Τελευταία ενημέρωση 08:43, 26 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω ως ποδοσφαιριστή!.  Δεν πρόλαβα να τον δω  με το αστέρι στη καρδιά και όμως ήξερα και έμαθα τόσα πολλά γι’ αυτόν!.

Ετικέτες

 Ατρόμητος από την κορυφή μέχρι τα νύχια θα είναι το 2017 ο  Ατρόμητος Κ17 που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (Δευτέρα) την πρώτη της συγκέντρωση για την νέα περίοδο στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (Γήπεδο «Νταμάρι»).

Ετικέτες

Η πολύ μεγάλη επιτυχία της Ανδρικής Ομάδα Πόλο του ΓΣΠ που κατάφερε να διατηρηθεί στην Α2 κατηγορία δεν πέρασε απαρατήρητη φυσικά από τους οργανωμένους φιλάθλους Φενταγκίν οι οποίοι σε ανακοίνωση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής:

«ΣΑΝ FENTAGIN ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α'2..ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ..!!Ο Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ..!!»

Ετικέτες
Ετικέτες

Πρωινή προπόνηση στο Γκολφ της Γλυφάδας έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας. Το πρόγραμμα είχε έντονα κομμάτια φυσικής κατάστασης και έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Το απόγευμα δεν έγινε προπόνηση, καθώς δόθηκε το πρώτο ρεπό μετά την Παρασκευή που ξεκίνησε η προετοιμασία.

Αύριο, έχει προγραμματιστεί προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας