Τελευταία ενημέρωση 19:52, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το απόγευμα το 3ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τάκη Μιχαλέτου.

Οι αποστολές των ομάδων που μετέχουν έφθασαν το μεσημέρι στο Kalamaki Beach κι εκεί τις περίμενε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών και Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ    Ατρόμητος   Τόλης Αποστόλου που φρόντισε για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Από πλευράς Ατρόμητου επικεφαλής της αποστολής είναι ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Θανάσης Κασπίρης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Σάκη Σάσσαλο. Την συνοδεύουν οι προπονητές Δημήτρης Μαυρίκος, Πέτρος Κοντοβράκης, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Γεωργόπουλος.

Στη γραμματειακή υποστήριξη του τουρνουά είναι η Άννα Μπαντράνη και η Μαρία Μίχα.

Το πρόγραμμα  έχει ως εξής:

PROLOYTR1

PROLOYT2

Ετικέτες

Με την υγρασία να σου «πηρουνιάζει» το κορμί λες και είμαστε στο καταχείμωνο, την τσίκνα από το κυλικείο του Κώστα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, τους θεατές να έχουν δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες, άλλος για να δει το παιδί του, άλλος το φίλο του, οι κοπέλες τους αγαπημένους και τα παιδιά τους μπαμπάδες τους πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Χρυσούπολης ο τελικός του πρωταθλήματος των Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου.

Πρωταθλητής στη διαδικασία των πέναλτι αναδείχθηκε ο ΠΟΑΛ που μετά το κύπελλο κατέκτησε και το πρωτάθλημα κάνοντας νταμπλ σε μια ιδανική χρονιά αλλά στον αποψινό τελικό έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι. Ο Ερυθρός Αστέρας που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 20' πήγε το ματς στην παράταση (κανονική διάρκεια 0-0) και εκεί κατάφερε να προηγηθεί με ωραία ατομική ενέργεια ενός εξ Αφρικής ποδοσφαιριστή του που το «παστέλωσε» με στυλ Ρονάλντο!.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα θα πήγαινε στον Αστέρα, δύο λεπτά πριν από το τέλος της παράτασης από ένα στημένο του ΠΟΑΛ και λάθος συννενόηδη με τον τερματοφύλακα του ένας αμυντικός του Αστέρα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-1). Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Τα πέναλτι είναι και τύχη είναι και ικανότητα. Οι παίκτες του ΠΟΑΛ τα έστειλαν όλα στο πλεκτό, οι παίκτες του Αστέρα τα έστειλαν άουτ και στο δοκάρι, έτσι ο τίτλος πήγε στον πιο ΠΟΑΛ και έδωσε την αφορμή για ξέφρενα πανηγύρια και δικαιολογημένα μεταξύ των παικτών του.

Με αυτά και με αυτά πήγε σχεδόν μεσάνυχτα μέχρι να γίνει η απομονή ενός ωραιου πάντως τελικού με πολύ ενδκαφέρον και καλή ποιότητα. Μπορεί στην κερκίδα ο κόσμος να έψαχνε την αφορμή για να πειράξει τους παίκτες ή το διαιτητή πάντως μέσα στο τερέν οι παίκτες των δύο ισοδύναμων ομάδων προσπάθησαν όσο μπορούσαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ίσως μιλούσαν περισσότερο με το διαιτητή παρά μεταξύ τους, κοιτώντας πως θα πάρουν το επόμενο σφύριγμα αλλά κανείς δεν μπορεί να τους «κατηγορήσει» ότι δεν πάλεψαν, δεν μόχθησαν.

Γι' αυτό και παρά το κρύο παρά τις προτροπές του κόσμου στο διαιτητή να το λήξει γιατί «έχουμε γίνει λείψανο» ή γιατί «χάσαμε το Survinor» το ενδιαφέρον κράτησε μέχρι το τέλος και αυτό είναι μια κατάκτηση για τις δύο ομάδες. Τώρα άμα υπήρχε κανένα λάθος από το διαιτητή που  σφυριζε ότι έβλεπε, η ουσία του αγώνα δεν αλλοιώθηκε. Τέλος καλό όλα καλά και του χρόνου ρε παιδιά!

Ετικέτες

Ο τεράστιος Όντι Νόρις βρίσκεται στην Ελλάδα. Όχι στην Αθήνα και στο Περιστέρι όπως θα θέλαμε αλλά στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία του δεν έχει περάσει φυσικά απαρατήρητη από τους φαν του αθλήματος στη συμπρωτεύουσα.

Ο Νόρις που έκανε μεγάλη καριέρα στο NBA και στην Ευρώπη με την Μπαρτσελόνα κρέμασε τα παπούτσια του στον ΓΣΠ.

Πλέον στα 56 του χρόνια έχει Ακαδημία στη Βαρκελώνη μαθαίνοντας μπάσκετ σε μικρά παιδιά. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται προσκεκλημένος του Θερμαϊκού Θέρμης που διοργανώνει καμπ ενώ παράλληλα θα διδάξει και σε σεμινάριο προπονητών.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την Ελλάδα, ας τον δούμε στο Περιστέρι, σε κάποιον αγώνα του ΓΣΠ που ποτέ δεν ξεχνά!

Μυλωνάς, Μπέργουολντ, Νόρις, Πεδουλάκης, Κορωνιός. Ομαδάρα!

 

 

 

 

Ετικέτες

Νεαροί ποδοσφαιριστές από διάφορες περιοχές  της Ελλάδας που αναζητούν ένα καλύτερο «αύριο» πήραν μέρος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ20 στο γήπεδο «Νταμάρι» με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά.

Υπό το βλέμμα πια του νέου προπονητή Μουράτ Σεροπιάν δοκιμάστηκαν παίκτες από τη Λάρισα, το Πολύκαστρο, το Βόλο, τη Μύκονο οι οποίοι προσπάθησαν να πείσουν τον 47χρονο τεχνικό ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Το δοκιμαστικό φιλικό έγινε υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών Τόλη Αποστόλου ενώ στην οργανωτική του επιτυχία συνετέλεσε ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Σίμος Συμεωνίδης.

Πλέον οι προπονήσεις της Κ20 θα συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμη και στην συνέχεια οι παίκτες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ15 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα τον οποίο «πέρασε ταινία» με το άνετο και επιβλητικό 5-0.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας