμπόπουλος), Ζαφειράτος, Μιχάλης (72′ Μιράκα), Ριζβάνι (46′ Θεοδωρόπουλος), Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας