Τελευταία ενημέρωση 14:15, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Το πρώτο δείγμα θετικό. Τα αποτελέσματα στα φιλικά μικρή σημασία έχουν, μπροστά στο «μοντάρισμα» μιας ομάδας, εν προκειμένω ο Ατρόμητος που θέλει να ξεχάσει την περσινή χρονιά και να χτίσει βήμα βήμα κάτι πολύ καλό εν όψει της νέας σεζόν.

Ετικέτες

Ανακοίνωσε Τσιώση

Την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Δημήτρη Τσιώση ανακοίνωσε η Ανθούπολη.

 Το δελτίο τύπου

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον εικοσιτριάχρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιώση. Μια πολύ σημαντική προσθήκη σε μια καίρια θέση στο κορμό της ομάδας μας . Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο ΑΟ Περιστερίου(επί τρία χρόνια βασικός τερματοφύλακας), τα Σούρμενα, η Δόξα Βύρωνα. Τον καλοσωρίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τόσο τους προσωπικούς του στόχους όσο και της ομάδας μας».

stoplekto.gr

Ετικέτες

Ήμουν μικρό παιδί που άκουγα τις ιστορίες των μεγαλύτερων μου αναφορικά με τις σχέσεις των ομάδων της πόλης με τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Έντεκα αθλητές της περσινής ομάδας που δεν συνεχίζουν ευχαρίστησε με ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ευχαριστεί τους αθλητές της ομάδας Χρήστο Σαλούστρο, Λίνο Χρυσικόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Βασίλη Χρηστίδη, Γιάννη Ευσταθιάδη, Στίβεν Γκρέι, Τεράν Πέτεγουει, Γκλεν Κόζι, Τσαντ Μπράουν, Ντάνι Αγκμπελίς και Τόμας Γκιέλο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία  στη συνέχεια της καριέρας τους».

Μπακαράς

Ετικέτες

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αθλητή Γιώργο Γκιουζέλη (27χρ., 2.04), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για 1+1 χρόνο.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ θα βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους τη νέα χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Basketball Champions League.

Το βιογραφικό του

O Γιώργος Γκιουζέλης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 23 Νοεμβρίου 1995 έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου, του Ιωνικού, της Αγίας Παρασκευής και της Δάφνης. Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, όπου είχε 7.2 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Την επόμενη χρονιά (2019-2020) αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω έχοντας 6.4 πόντους μέσο όρο, 5.1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο και κέρδισε την άνοδο στην Α1. Ένα χρόνο μετά (2020-2021) πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή με τον οποίο αγωνίστηκε στην Stoiximan Basket League έχοντας 2.1 πόντους και 1.3 ριμπάουντ σε 9.3 λεπτά συμμετοχής. Ενώ, πέρσι (2021-2022) με τον Ιωνικό Νικαίας είχε στην Stoiximan Basket League 5.1 πόντους μέσο όρο και 3.3 ριμπάουντ σε 18.5 λεπτά συμμετοχής. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας