Τελευταία ενημέρωση 14:56, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

To πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία της Κηπούπολης έχει ως εξής:

ΕΦΗΒΙΚΟ
ΣΆΒΒΑΤΟ 27-5 ΣΤΙΣ 13.30 ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΩΡΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 12.30
ΠΑΙΔΙΚΟ 1
ΣΆΒΒΑΤΟ 27-5 ΣΤΙΣ 11.30 ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΩΡΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 10.30.
ΠΑΙΔΙΚΟ 2
ΣΆΒΒΑΤΟ 27-5 ΣΤΙΣ 12.30 ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ ΩΡΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 11.30
ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28-5 ΣΤΙΣ 16.00 ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΩΡΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 15.15 ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑ.
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ
ΣΆΒΒΑΤΟ 27-5 ΣΤΙΣ 16.00 ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΏΡΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΉΣ ΣΤΙΣ 15.30 ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΦΑΣ



Ετικέτες

Την πέρίπτωση απόκτησης του Γιώργου Μανούσου εξετάζει ο Ατρόμητος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ομάδα του Περιστερίου αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24: « Ο ποδοσφαιριστής από τη Λέσβο πήρε την απόφαση να παίξει στην Αθήνα περισσότερο για οικογενειακούς λόγους, απορρίπτοντας την προοπτική της ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία τον είχε προσεγγίσει. Πρόταση είχε και από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία στο οικονομικό σκέλος. Ο Μανούσος προέρχεται από καλή χρονιά στον Πλατανιά, καθώς σε 30 συμμετοχές σημείωσε εννέα γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Αιολικό, ΟΦΗ, Καλλονή».

 

Ετικέτες

Η παρουσία ή ή όχι του Γενικού Εφόρου  του Water Polo Ανδρών, Γιάννη Φέγγου αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ της διοίκησης του ΓΣΠ και των οργανωμένων Φιλάθλων για θέματα της Υδατοσφαίρισης. Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας που οδήγησε σε αναβολή της μεταξύ τους συνάντησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Σάββατο 20/5, κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Αιμίλιο των Φενταγίν, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου δέχθηκε ευχαρίστως να φιλοξενήσει στα γραφεία του Συλλόγου, τη Δευτέρα 22/5, εκπροσώπους των Φενταγίν προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου. Η θέση του ΓΣ Περιστερίου για τη συνάντηση, όπως επικοινωνήθηκε γραπτά στον κ. Αιμίλιο ήταν: “Η συνάντησή μας της Δευτέρα θα γίνει χωρίς την παρουσία του Γενικού Εφόρου του Πόλο (Σημ: Προφανώς εννοεί τον Γιάννη Φέγγο). Αν κριθεί ωφέλιμο, μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο συνάντηση με την παρουσία του.”

Την Κυριακή 21/5 το απόγευμα, σε μια στιγμή μεγάλης χαράς για το ΓΣ Περιστερίου και μετά την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Νοτίου Ομίλου Β΄Ενικής Κατηγορίας, πλησίασαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου εκ μέρους (?) των Φενταγίν οι κ.κ.Μανώλης Τ. και Αλέξης Σ. Με ύφος ιδιαίτερα αγενές ο κ. Αλέξης Σ. θέλησε να επιβάλει τους όρους συνάντησης του Γ.Σ. Περιστερίου με το Σύνδεσμο, αφήνοντας απειλητικά υπονοούμενα για το τι θα συμβεί αν ο Πρόεδρος δεν ευθυγραμμιστεί με τις προσωπικές του απαιτήσεις: “Εμείς σε καλέσαμε, εμείς θα καθορίσουμε ποιος θα έρθει. Εμείς θα είμαστε αύριο εδώ και αν θέλεις, μην έρθεις. Μετά, θα δούμε τι θα γίνει…”

Ο κ. Αλέξης Σ., του οποίου ο τρόπος χαρακτηρίζει μόνο τον ίδιο και όχι τον Σύνδεσμο των Φενταγίν, πιστεύει πως στο σπίτι του οικοδεσπότη Γ.Σ. Περιστερίου θα καλεί αυτός όποιον νομίζει και όπως νομίζει. Κάνει λάθος!

Κατόπιν αυτού και μετά λύπης μας, η συνάντηση Γ.Σ. Περιστερίου – Φενταγίν αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας συνεννόησης των δύο πλευρών με όρους και ύφος αμοιβαίου σεβασμού και ευγένειας».

Ετικέτες

Μπορεί ένα παιχνίδι που είναι παγκοσμίως διαδεδομένο να επηρεάσει αληθινά ένα άθλημα σαν το ποδόσφαιρο με τεράστια οικονομικα συμφέροντα; Αν είναι το Football Manager ναι μπορεί! 

Ετικέτες

Με τρεις αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Ηρακλής στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Είναι οι:
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ      85 ΚΙΛΑ
ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  85 ΚΙΛΑ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΦΩΤΗΣ     47 ΚΙΛΑ

Τα τρία παιδιά θα αναχωρήσουν την Παρασκευή για την πρωτεύουσα της Σεβρίας. Καλή τους επιτυχία!

 
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας