Τελευταία ενημέρωση 00:15, 24 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Το σύνθημα «μια ομάδα – μια οικογένεια» που χαρακτηρίζει την Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ επιβεβαιώθηκε και την Πέμπτη για τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης.

Ετικέτες

Όλη η οικογένεια του ΓΣΠ μετράει πλέον αντίστροφα για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (5/3, 5 μμ) με τον Ηρακλή στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Με πρωτοβουλία του Γενικού Αρχηγού του Συλλόγου, Γιώργου Παρδακίδη και τον συντονισμό της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του ΓΣΠ, Τζένης Γαλάνη, ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Ρόμπερτ Γκίλχριστ μοίρασαν το πρωί της Παρασκευής (4/3) 200 προσκλήσεις σε μαθητές του Περιστερίου. Συγκεκριμένα στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και στο 14ο Γενικό Λύκειο της πόλης!

Ετικέτες

Με δύο ακόμη νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα τα τμήματα υποδομής του ΓΣΠ.

Στο εφηβικό οι κυανοκίτρινοι επικράτησαν του Απόλλωνα 72-54, ενώ στο παιδικό νίκησαν τον Παπάγου με 58-36.
Για το εφηβικό αγωνίστηκαν: Θεοδωράκος 10, Κακάβουλας 3, Γοργόνης 15, Μπιμπούδης 4, Μέγας, Παπαδάκης 15, Ανέστης 2, Καργιάννης 6, Δομπρογιάννης 9, Φάσουρας 8.
Για το παιδικό αγωνίστηκαν: Ιώαννου Α. 12, Αντωνόπουλος, Πεδουλάκης 4, Ιωάννου Δ., Δονάς 2, Καραμανλής 10, Χριστογιαννόπουλος, Κρασάκης 20, Χριστόπουλος 4, Καραμπουρνιώτης, Καλοκάθης 2, Στρογγύλης 4.

Ετικέτες

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή δεν θα πραγματοποιηθεί ο Α’ ημιτελικός αγώνας κυπέλλου του Ατρόμητου με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στις 7.30 βράδυ.

Η αποστολή ενημερώθηκε σχετικά πηγαίνοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη κι επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο.

 

Ετικέτες

Εντυπωσιακό και σαρωτικό στο πέρασμά του το Εφηβικό Τμήμα του Ατρόμητου (γεννηθέντες το 2000). Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του τουρνουά Soccer Link κέρδισαν με 8-1 την αντιστοιχη ομάδα του Ήφαιστου με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρίκο. Τρία γκολ πέτυχε ο Φάνος, από 2 γκολ οι  Ευαγγέλου, Γεωργίου και ένα ο Μεντής.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας