Τελευταία ενημέρωση 17:48, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Στο Μαρκόπουλο με την τοπική ομάδα αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης και γνώρισαν την ήττα που εν πολλοίς οφείλεται στην κακή κατάσταση του αγωνιστικου χώρου. Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρονται τα εξής:

«Στο ποδόσφαιρο ισχύει οτι το μεγαλύτερο ποσοστό απόδοσης των ποδοσφαιριστών η της ομάδας σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία!!!
Επίσης άλλος παράγοντας είναι και η τύχη.Ωστόσο ισχύει και αυτό που λέμε " δεν ήταν η μέρα μας"

Ολα αυτά, παράλληλα και με τον πολύ κακό αγωνιστικό τερέν συντέλεσαν στη χθεσινή ήττα της ομάδας μας.
Φυσικά ο αγωνιστικός χώρος ήταν και για τις δυο ομάδες αλλά χωρίς να δικαιολογήσουμε την κακή αποδοσή μας υπάρχει ενα μικρό πλεονέκτημα για την ομάδα του Μαρκόπουλου λόγω της εδρας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε δυο γκόλ πολύ γρήγορα, χωρίς όμως να τα παρατήσουμε προσπαθήσαμε και αν κάποιος έβλεπε το παιχνίδι χωρίς να γνώριζε το αποτέλεσμα σίγουρα θα κατέληγε στο συμπέρασμα οτι η Κηπούπολη θα προηγείτο στο παιχνίδι.

Σε μια οργανωμένη αντεπίθεση ο Φιλίπου στρώνει την μπάλα στον Τσουκνάκη και αυτός με τη σειρά του κερδίζει πέναλτυ απο τον αμυντικό του Μαρκόπουλου.Με μια καλή εκτέλεση ο Τσουκνάκης μειώνει σε 2-1 και ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Ολοι πιστέψαμε λόγω και της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι υπέρ μας.

Δυστηχώς όμως στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης ήρθε το τρίτο γκόλ για το Μαρκόπουλο.Αυτό το γκόλ ο τρόπος που το δεχθήκαμε και ο χρόνος, άρχισαν να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.

Χαμένες ευκαιρίες, κόντρες που κατά ενα παράδοξο τρόπο ήταν υπέρ του Μαρκόπουλου και επιπλέον μια καλή εμφάνιση του Μαρκόπουλου συντέλεσαν στην παραίτηση, φαντάζοντας μακριά η ισοφάριση, πόσο μάλλον η νίκη.

Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα παιδιά που αγωνίσθηκαν σε ενα κακό αγωνιστικό χώρο με υπερβολικό κρύο αγγίζοντας τους 5 βαθμούς και που μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθήσαν για το καλλύτερο αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Μαρκόπουλου για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι στο γηπεδό μας με τον Ιάσονα και πάμε για μια καλή απόδοση και την νίκη.

Αγωνίσθηκαν οι εξής: Γιόσης, Παινέσης, Τσουκνάκης,Τουρναβίτης, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος, Θεοδωρέλλος, Παπαδόπουλος, Καστριτσιόσης, Φιλίπου, Παπαδημητρίου, Πανάκιας».

 Στη φωτό: Πάνω αριστερά, Νίκος Αργυρόπουλος, Ασημάκης Ευθύμης, Γαλάκος Ανδρέας, Τουρναβίτης Γιάννης, Πανάκιας Παναγιώτης, Θοδωρέλλος Μάνος, Λιόνης Γιάννης, Πιανέσης Γιώργος, Δρακόπουλος Κώστας.Κάτω αριστερά, Παπαδημητρίου Δημήτρης, Κουμπουλής Δημήτρης, Μπούρης Κώστας, Φαμέλης Δημήτρης, Δημοσθενιάδης Σωκράτης, Κατριστσιώσης Νίκος, Παπαδόπουλος Κώστας, Δελημπέης Δημήτρης, Αντωνίου Γιώργος, Φιλίππου Δημήτρης.

Ετικέτες

Την πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέο κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει αύριο το μεσημέρι την πρώτη προπόνηση στο Μαζαράκη.

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ15 έβαλε τα χέρια του και «έβγαλε» τα μάτια του καθώς ένα «κατά δικό» του παιχνίδι το μετέτρεψε σε ντέρμπι και τελικά ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ΑΕΚ στα Βριλήσσια.

Ωστόσο  η ήττα πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Σαμούρη (κάταγμα στην μύτη και αιμορραγία) ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ και αργότερα στο Λαϊκό επειδή δεν υπήρχε «ΩΡΙΛΑ» (!) προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετά την παροχή των Πρωτων Βοηθειών.

Να εξάρουμε ωστόσο τους ανθρώπους της ΑΕΚ (Νίκος Γεωργέας, Σταύρος Λέτσας) για τοι ενδιαφέρον τους και τα πολλά τηλεφωνήματα που έκαναν στους ανθρώπους του Ατρόμητου για να ενημερωθούν για την υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν ήταν πολύ ανώτερη της ΑΕΚ και έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες όχι μόνο για να ανοίξει το σκορ αλλά και για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Δεν το έκανε όμως και έδωσε θάρρος στην ΑΕΚ η οποία αντέδρασε στην επανάληψη και στο καλό της διάστημα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα που της έδωσε τη νίκη.

Έπαιξαν οι: Σαχάι, Ρουσσόπουλος, Ρίζος, Τσουρούλας, Σαμούρης (Τουμαζάτος),  Πιέτρης, Μακρυγιαννάκης, Κουτσούκος (Κωστόπουλος), Ρονάλντο, Σέλληνας, Πομώνης (Καρδάμης).

Η βαθμολογία

1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 13 30
2 A.E.K. 13 24
3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12 22
4 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 11 12
5 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11 11
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 12 4
Ετικέτες
Υγιεινό περίπατο απέναντι στον Πανελευσιανικό έκανε ο ΓΣΠ παίρνοντας μια πάρα πολύ άνετη νίκη με σκορ 74-52.
Ετικέτες

Μια ομάδα είναι περήφανη όχι μόνο άμα κατακτά τίτλους και κύπελλα αλλα και όταν καταφέρνει να υπερασπίζεται την αξιοπιστία, το γόητρο και τη υστεροφημία της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας