Τελευταία ενημέρωση 12:45, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Πικρή ισοπαλία για την Θύελλα στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Ετικέτες

 Μια καλή προπονηση έκανε η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας η οποία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας ΕΣΚΑ αντιμετώπισε τον Περισσό στο κλειστό του Μπουρναζίου.

Ετικέτες

 Από τη γειτονιά του Παραδείσου και όχι από τις όμορφες χωμάτινες αλλοτινές γειτονιές του Περιστερίου στη δεκαετία του ’60 θα ζει και θα βλέπει από σήμερα το «όνειρο της Κυριακής» ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ετικέτες

Ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι που επρόκειτο να δώσει ο Άγιος Ιερόθεος στο γήπεδο του Ταύρου με αντίπαλο τον Φωστήρα προκειμένου να καλύψει τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από εκεί κα πέρα όλο το βάρος του ιατρικού επιτελείου έχει πέσει πάνω στους Σούφλα και Κωστούλα οι οποίοι διανύουν περίοδο τραυματισμού και κάνουν αγώνα δρόμου για να αποθεραπευτούν.

Αργά το απόγευμα ο πρόεδρος του Αγίου Παναγιώτης Ρούμπας και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ρούσσος παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας Νέων στο γήπεδο Νταμάρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Τον Οκτώβριο του 2010 όταν έγραψα το βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα- Special Edition» είχα ζητήσει από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον περιστεριώτη βετεράνο πολεμικό ανταποκριτή και φίλο που δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή, να γράψει ένα εισαγωγικό σημείωμα για τον Ατρόμητο που εκείνος γνώρισε. Ο Γιώργος έγραψε για τον Ατρόμητο με πολύ μεγάλη χαρά. Έβαλε και τον τίτλο στο κείμενο «Το όνειρο της Κυριακής».  Τον Γιώργο τον συνάντησα για τελευταία φορά πέρσι τον Οκτώβριο στη Ζάκυνθο που ζούσε μόνιμα. Είχε βρει την ηρεμία του.... Έψαξα λοιπόν για το «όνειρο της Κυριακής», το βρήκα και το αφιερώνω στη μνήμη του. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. Σε ευχαριστώ που με τίμησες!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας