Τελευταία ενημέρωση 13:22, 20 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών, η Προκριματική φάση του οποίου θα διεξαχθεί 20 -22 Ιανουαρίου. O ΓΣΠ μετέχει στον Β’ Όμιλο. Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι είναι οι εξής:

Οι Όμιλοι:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Χίου, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ιωνικός Νίκαιας, Πανιώνιος

Προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες

Β’ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Βουλιαγμένης, Νηρέας Χαλανδρίου, Τρίτων Αμαρουσίου, Εθνικός Πειραιά, Ηλυσιακός, ΓΣ Περιστερίου

Προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΝΕ Πατρών

Προκρίνεται η 1η ομάδα

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ

Προκρίνεται η 1η ομάδα

Η Τελική Φάση με τη μορφή Final 8, θα διεξαχθεί 7-9 Απριλίου.

Ετικέτες

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (κεκλεισμένων των θυρών) στο γήπεδο Περιστερίου ανακοίνωσε ο  Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν στην αποστολή (Γροντής, Θεοδωράκης, Νάτσος, Βασιλείου, Γκουγκούδης, Ντιγκινί) θα κάνουν αύριο προπόνηση με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Από την άλλη πλευρά, με τον Νίκλας Χουλτ να μένει εκτός προπόνησης και αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Εκτός έμειναν και οι Γουακάσο και Σάμπα με τον πρώτο να υποβάλλεται σε θεραπεία και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι».

Ετικέτες

Ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς είναι από σήμερα ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Ατρόμητου Γιώργος Πέτρου καθώς η σύζυγος του Αναστασίου έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Παναγιώτης.

Ο Πέτρου που τον βλέπουμε στη φωτό να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ πλέει φυσικά σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Το peristerisports του εύχεται, όπως και στη σύζυγό του το  νέο μέλος της οικογένειας τους να έχει υγεία, ευτυχία και τύχη στη ζωή του.

Ετικέτες

Με ο δικό τους ξεχωριστό τρόπο σχολίασαν οι Fentagin τη μεγάλη νίκη στη Λάρισα.

«Αλλη μια δυναμική και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ εμφάνιση για άλλο ένα εκτός έδρας από την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ.Μπράβο μάγκες συνεχίστε να μας κ@υλ....ε.!!

ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ κωλότυρα ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΔΕΡΦΕΣ" ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ..!!

ΣΑΣ Γ@m@...... ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..!!

Ετικέτες

 Μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που πρωταγωνιστής δεν ήταν εκείνος που βραβεύεται αλλά εκείνος που τον βράβευσε ζήσαμε χθες στο Café του γηπέδου. Ίσως γιατί ο Χαβιέρ Ούμπιντες πριν από λίγο καιρό είχε ξαναβραβευτεί για το γκολ που είχε πετύχει εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Σέρτζιο Εσπινόζα του πρώτου εκπορθητή της Τούμπας το 1976 με δύο δικές του κεφαλιές εκ των οποίων η μια από 25 μέτρα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους θαμώνες του Ατρόμητος Cafe, στους πιο μεγάλους σε ηλικία που είχαν την τύχη να το προλάβουν και να τον γνωρίσουν ως ποδοσφαιριστή.

Η μεγάλη έκπληξη για τον Εσπινόζα ήταν όταν μετά από πάρα πολλά χρόνια είδε και έναν συμπαίκτη του. Τον Αλέξη Σκαρπέλη, έναν άλλον σπουδαίο άσο της εποχής ο οποίος πήγε να τον συναντήσει. Μια ζεστή αγκαλιά και λόγια συγκίνησης, θύμησες από το παρελθόν, οι πλάκες στα αποδυτήρια όλα ήρθαν πάλι στο μυαλό τους.

Όλοι ήθελαν λοιπόν μια φωτογραφία μαζί του σε ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής συνάντησης, μάλιστα ο «γεννημένος από κούνια» στον Ατρόμητο Βασίλης Κεχαγιάς έφορος υλικού της Κ20, του πρόσφερε μια φανέλα της ομάδας.

Αλλά και ο Σέρτζιο όπως μου μετέφερε η γυναίκα του Καίτη σήμερα ήταν πολύ χαρούμενος για την όμορφη αυτή τιμή που θεωρεί ότι του έγινε. «Από τη χαρά του δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ» μας είπε η Καίτη Εσπινόζα για τον γλυκύτατο Σέρχιο που ήρθε στη Ελλάδα για να παίξει μπάλα στη δεκαετία του ΄70 αλλά δεν έφυγε ποτέ. Και τώρα χαίρεται τα δύο παιδιά του και τα δύο του εγγόνια.

 

Σέρτζιο Εσπινόζα, Αλέξης Σκαρπέλης, Βασίλης Κεχαγιάς, Μπάμπης Σταματελάτος.

 

Χαβιέρ Ούμπιντες, Σέρτζιο Εσπινόζα, Αλέξης Σκαρπέλης, Βασίλης Κεχαγιάς

Αντώνης Ντούριος, Σέρτζιο Εσπινόζα, Αλέξης Σκαρπέλης

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας