Τελευταία ενημέρωση 12:38, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Οι μάγκες του Όμιλου από το Περιστέρι δεν είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην Ένωση Βοτανικού (5-1). Μάγκες γιατί σε μια χρονιά που ξεκίνησε με δύσκολες συνθήκες λόγω της ανανέωσης, εξελίχθηκε  ιδανικά με την κατάληψη της 2η θέσης πίσω από τον πρωταθλητή Άγιο Ιερόθεο.

Το ματς δεν χωράει σε κριτική λόγω της διαφοράς δυναμικότητας,. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπούσκος (25’), Χέλμης (46’-55’),  Πλέστης(64’),  Ντα Κόστα (70’).

Έπαιξαν οι Μαρκαντωνάκης, Καζιάνης, Ανιτσάκης, Μπούσκος, Γουβαλάρης (70’ Καπετάνης), Παπαευθυμίου, Πλέστης, Κρούτι,Ψαράκης, Χέλμης, Κρούτι και ως αλλαγή οι Καπετάνης, Κασιμάτης, Ντα Κόστα.

Ετικέτες

Την ήττα στην Καισαριανή από τον Μικρασιατικό σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι γνώρισε ο Ήφαιστος με σκορ 1-0.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά πέτυχε ο Βουτυράς ενώ ο Ήφαιστος είχε δοκάρι με τον Ζαφειράτο για να ισοφαρίσει.

 Ξεκίνησαν οι Πετσάς, Γιαννούλας, Σφίκτης, Μουρκάκης, Ντάτσης, Ζήκος, Ζαφειράτος, Ρώσι, Μπότης, Παπαευθυμίου, Παπαγιάννι. Έπαιξαν και οι Ζώγκος, Καλατζής, Μαυρομάτης.

Ετικέτες

Στα χρώματα του μπλε ντύθηκε σήμερα το πανέμορφο νησί της Λέσβου. Με την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης», παιδιά από την Ακαδημία του Αιγέα Πλωμαρίου την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και πρόσφεραν ανθοδέσμη στους αρχηγούς μας Φυτανίδη-Λαζαρίδη.

Λίγη ώρα αργότερα στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η επαγγελματική ομάδα πραγματοποιήθηκε η παρουσία για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Αιγέα Πλωμαρίου. Το παρών έδωσαν τοπικοί φορείς, οι ακαδημίες του Αιγέα, ο Ατρόμητος Κ145 που βρίσκεται από σήμερα στο νησί, γονείς, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιολικού.

Την τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός, και ο προπονητής της ομάδας μας  Τραϊανός Δέλλας.

Στον σύντομο χαιρετισμό τους ο πρόεδρος της ομάδας μας είπε τα εξής: «Μας συνδέουν ωραίες αναμνήσεις με αυτό το νησί. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια με ακαδημίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικο. Σε αυτό πλαίσιο σήμερα εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας και με τον Αιγέα. Θα έρχονται οι δικοί μας άνθρωποι στο νησί για να βοηθούν και να μεταφέρουν την τεχνογνωσία μας στον Αιγέα. Πάνω από όλα πρέπει να φτιάξουμε καλούς ανθρώπους και μετά καλούς αθλητές. Οι ανθρωποι μας θα είναι στη διάθεσή σας. Εύχομαι να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Το ποδόσφαιρο φτιάχνει δυνατούς χαρακτήρες και αποτελεί προσωποποίηση της ίδιας της ζωής. Θέλουμε τα παιδιά μέσα στον αθλητισμό και μακριά από τις κακές επιρροές της εποχής μας».

Ο Τραϊανός Δέλλας είπε με την σειρά του:  «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία τους ανθρώπους του Αιγέα. Αισθανομαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του τόπου που δείχνει πολιτισμό και φιλοξενεί ανθρώπους από την άλλη πλευρά. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αγκαλιάζουμε την Ελλάδα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Χρειαζόμαστε Έλληνες προπονητές, Έλληνες ποδοσφαιριστές και ταλέντα που θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα και θα την φέρουν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτή η συνεργασία θα δώσει ώθηση στα νέα παιδιά αυτού του νησιού. Εύχομαι να έρθουν παιδιά από τη Μυτιλήνη και να παίξουν στην Αθήνα. Να έχουμε μια επιτυχή συνεργασία, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που θέλει υπομονή και επιμονή».

 Χαιρετισμό απεύθυνε  ο Σπύρος Γαληνός (Δήμαρχος Λέσβου) που δήλωσε:« Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα, αγκαλιάζουμε τον Ατρομητο. Πρόκειται για μια τέλεια επιλογή για τις δύο ομάδες. Αυτή η συνεργασία θα πάει από το καλό στο καλύτερο και είμαι σίγουρος γι αυτό».

 Το πάνελ της παρουσίασης αποτελούσαν η «ψυχή» του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου, ο πρόεδρος του Αιγέα Κώστας Πρωτούλης, τα μέλη της διοίκησης Τάκης Μαρσένης, Στέφανος Σανιδάς, ο προπονητής Στέλιος Μουντανάρης, Σχολιάζοντας την συνεργασία των δύο ομάδων είπαν τα εξής:

  Τόλης Αποστόλου: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στη Μυτιλήνη. Ο Ατρόμητος πάντα ήταν μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κατορθώσει και έχουμε σταθεροποιηθεί στις καλύτερες ομαδες της Ελλάδας. Συγχρόνως όμως κοιτάζαμε να αναπτύξουμε τις Ακαδημίες και να χτίσουμε νεαρούς παίκτες. Κάθε χρόνο ο Ατρόμητος έχει στο ρόστερ του παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

 Εμείς πάντα κοιτάμε μέσα από την εκπαίδευση να είμαστε και ειλικρινείς. Δεν θέλουμε να περάσει ότι θα έρθουν και τα 100 παιδιά του Αιγέα στον Ατρόμητο. Το βασικό μας μέλημα είναι να βγάλουμε καλούς χαρακτήρες και αθλητές. Είναι τιμή για μας ο Ατρόμητος να κάνει αυτή τη συνεργασία με τον Αιγέα. Είμαστε ένας σύλλογος που δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο Ατρόμητος μέσα από αυτή τη συνεργασία μεγαλώνει. Στη ζωή των παιδιών της Μυτιλήνης θα μπει πλέον και ο Ατρόμητος και για μας αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία. 

 Στέφανος Σανιδάς (πρώην πρόεδρος Αιγέα): «Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση αυτή με την οποία ο Αιγέας Πλωμαρίου θα μπει στο δίκτυου του Ατρομήτου. Πιστεύω ότι ο Αιγέας μόνο να κερδίσει έχει από αυτή την συνεργασία αλλά και ολόκληρο το λεσβιακό ποδόσφαιρο».

 Κώστας Πρωτούλης (Πρόεδρος Αιγέα):  «Καλωσορίζουμε τον Ατρόμητο και ευχαριστούμε για την έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων. Είναι γεγονος ότι η ομάδα του Ατρομήτου βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου με συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Σκοπός της συνεργασίας είναι η συνεχής παροχή της τεχνογνωσίας και συμβουλευτικών υπηρεσίων του ποδοσφαίρου. Προκειμένου να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς παίκτες μας ξεκινάμε την έναρξη της συνεργασίας».

 Τάκης Μάρσωνης (Μέλος διοίκησης του Αιγέα): «Τα 4-5 τελευταία χρόνια φεύγοντας από την Αθήνα, ήρθα να ζήσω στο Μυτιλήνη. Τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ, σταμάτησα να δω τι γίνεται στο γήπεδο και είδα ανθρώπους να δουλεύουν πολύ. Έτσι αποφάσισα να είμαι κοντά στην ομάδα βοηθώντας κυρίως με την εμπειρία μου από την θητεία μου στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Όποια ομάδα δεν δουλέψει στις ακαδημίες δεν έχει μέλλον κατά τη γνώμη μου. Διαπίστωσα ότι στην πόλη μας υπάρχει πολύ ταλέντο. Μας απέμενε το επόμενο βήμα. Έπρεπε κάποιος να αγκαλιάσει το ταλέντο μας. Η πρόταση από τον Ατρόμητο ήταν ανθρώπινη και μας κάλυπτε απόλυτα. Ο Τόλης Αποστόλου μας κέρδισε και μας έκανε τρομερή εντύπωση. Ένα παιδί από τον Αιγέα να παίξει στον Ατρόμητο θα είναι μεγάλη επιτυχία».

  Στέλιος Μουντανάρης (Προπονητής Αιγέα): Ερχόμενος στον Αιγεά είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε κάποια πράγματα. Όμως δούλευα στο μυαλό μου μια τέτοια συνεργασία. Μας έλειπε η τεχνογνωσία και προσπαθούμε να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά. Υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές. Σκοπός μας είναι να εξιδανικεύσουμε τα παιδιά και να τα βελτιώσουμε, έτσι ώστε να τα πάρει ο Τραϊανός και να δουλέψει μαζί τους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Τόλη Αποστόλου».

 Η ΠΑΕ Ατρόμητος τίμησε εξάλλου τη μνήμη δύο Λέσβιων ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει το αστέρι και οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή: Του Ανδρέα Δαλαμπέκη (την πλακέτα έδωσε ο αρχηγός μας Νίκος Λαζαρίδης) και του Παναγιώτη Σαλταμάτα (την πλακέτα έδωσε ο ο παλίος άσος και νυν προπονητής της Κ14 Σάκης Σάσσαλος.

 

 

 

 

 

Ετικέτες

Ένας απίθανος διαιτητής ονόματι Κάτσαρης από τη Χίο, εντελώς ακατάλληλος για να σφυρίζει και καλύτερα να το σταματήσει τώρα που είναι νωρίς, κόντεψε να τινάξει στον αέρα τον σημερινό αγώνα του Ατρόμητου Κ20 στην Αγιάσο με την Καλλονή. Ακόμη και ο «ιστορικός» διαιτητής Στράτος Παπουτσέλης που είχε δώσει ένα πέναλτι σε ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1996 κι εκτελούσε χρέη παρατηρητή διαιτησίας  βγήκε  από τα ρούχα του.

Δεν έδωσε δύο πεναλτάρες στον Ατρόμητος σε ανατροπές των Στρούγγη, Νάτσου εκ των οποίων η πρώτη φάση ήταν και αποβολή ενώ απέβαλε τον Κωστούλα στο 72’ όταν δέχθηκε κλωτσιά από αντίπαλο και αντί φαουλ του έδωσε δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Και λίγα είναι αυτά από όσα έκανε ο Κάτσαρης αλλά τελικά δεν εμπόδισε τον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη με δέκα παίκτες, με γκολ του Ρομάριο με ωραία προσπάθεια και ιδανικό πλασέ

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ ανώτερος και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Με διαφορά κλάσης από την Καλλονή που πάλεψε πάντως όσο μπορούσε. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη (συνεργάτης του ο Κώστας Παρθενίου) είχε δοκάρι με τον Κωστούλα στο 57’.

 Οι υποδείξεις του Κάτσαρη, κάπου τον αποπροσανατόλισαν ωστόσο ακόμη κι έτσι απονεμήθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στις καθυστερήσεις.

Ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Στρούγγης, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Νάτσος, Ρεγκάκος, Παυλής, Τσατσόπουλος.

‘Επαιξαν ως αλλαγή και οι Κρουσέλ, Λαζαρίδης, Ρομάριο.

Ετικέτες

Σε μια πολύ ωραία ενέργεια θα προχωρήσει αύριο ο Ατρόμητος ο Ατρόμητος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον Αιγέα Πλωμαρίου (την επιμέλεια της οποίας ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Στέφανος Σανιδάς) , η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τη μνήμη δύο Λέσβιων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας τις περασμένες δεκαετίες: Του Ανδρέα Δαλαμπέκη και του Παναγιώτη Σαλταμάρα (στη πάνω φωτό ανάμεσα σε Τσιαντάκη- Βασιλόπουλο). Ο Δαλαμπέκης έπαιξε τη διετία 1972-74 και ο Σαλταμάρας τη διετία 1983-85.

Τις τιμητικές πλακέτες θα παραλάβουν μέλη της οικογένειας των δύο αείμνηστων ποδοσφαιριστών.

Ο Δαλαμπέκης στη μέση της κάτω σειράς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας