Τελευταία ενημέρωση 10:59, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος, σε συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ Περιστερίου και τους οργανωμένους φιλάθλους του Ατρομήτου «Fentagin», την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Θύρα 5, οδός Γιαννιτσών) και ώρες 9:30 – 13:30, στοχεύοντας στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας.

 

 

 

Ετικέτες

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο ΑΟ Περιστερίου κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2 με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Πηγή stoplekto.gr

Ετσι πήρε βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάταση φτάνοντας τους 27 βαθμούς και στην 9η θέση μαζί με τον Ηφαιστο Περιστερίου, ενώ η Θύελλα έμεινε στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας με 14 βαθμούς στην 15η θέση, με το μέλλον της στην κατηγορία να δείχνει πλέον εξαιρετικά δυσοίωνο…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ ο Εκτορας Πατρίκιος έκανε το 1-0, ενώ στο 34′ ο ίδιος παίχτης με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0. Στο 36′ η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμα της αλλά η προσπάθεια του Τσακόγιωργα σταμάτησε στο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του ματς στο 45′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Γεωργακόπουλο να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1. Αυτό το γκολ άλλαξε τη ροή τπυ αγώνα, με τον όμιλο να φτάνει στην ισοφλαριση στο 62′ όταν ο Χαραλαμοπόπουλος μ/ολις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς έκανε το 2-2, σκορ που έμεινε σαν τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 85′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βαγγέλης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Κορμπάς, Πατρίκιος Γ., Νταλάκας, Γαλάμης, Μπαρδώσας (65′ Κυριαζής), Μπεχράκης, Τσακόγιωργας (74′ Σάσαν), Καντέλης (52′ Κουμουνδούρος), Χίος (52′ Κούτρος), Πατρίκιος Ε., Φραγγεδάκης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Λαγός (60′ Βαγγέλης), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (60′ Χαραλαμπόπουλος), Ζαφειράτος, Μιχάλης (72′ Μιράκα), Ριζβάνι (46′ Θεοδωρόπουλος), Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες

Με απολογισμό δυο νίκες και δυο ήττες η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων Κ17 (γεννημένοι 2007 και μικρότεροι) και πήρε το «εισιτήριο» για τη β’ φάση στην υδατοσφαίριση.

Ετικέτες

Κόβει πίτα ο Ηρακλής!

Την Κυριακή κόβει πίτα ο Ηρακλής στο «Θέατρο Πολιτών».

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή πίτας στο Θέατρο Πολιτών ( Παπαρρηγοπούλου 94, Περιστέρι 121 33 ). Η παρουσία όλων θα μας δώσει χαρά και δύναμη στο δύσκολο αλλά και τόσο όμορφο έργο μας. Με εκτίμηση Καλαντζής Γρηγόρης Πρόεδρος Δ.Σ

Ετικέτες
Η έκτη χειμερινή προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Ηφαίστου είναι γεγονός και ο Νίκος Σταυρόπουλος αποτελεί πλέον εκλεκτό μέλος του.
Σε πλήρη ταύτιση απόψεων με διοίκηση και τεχνική ηγεσία, ο 32χρονος (γενν. 10/4/1991) κεντρικός αμυντικός τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Αλέκου Ρίζου για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος
Κένταυρος Βριλησσίων, Θύελλα Ραφήνας, Τριγλία, Βύζας, Χαλάνδρι, Ακράτητος, Νέα Ιωνία είναι στους προηγούμενους σταθμούς του ποδοσφαιρικού ταξιδιού που συνεχίζεται πλέον με τη δάδα του Ηφαίστου στο μέρος της καρδιάς.
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας