Τελευταία ενημέρωση 05:24, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Ιδιαίτερα ενοχλημένος προβληματισμένος είναι ο πρόεδρος του Ήφαιστου Κώστας Αλαφούζος μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 6-0, κυρίως τον ενόχλησε η νοοτροπία της ομάδας του Ο Αλαφούζος είχε συζήτηση με τους παίκτες και τους προπονητές για την εικόνα αυτή και ξεκαθάρισε ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!. Δεν θα σε αφήσουν ποτέ να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Πότε ο ένας «χαλίφης», πότε ο άλλος «χαλίφης», πότε το ένα «γιουσουφάκι», πότε το άλλο «γιουσουφάκι». Εκεί που λέει κανείς φίλοι μου ότι «αυτό δεν το έχω δει ποτέ» κάτι θα συμβεί και θα το δει μπροστά του. Περίμενε κανείς ότι ολόκληρη ΑΕΚ, με μια τέτοια ιστορία που νιώθει αδικημένη θα έφθανε στο ποταπό σημείο να διεκδικήσει παιχνίδι στα χαρτιά επειδή το ύψος του ενός δοκαριού υπολείπεται 1,5cm του κανονικού; Και όμως συνέβη. Ποτέ στα παγκόσμια χρονικά δεν έχει συμβεί αυτό αλλά το είδαμε στο Περιστέρι. Περίμενε κανείς ότι ο Βόλος ενώ είχε συμφωνήσει στη μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου, την τελευταία στιγμή λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έπαιρνε πίσω την απόφαση του αυτή;

Μπέος θα μου πείτε από τον Μπέο όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, κι έχει απόλυτο δίκαιο. Όλα ωστόσο έχουν ένα όριο και τα παρανοϊκά πράγματα σε ξενερώνουν και σε κάνουν να αναρωτιέσαι… «Υπήρχε περίπτωση αυτά να τα έκανε ο Ατρόμητος στους αντιπάλους του; Ούτε μια στο εκατομμύριο σας απαντώ. Γιατί αυτές είναι οι αρχές του, γιατί αυτό τον διαφοροποιεί από τις «μεγάλες» ομάδες και τα «γιουσουφάκια» τους αλλά και γιατί έχει ένα πρόεδρο με «λόγο τιμής» που δεν προκαλεί, που σέβεται τον αντίπαλο, που είναι ενωτικός, που αναζητεί το 50-50%, που το παραδέχεται όταν ευνοείται, που δεν θέλει να κερδίζει με εξωγενείς παράγοντες. Αλλά το ίδιο θέλει να κάνουν και οι αντίπαλοι του χωρίς κτυπήματα κάτω από τη μέση. Τον Ατρόμητο είναι ξεκάθαρο ότι τον «πολεμάνε» με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Τους κάθεται στο «ρουθούνι» αλλά εμείς σε όλους αυτούς δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη και ούτε να δείχνουμε δείγματα εσωστρέφειας. Το λέω αυτό γιατί στη δημοκρατία, η άποψη της γνώμης και η έκφραση είναι ελεύθερη, εν τούτοις υπάρχουν περιπτώσεις που η έκφραση κρύβει προσωπικές εμπάθειες και όχι ομαδικές. Άλλο ο σύλλογος, άλλο τα πρόσωπα, είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Τέλος πάντων κι εγώ εκφράζομαι όπως θέλω γι’ αυτό και χαίρομαι όταν κάνουν και οι άλλοι το ίδιο ακόμη και όταν δεν είμαι σύμφωνος. Να είστε καλά, πλησιάζουμε δόξα τω Θεό τα 40 τεύχη «Αθλητικό Περιστέρι», μια μεγάλη αγκαλιά!

Πηγή Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος Φεβρουαρίου.

Ετικέτες

Άλλος είχε το βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ελληνικού και άλλος πήρε τη νίκη!

Πηγή Soccerlive.gr

Ο Φοίνικας Περιστερίου δικαιολόγησε την παρουσία του στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-1 απέναντι στο Παγκράτι, που θα τα... δώσει όλα για να μείνει «ζωντανό» στη μάχη της σωτηρίας στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε.

Στο 20ο λεπτό ο Χαλικιάς αξιοποίησε έξοχη ασίστ του Δήμου και με σουτ έκανε το 0-1, στο 60' ο Γιαταγανάκης σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δήμου για το 0-2 και στο 75' ο Αθανασάκης με πλασέ απέναντι στον Κελαηδίτη έγραψε το 0-3. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι κοκκινόμαυροι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-3 στο 92' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντότσικα, το οποίο κέρδισε ο Καλαρίτης.

Διαιτητές: Σύψας, Βαμβακάς-Μεντζελόπουλος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Παπαθέου, Κωνσταντινίδης (46' Κουτσοχρήστος), Νεζίρι (65' Παππάς), Ντότσικας, Ακριτίδης (65' Βασιλειάδης), Ρίζος (55' Καλαρίτης), Νάνος, Σακαλής, Κουρουπάκης, Στεργιόπουλος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Νικολακόπουλος, Ανδριανάκος (46' Αθανασάκης), Ηλιόπουλος (55' Μποζάς), Λάσκαρης (65' Κορδάς), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (55' Διονάτος), Δήμος, Μάζης, Θεοδωρακόπουλος (60' Μαρκαντωνάτος), Λαγός.

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (8/3, 17:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Ετικέτες

Το σύνθημα «1-2-3 του Τσάκου η Βραζιλία» έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μου χρόνια και θα το θυμάμαι μέχρι να γεράσω αν με αξιώσει ο Θεός!. Τότε που στις αρχές της δεκαετίας του '80 μετά τον υποβιβασμό του Ατρόμητου από την Α' Εθνική, ο Κώστας Τσάκος (αριστερά στη κάτω φωτό) ανέλαβε το ρίσκο: Δημιούργησε μια νέα ομάδα από την αρχή με παίκτες από τα σπλάχνα του Ατρόμητου που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις έπαιξε καταπληκτική μπάλα στο πολύ δύσκολο εκείνα τα χρόνια πρωτάθλημα της Β' Εθνική προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλο το Περιστέρι που φώναζε σε κάθε παιχνίδι από την κερκίδα «1-2-3 του Τσάκου η Βραζιλία».

Σήμερα μάθαμε ότι ο «δάσκαλος» όπως τον αποκαλούσαμε, με τη βαθιά αγάπη για τον Ατρόμητο έφυγε στον τόπο της καταγωγής του στη Νεάπολη Λακωνίας, όπου έζησε πολλά χρόνια μετά το τέλος της προπονητικής του καριέρας. Πολύ αγαπητός στην όλη του  τη διαδρομή είχε διατελέσει και δήμαρχος ενώ το γήπεδο φέρει το όνομα του.

Έφυγε ο Κώστας Τσάκος αλλά το σύνθημα δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, αιωνία του η μνήμη.!!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας