Τελευταία ενημέρωση 09:05, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Η ομάδα των Παμπαίδων Α του ΓΣΠ κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ αφού στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό 55-53 και νίκησε στον μικρό τελικό τους Κουκουβάουνες 66-53.
 
 
Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον προπονητή Ανδρέα Ζιάκα, τους αθλητές της ομάδας, τον έφορο κο Θεοδωρόπουλο και τους γονείς για την προσπάθεια και την συνεργασία τους που είχαν ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν για το τμήμα.
 
 
 
Ετικέτες

Η τρέλα για το άθλημα είναι χαρακτηριστική για τους αθλητές του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.! Μόλις άκουσαν ότι διοργανώνεται Τουρνουά Beach Water Polo στα ιαματικά νερά της λίμνης της Βουλιαγμένης ρώτησαν , έμαθαν και δήλωσαν συμμετοχή με το χιουμοριστικό ψευδώνυμο « Pro Chodrecco» . Σημασία έχει ότι οι νεαροί αθλητές του Γ.Σ.Π. Ανδρέας Σιαμανδούρας, Ηλίας Γιαννουλάτος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιώργος Σάμπος, Λουκάς Ζωγράφος, Στέφανος Φέγγος, Σπύρος Παπασπηλίου και η αθλήτρια του γυναικείου πόλο Μαρία Γαλιατσάτου έδωσαν 3 αγώνες και πέτυχαν 3 νίκες!

 Σε μία ωραία διοργάνωση , σχεδιασμένη με κέφι και αγάπη για το άθλημα, με στόχο την διαφήμιση της Υδατοσφαίρισης μέσα από κάποια παιχνίδια που ξεφεύγουν από τα όσα ξέρουμε από το WaterPolo πισίνας.   

 Πολλά χαμόγελα, πολλά πειράγματα μεταξύ των ομάδων και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια σε κάθε καλή φάση. Το Περιστέρι μας έδειξε πολύ καλή εικόνα και μάλιστα απέσπασε καλές κριτικές για την δουλειά που γίνεται εδώ και 2 χρόνια στον Γ.Σ.Π.

 Τα παιδιά συνεχίζουν και αύριο διεκδικώντας … γιατί όχι …την πρωτιά. Μπράβο Γοργόνα και Μάγκες!

Ετικέτες

Σαν σήμερα (21 Μαϊου) σε ένα θάλαμο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που για οκτώ μήνες ανέβαινε το δικό του «Γολγοθά» έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μιχαλέτος και ταξίδεψε για τη γειτονιά του Παραδείσου. Μόλις 52 ετών ήταν.

Άφησε πίσω του μια γυναίκα, δύο βιολογικά παιδιά αλλά  και δεκάδες παιδιά –ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα χέρια του στα δέκα χρόνια που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αγαπητός, προσηνής, καλόκαρδος, χαμογελαστός, εργατικός!. Τα είχε αυτά ο Τάκης Μιχαλέτος. Η ζωή όμως του έπαιξε πολύ παράξενα παιχνίδια. Από μικρή ηλικία ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα υγείας, που χρόνο με το χρόνο διογκώνονταν. Εκείνος όμως έμενε όρθιος, δεν παραπονιόταν είχε ένα καλό λόγο για τους ανθρώπους και άμα καμιά φορά ύψωνε τον τόνο αργότερα το μετάνιωνε.

Όσοι τον ζήσαμε από κοντά στον Ατρόμητο θα τον θυμόμαστε πάντα. Δεν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι από τη θύμηση μας. Ο Τάκης Μιχαλέτος θα συντροφεύει άλλωστε το τουρνουά των Ακαδημιών του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που ξεκίνησε πέρσι στο Λουτράκι και φέτος θα γίνει για δεύτερη χρονιά.

Είμαστε σίγουροι ότι εκεί ψηλά χαίρεται για τις καλές και στενοχωριέται για τις  κακές στιγμές του Ατρόμητου. Θα παρακολουθεί την πορεία των «παιδιών» του στις Ακαδημίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει αφήσει έτσι!.

Αύριο η οικογένεια του θα τελέσει στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου της Καλλιθέας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Στις 12 το μεσημέρι. Τάκη να μας προσέχεις!.

Ετικέτες

Σε αγώνα μπαράζ και με μειονέκτημα θα διεκδικήσει τελικά η Άμιλλα την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα Κ17 που μπορεί να μην έφθασε στον τελικό όμως με την χθεσινή της προσπάθεια έδειξε ότι το μέλλον των παιδιών που την αποτελούν προδιαγράφεται ευοίωνο. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν από την ομάδα για την επιτυχία αυτού του τουρνουά στο Περιστέρι αλλά και στα παιδιά από την Ακαδημία για το δυναμικό παρών τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο της  ΠΑΕ Ατρόμητος συγχαίρει την ομάδα Κ17 για την φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Super League K17 που την έφερε μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ελληνικών ομάδων (Final 4).

Η χθεσινή μέρα μπορεί να άφησε πίσω της την πίκρα ενός αποκλεισμού ωστόσο οι παίκτες  της Κ17 τίμησαν τη φανέλα με το αστέρι!

Ένα μεγάλο «μπράβο» για την άρτια διοργάνωση του Final -4 αλλά και στα δεκάδες παιδιά από τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος που έδωσαν μαζικά το παρών στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που έφθασε μέσω της τηλεόρασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε επίσης την ομάδα Κ15 για την πρόσφατη κατάκτηση του διεθνούς τουρνουά Elite Neon Cup η οποία  σε συνδυασμό με την σταθερή πορεία της ομάδας Κ20 τα δύο τελευταία χρόνια καταδεικνύει την μεθοδική και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα Τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας