Τελευταία ενημέρωση 01:38, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

 Χωρίς κανένα άγχος και με διάθεση να παίξει ελεύθερο ποδόσφαιρο ο Ήφαιστος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι αύριο στην Ηλιούπολη κόντρα στην τοπική ομάδα (15.30).

Ετικέτες

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε την Δευτέρα στο γήπεδο του Ηφαίστου οι Βετεράνοι της τοπικής ομάδος και του Παναθηναικού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 4-4 προσφέροντας θέαμα και γκολ στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο αγώνας έγινε με πρωτοβουλία του ΕΟΠΕΚ και του προέδρου κ.Μαρίνου Παπαντωνόπουλου ο οποίος τίμησε τις παλιές δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου της εποχής του Γουέμπλει 1971 με κύπελλα και μετάλλια.

 Για την ιστορία τα τέρματα του Ηφαίστου σημείωσαν οι: Δράκος (24’ 37’),Καριώτης 42’ Γκιουλής 48’. Για λογαριασμό του Παναθηναικού σκόραραν οι: Φρανζέσκος(12’ 34’φάουλ), Μάρκος (16’ 32’).

 Διαιτήτευσαν οι: Σταύρος Σούλος και Μπάμπης Ζαχαριάδης. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Γιάννης Γιαννουδάκης.

Τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν ο Μίμης Δομάζος(την απονομή έκανε η υπεύθυνη επικοινωνίας Μάιρα Δαφέρμου), ο Παναθηναικός(την απονομή έκανε στον Γιώργο Γονιό ο πρόεδρος των βετεράνων Μαρίνος Παπαντωνόπουλος), ο Κώστας Παντέλης(την απονομή έκανε ο δημοσιογράφος Ανέστης Τσακίρογλου), ο Κώστας Φραντζέσκος(την απονομή έκανε ο εκδότης του Ελεύθερου Διάλογου εφημερίδα του Περιστερίου ο Γιώργος Γκαντηραγας), ο Γιάννης Τομαράς(την απονομή έκανε ο τερματοφύλακας και προπονητής του Ηφαίστου Νίκος Βακράς), ο Δημήτρης Θεοφάνης(την απονομή έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Σταύρος Μισαηλίδης), ο διαιτητής του αγώνα Σταύρος Σούλος(την απονομή έκανε ο Κώστας Ευαγγελινάκης από την εφημερίδα Ελεύθερος Διάλογος),ο Ανδρέας Λαγωνικάκης(την απονομή έκανε η Μάιρα Δαφέρμου), ο Ανδρέας Γραμματικός(την απονομή έκανε ο Νίκος Δεμίρης), ο Πέτρος Αστράς, ο Εκδότης του Ελεύθερου Διάλογου Γιώργος Γκαντήραγας(την απονομή έκανε η Μάιρα Δαφέρμου), η Βανέσσα Μαραγού, και ο Θανάσης Παύλου(ΨΝΑ).

 Παραβρέθηκαν οι: Χρόνης Χρονόπουλος(διευθυντής του ΙΚΑ-ΠΕΔΥ Αγίου Ιεροθέου) ο Πέτρος Αλεξανδρής, ο Αντώνης Κοντογιώργος, ο Λάμπρος Κοψαχειλάκος, ο Σταύρος Μισαηλίδης, απο τα ΜΜΕ το topiko24.gr, Vivasprortsμε τον Γιώργο Τσιφλίκα, ο Δημήτρης Τσότρας, ο φωτορεπόρτερ Κώστας Χρόνης και τα αδέλφια Σταύρος και Παναγιώτης Θανόπουλος και άλλοι.

 ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ(προπονητής Νίκος Βακράς): Βακράς, Μόσχος, Τσέκας, Κότσαρης, Κούσουλας, Μέλλος, Δράκος, Καριώτης, Δεμίρης, Ρότσιος,Τρανός. Και οι: Βαρλάμης, Κολιοκότσης, Γκιουλής,Τσαχάκης,Τσιρογιάννης, Μπακλαβάς, Λιάπης, Μανδρουκάκης. 

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ(προπονητής Νίκος Τζουνάκος): Αστράς, Οικονομίδης, Πατσιαβούρας, Γονιός, Σάμιος, Μάρκος, Δομάζος, Σίμος, Τομάρας, Λαγωνικάκης, Φραντζέσκος. Και οι: Φούκος, Γραμματικός, Παντελής, Θυμιόπουλος.

Παρόντες και οι Γιάννης Τομαράς και Δημήτρης Θεοφάνης και ο Γιώργος Ροκίδης που δεν αγωνίστηκαν.

Πηγή topiko24

Ετικέτες

Τα δικά της συγχαρητήρια έδωσε στους μικρούς πρωταθλητές, την ομάδα μίνι του ΓΣΠ με αθλητές γεννημένους του 2003, η χορηγός εταιρία του συγκεκριμένου τμήματος, η περίφημη «Pedissence».

Ετικέτες

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου είναι τα εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α' ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΓΩΝΑΣ      
ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗΣ 3-1
ΚΥΘΝΟΣ
     
ΚΟΡΟΙΒΟΣ
3-1
ΣΑΜΠΕΡΜΠΙΑΝΣ
     
ΑΡΓΩ
3-2
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ      
ΟΛΥΜΠΟΣ
3-3
ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ      
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
2-0
ΔΗΜΟΣ
     
ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0 ΑΡΗΣ άνευ αγώνος    

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΓΩΝΑΣ      
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΠ. 4-1 ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ      
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
0-3
ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ
-
ΚΟΣΜΟΣ
Αναβολή
   
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
3-0
ΠΟΣΕΙΔΩΝ 100      
ΠΟΑΛ
2-2
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
     
ΠΑΟΠ 1-0 ΠΑΟΚ
 
   

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
ΑΓΩΝΑΣ      
ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ 4-5
ΛΟΦΟΣ ΑΕΤΩΝ
     
ΑΣΤΡΑΠΗ
3-3
ΟΛΕΘΡΟΣ      
ΘΗΣΕΑΣ
2-1
ΠΕΡΣΑΙΝΑ      
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΚΟΣ
8-0
ΑΣΤΕΡΑΣ      
FRIENDS
-
ΑΧΕΛΩΟΣ

 

Ετικέτες

Το σύνθημα «μια ομάδα – μια οικογένεια» που χαρακτηρίζει την Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ επιβεβαιώθηκε και την Πέμπτη για τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας