Τελευταία ενημέρωση 23:39, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Η τραγωδία γράφτηκε όπως αναφέρει το newsit.gr  λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στην οδό Αισώπου στο Περιστέρι στις εργατικές κατοικίες. Ολόκληρη η πολυκατοικία σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές ενός ηλικιωμένου που καλούσε σε βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και καλούσε τον γιο του που μένει στον πρώτο όροφο. Η φωτιά είχε επεκταθεί στο διαμέρισμα και ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να βγει.

Οι σπαρακτικές εκκλήσεις του άτυχου Αναστάσιου Ιωσηφίδη, παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ατρομήτου συγκλόνισαν τους πάντες. Αμέσως ο γιος του αλλά και ένας γείτονας που μένουν στον πρώτο όροφο έσπευσαν στον τρίτο για να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο.Δυστυχώς δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπόρεσαν να μπουν.

Οι περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη αποτελούμενη από 18 άνδρες με έξι οχήματα.Δυστυχώς φαίνεται ότι ήταν αργά. Οι πυκνοί καπνοί και οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε ολόκληρο το διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, ήταν όμως αργά για τον άτυχο άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός.

O άτυχος ηλικιωμένος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Αγωνίστηκε συνολικά τέσσερα χρόνια και πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές σύμφωνα με το βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα»

Ετικέτες

Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος!. Ένα παλικάρι με ψυχή μικρού παιδιού!.  Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω  αν και ήξερα ότι ο Κωστής μας έφευγε μέρα με την ημέρα. Ήλπιζα, προσευχόμουν!

ΤΟΥ Π.ΚΑΤΩΝΗ

Όταν σήμερα το πρωί πήρα το μήνυμα «Παύλο  έφυγε ο Κώστας μας» με κατέκλυσε ένα απέραντο γιατί; Γιατί σε αυτό το παιδί, γιατί να φύγει αυτή η ψυχούλα; Γιατί, γιατί, γιατί;

Τον αγαπούσα και με αγαπούσε ο Κωστής.  Όλο τον κόσμο αγαπούσε, δεν είχε την κακία μέσα του, δεν μπορούσε να βλάψει άνθρωπο, ήταν ένα ανοικτό βιβλίο καλοσύνης και ανθρωπιάς!

Τον θαύμαζα για τη δύναμη της ψυχής του και του το είχα πει. Ήταν από τους πρώτους φίλους που ήρθε σπίτι μου για να με δει  τον καλοκαίρι του 2016 όταν είχα την πρώτη περιπέτεια με τα μάτια μου. Δεν το έκανε γιατί «έτσι πρέπει» αλλά γιατί το ένιωθε.

Πριν δέκα χρόνια έχασε άδικα το παιδάκι του τον Θανασάκη του μόλις 20 χρόνων. Νοέμβριος του 2008 ήταν θαρρώ. Δέκα χρόνια μετά θα ξανασυναντηθεί μαζί του. Θα τον αγκαλιάσει και πάλι που τόσο πολύ το ήθελε η καρδούλα του.

Ο Κωστής έδωσε ένα πολύ μεγάλο αγώνα εδώ και 15 μέρες στο «Αττικόν». Με πρόβλημα καρδιάς μπήκε, για κάτι άλλο έφυγε. Πάλεψε γενναία. Πολύ γενναία. Το άτιμο το μικρόβιο όμως του κατέστρεψε τα ζωτικά του όργανα. Αχ βρε Κωστή μου.

Έφυγες στις 4 τα ξημερώματα  σε ένα κρεββάτι της εντατικής αφήνοντας πίσω την Λίτσα του, τον Παναγιώτη του, τον μπαμπά του, την αδελφή του, τον κουνιάδο του, τα ανίψια του που κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό περίμεναν ένα θαύμα. Όπως κι εγώ περίμενα παλικάρι μου!.

Κάτι προσωπικό: Σε παρακαλώ όταν ανέβεις εκεί ψηλά να ψάξεις να βρεις τη μανούλα μου που την έχασα τον Νοέμβριο την κυρά Λούλα. Το ξέρω ότι θα το κάνεις καλέ μου φίλε!

Κάθε φορά που σε έβλεπα στη Θύρα 2 και τα λέγαμε για τον αγαπημένο μας Ατρόμητο έπαιρνα δύναμη από εσένα!. Στο λέω τώρα!

Η θλίψη με κατακλύζει λοιπόν αγαπημένε μου Κώστα Γιομπαζολιά!. Τη Τετάρτη θα είμαστε όλοι εκεί στις 2,30 μ.μ. για το τελευταίο αντίο στον Άγιο Βασίλειο. Μια ακόμη χάρη παλικάρι μου: Να μας προσέχεις!

Ετικέτες

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο στην Τρίπολη και μίλησε για τον τρελό Ουάρντα, για την οικογένεια του που παλεύει, ενώ διερωτάται: «γιατί να μην παίζω στον ΠΑΟΚ;». Όλα αυτά στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103.3:

 - Στη φάση του γκολ δεν είχες προωθηθεί. Ο προπονητής σου σού φώναξε να το κάνεις και τελικά έβαλες το γκολ της νίκης...

"Ήμασταν στο 90' και αποφάσισα να μείνω πίσω. Ο προπονητής μου φώναξε να ανέβω. Την έχουμε δουλέψει στην προπόνηση αυτή την κομπίνα και βάλαμε το γκολ".

- Αφού τέλειωσε το ματς, σε είδαμε να λες κάτι συμπαίκτες σου...

"Πριν ξεκινήσει το ματς είχα καλό προαίσθημα ότι θα βάλω γκολ. Το σκεφτόμουνα συνεχώς όλη την ημέρα. Το έλεγα ότι θα γίνει. Αυτό είπα στα παιδιά. Το ήθελα πολύ και για εμένα και για την ομάδα".

- Είναι ο στόχος σας η τρίτη θέση;

"Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Ο στόχος είναι να είμαστε στην τετράδα. Έχουμε δύσκολα ματς, όπως αυτό με την ΑΕΚ. Αν είμαστε σοβαροί, θα είμαστε στην τετράδα".

- Διακρίνουμε ότι είστε μια παρέα στον Ατρόμητο εφέτος. Και από το πώς συμπεριφέρεστε στα παιχνίδια, αλλά και μέσα από τα social media...

"Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα, εντός και εκτός γηπέδου. Με όλους κάνουμε παρέα. Με κάποιους ήμουν και συμπαίκτης και πριν από τον Ατρόμητο, όπως τον Ρισβάνη και τον Γιαννιώτη στον Πανιώνιο".

- Βλέπουμε μέσα από τα social media ότι κάνετε παρέα και με παίκτες άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα με τον Σιώπη που παίζει στον Πανιώνιο.

"Έχουμε τρομερές σχέσεις, παρότι είμαστε αντίπαλοι στα γήπεδα. Όση πλάκα βέβαια κάνουμε εκτός αγώνων, μέσα στο γήπεδο είναι σαν να μην τους ξέρουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες".

- Ποιος είναι ο πιο... πλακατζής στον Ατρόμητο;

"Ο πιο τρελός, αυτός που τους πειράζει όλους, ο Ουάρντα. Ποιος άλλος;".

- Πιστέψατε κάποια στιγμή μέσα σας ότι θα παλέψετε για το πρωτάθλημα;

"Μέσα μας το πιστεύαμε με αυτά που βλέπαμε. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και ό,τι καταφέρουμε".

- Ο προπονητής σας άκουσε πολλά το καλοκαίρι μετά τις βαριές ήττες στα φιλικά, αλλά στην πορεία όλα άλλαξαν.

"Ο κ. Κάναντι είχε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό, ένα συγκεκριμένο τρόπο που ήθελε να παίζουμε. Είχε 17-18 νέους παίκτες. Δεν το πίστευα ότι θα φύγει μετά τις ήττες στα φιλικά. Τον πίστευα ως προπονητή. Απλά δεν καταλαβαίναμε αυτό που ήθελε να περάσει. Άλλαξαν κάποια πράγματα και τώρα είναι επιτυχημένος".

- Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Ατρόμητο;

"Έχουμε μέσα στο Περιστέρι την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Δεν θα αφήσουμε τίποτα, θα παλέψουμε".

- Ισχύει αυτό που λέγεται, ότι ο Ατρόμητος θα είναι ρυθμιστής του τίτλου;

"Σίγουρα. Το πιστεύω ότι έτσι θα γίνει. Εμάς μόνο καλό έχουν να μας κάνουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε".

- Νιώθεις ότι αυτή είναι μια χρονιά δικαίωσης για εσένα;

"Είναι χρονιά δικαίωσης για εμένα, για την οικογένειά μου, για τον πατέρα μου που έχει φύγει και είναι εκεί ψηλά. Για όλους αυτούς παλεύω για να δείξω τι αξίζω. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να αποδεικνύεις. Εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα το ίδιο καλά".

- Μετά από μια τέτοια πορεία, μπορεί ο Χατζηϊσαΐας, ο Γιαννούλης, ο Ρισβάνης, ο Ουάρντα ένα νέο δανεισμό σε έναν Ατρόμητο ή σε έναν Πανιώνιο; Ή πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει;

"Όλοι έχουμε συμβόλαιο με τις ομάδες μας. Από εκεί και πέρα, θα τα βάλουμε κάτω, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει...".

- Εσύ προσωπικά έλεγες μέσα "γιατί να μην παίζω στον ΠΑΟΚ;";

"Το λέω συνέχεια. Γι' αυτό πρέπει πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι".

- Ποια ομάδα βλέπεις να κόβει πρώτη το νήμα;

"Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πολύ καλές ομάδες, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μία από τις δύο ομάδες θα το πάρει".

Να επιστρέψει πρωτίστως στις καλές εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει και μέσα από αυτήν να πάρει τη νίκη θέλει ο Ατρόμητος Κ20 στο αυριανό παιχνίδι της Τρίπολης (11.00) με αντίπαλο τον Αστέρα.

Ετικέτες

Υπό το βλέμμα του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου διεξήχθη το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο γήπεδο του Ναυπλίου προφανώς για να δει τους δύο παίκτες του Ατρόμητου που έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Γεωργόπουλο.

Ο τελευταίος κράτησε ωστόσο εκτός αγώνα τον Χρήστο Μανδά και δεν τοιν χρησιμοποίησε καθόλου προφανώς για να τον βάλει προφανώς στο φιλικό της Πέμπτης με την ίδια ομάδα στην ίδια πόλη.

Αλλαγή στο β' ημίχρονο έπαιξε ο Σάνι Ρονάλντο και είχε καλή απόδοση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας