Τελευταία ενημέρωση 06:43, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Στο προπονητικό  γήπεδο του Ασπροπύργου  συνεχίστηκε σήμερα το πρωί  η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση στο Μαζαράκη και αμέσως μετά ο Κάναντι θα ανακοινώσει την ενδεκάδα που θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάντσον και οι Μανούσος, Ενσικουλού που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.peristerisports.gr

Ετικέτες

Η ώρα της πρώτης επίσημης νίκης έφθασε για την ομάδα Κ15 του Ατρόμητου η οποία μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και την ήττα από τον Παναθηναϊκό φιλοξενεί αύριο το πρωί στη Χωράφα τον Πανιώνιο αποφασισμένη να κατακτήσει το τρίποντο. Ο προπονητής Πέτρος Κοντοβράκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία με όλους τους παίκτες του να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΥ (ΧΩΡΑΦΑ) 27 Οκτωβρίου 2018 11:30

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 9
2 Ο.Φ.Η. 3 6
3 A.E.K. 2 3
4 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3 3
5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 2
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2 1
7 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3 1
Ετικέτες

Σαββατοκύριακο με διπλή απόβαση για μεγάλο αριθμό περιστεριωτών φιλάθλων που θα στηρίξουν την προσπάθεια των δύο ομάδων της πόλης μας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ετικέτες

Την πρόκριση τους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ πέτυχαν σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος και ο ΑΟ Περιστερίου.

Ο Άγιος Ιερόθεος υποδέχθηκε στο Περιστέρι τους Αγίους Αναργύρους, δείτε εδώ http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=17892:pire-to-aima-tou-piso-me-agious-1-0&Itemid=681

Ο ΑΟ Περιστερίου αντιμετώπισε στους Τράχωνες τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου δείτε εδώ http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=17893:o-omilos-itan-thyella-stous-traxones-3-0&Itemid=682

 

Ετικέτες

Tο υψηλό επίπεδο κατάρτισης του  επιτελείου του Ατρόμητου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά η παρουσία ενός στελέχους του σε σεμινάριο ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά ο επί σειρά ετών γυμναστής της επαγγελματικής ομάδας Σωτήρης Ρούσσης βρέθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας για να τους διδάξει σε θέματα της αρμοδιότητας του  στο πλαίσιο του σεμιναρίου ανανέωσης ισχύος των ταυτοτήτων για την επόμενη τριετία.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας