Τελευταία ενημέρωση 19:06, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Σε αναβολή οδηγήθηκε το σημερινό παιχνίδι του Ήφαιστου με το Ρουφ για τη δεύτερη αγωνιστική της Α' κατηγορίας λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Το ματς θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Το Δ.Σ. της ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Περιστερίου σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφάσισε οι αγώνες για την Α' φάση του κυπέλλου, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το χρονικό διάστημα 29-30/9/2018 να αναβληθούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ετικέτες

Νικηφόρα πρόβα τζενεράλε έκανε ο Δικέφαλος εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής με τον Κόροιβο στη Τσαλαβούτα καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Περιστεριακού σε φιλικό παιχνίδι. Η ανακοίνωση του συλλόγου στην επίσημη σελίδα της ασε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Τελευταίο φιλικό για την ομάδα μας με τον Περιστεριακό και έτσι κλείνει η προετοιμασία με θετικά και αισιόδοξα συμπεράσματα.
Μία ακόμα νίκη με σκόρ 3-0 και τρία υπέροχα γκόλ μας αποζημίωσε απο μια ζεστή ημέρα που ταλαιπώρησε όλους τους ποδοσφαιριστές.
Κυριακή 12:00μμ και με 31+ βαθμούς είναι δύσκολο να έχεις συμμετοχές, αλλά στον Δικέφαλο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Ευτυχία ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο προπονητή μας Δημήτρης Μηλίτσης αντικρίζοντας απεναντί του 20 άτομα στο Γήπεδο!!!
"Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα να εχεις τόσες καλές επιλογές ποδοσφαιριστών και μάλιστα μια δύσκολη ώρα και ημέρα ειλικρινά είμαι πολύ ενθουσιασμένος" τα λόγια του κόουτς.
Η συνέχεια δόθηκε μέσα στο γήπεδο με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και φάσεις που καποιες απο αυτές έγιναν γκόλ.
Την αρχή έκανε ο Σταθάκης στο 22΄ όταν απο ασίστ του Γεωργόπουλου και απο διαγώνια θέση, με ενα πανέμορφο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα μας.
Στο 35΄ ο Ζαίμης που δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα κέρδισε ένα ακόμα πέναλτι και με εκτελεστή τον Γεωργόπουλο πετύχαμε ενα ακόμα γκόλ ανεβάζοντας το σκόρ στο 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν επίσης φάσεις που όμως δεν βρηκαν το στόχο τους. Εντελώς άλλη η ομάδα μας με 10 διαφορετικούς παίκτες του πρώτου ημιχρόνου συνεχίσαμε το passing game κατι που θέλει και ζητά ο Προπονητής μας.
Στο 80΄ο Γκίκας βγάζει μια σέντρα απο έξω δεξιά στον Ψαλλίδα και αυτός ως δεινός εκτελεστής δεν χαρίστηκε και με ενα δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στόχος της ομάδας μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Α κατηγορία με ποιοτικό ποδόσφαιρο.Την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε τον Κόροιβο μια πολύ καλή ομάδα σε νοκ αουτ αγώνα για το κύπελλο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας για αυτη την νίκη μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ευχόμαστε την ομάδα του Περιστεριακού καλή συνέχεια στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα και συγχαρητήρια για το αθλητικό ύφος που έβγαλαν στο γήπεδο.
Αγωνίστηκαν οι εξής:
Καλέτζος, Αντωνίου, Μωραίτης, Βαμβακούσης, Καρακάξης Π. Σταθάκης, Γεωργόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ζαίμης, Μιχαλακέλης, Αργυρόπουλος, Αγγελετάκης, Γκίκας, Μποζινάκης, Θεοδωρόπουλος, Γρηγορίου, Μπαστουνάς, Ψαλλίδας, Καρακάξης Κ.».

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ανδρικής Ομάδας του Φίλιππου εν όψει της παρθενικής του συμμετοχής στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού μπάσκετ.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ατρόμητος Κ15 στο σημερινό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Πανιώνιου. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους νεαρτούς άσους του αστεριού που είχαν δύ7ο δοκάρια με Καρδάμη και Μούτση. Ξεκίνησαν οι : Παπαϊωάννου, Μπίμπας, Παναγιώτου, Γκίνι,  Καρδάμης, Τσιαβός, Ανταλής, Πατσατζόγλου, Τσαντίλας, Ρούσσος, Ζαρκάλης.

Ο προπονητής Πέτρος Κοντοβράκης (συνεργάτης ο Σωτήρης Ρίζος)  χρησιμοποίησε και τους:: Μούτση, Αγκούσι, Αρβανίτη, Καλαμάτα, Ρηγόπουλο, Ζήκο, Κουτουλάκο, Κατσούρο, Γιάννη, Κούτσι, Δεσύμπρη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας