Τελευταία ενημέρωση 17:50, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου-Ακαδημίες Ajax Ιλίου προς τον Ατρόμητο Αθηνών για την εξαιρετική φιλοξενία του στην τελετή λήξης των ακαδημιών του.

 

Στην εκδήλωση μετείχαν όλα τα τμήματα υποδομών από νέους μέχρι αστεράκια με 2 ομάδες σε κάθε τμήμα.Οι άνθρωποι της ομάδας του Ιλίου ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του Ατρομήτου για τη φιλοξενία και τους εύχονται τα καλύτερα!

Ετικέτες

Ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου διοργανώνει διασχολικό μαθητικό Πρωτάθλημα σκάκι την Κυριακή, 12 Ιουνίου και ώρα 10.30. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν μαθητές του Συλλόγου, του Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτηρίου καθώς και μαθητές δημοτικών σχολείων Περιστερίου και Ιλίου.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τους προπονητές του ΣΟΠ Χαρανά Αλεξάνδρα, Ταμβάκο Παναγιώτη, Βαλλέλη Γεώργιο. Η διεξαγωγή των αγώνων θα περιλαμβάνει δύο κατηγορίες παικτών (νήπιο έως δευτέρα και τρίτη έως έκτη δημοτικού) με σύστημα 5 γύρων (15 λεπτά ανά παίκτη σε κάθε γύρο). Στους συμμετέχοντες θα δοθούν τιμητικά διπλώματα και στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία μετάλλια καθώς και υποτροφίες προπονήσεων στο Σύλλογό μας για την επόμενη σχολική χρονιά. Ώρα προσέλευσης : 10.00 (για επιβεβαίωση εγγραφών). Τόπος Διεξαγωγής: Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου, Κρέσνας 80-82 (Γήπεδο Ατρομήτου).

Ετικέτες

Το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου 2015-16 έδωσε εχτές(04/06) ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Χαλκηδόνα στο γήπεδο «Παντελής  Νικολαϊδης».

 

Πλέον όλοι στην ομάδα ετοιμάζονται για τις διακοπές τους, καθώς από την Δευτέρα οι παίκτες της Κ20 θα μείνουν ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα επιστρέψουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ετικέτες

Τέλος ο Αλεξόπουλος

Παρελθόν αποτελεί πλέον από την τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Περιστερίου ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

 

Ο πρώην πλέον προπονητής του συλλόγου, αποχώρησε μετά  από δυο χρόνια άψογης συνεργασίας. Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 21.00 θα γίνει η γενική συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο της Χωράφας.Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.Θέμα θα είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και η προκήρυξη εκλογών,που πιθανότατα θα γίνουν στις 13 Ιουνίου.

Ετικέτες

Ο αρχηγός της ΠΟΑΛ Γιώργος Κότσαλος με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του για τη μεγάλη πρόκριση επί του Αγίου Αντωνίου και έριξε το σύνθημα:«να γράψουμε ιστορία».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας