Τελευταία ενημέρωση 18:35, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Σοκ στο 94' για τον Ιπποκράτη που αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 70' (αποβολή Σοϊλέ) γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Περιστερίου στο γήπεδο του Ιλίου και έχασε την ευκαιρία να πάει σε νέο μπαράζ για την άνοδο στη Β' κατηγορία.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 94' ο Καραπαπάς.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Γεννηδούνιας, Ζευγούλας, Μίχος, Δημητρακόπουλος, Λέκκας, Λουκάκης, Τεννές, Χαλιλάι, Δρόσος, Λώλος. Έπαιξαν και Κοντογιαννόπουλος, Φεσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Δαβιλάς.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Νικολόπουλος, Νάτσιος, Καβάγιας, Καραπαπάς, Σοιλές, Μαρούλης;, Βεργίνης, Καππάτος, Χαλικιάς, Γαζεπίδης, Ξούρας. Έπαιξαν και οι Κώτσιας, Πατήρης, Πολυζογωνόπουλος, Νταλαγεώργος.

Ετικέτες

Με τα αποθέματα ενέργειας να μειώνονται φυσιολογικά μιας και είμαστε στο τέλος της σεζόν η ομάδα Κ19 του Ατρόμητου παραχώρησε ισοπαλία στον Παναιτωλικό με σκορ 1-1 σήμερα στο γήπεδο του Ρουφ.

Οι φιλοξενούμενοι που έχουν προπονητή τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα προηγήθηκαν στο 15΄ από φάουλ. Ισοφάρισε ο Νιτσάκης στο 40' με σουτ.  Στην συνέχεια η ομάδα του Σεροπιάν έχασε πολλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-1 αλλά δεν τα κατάφερε.

Ξεκίνησαν οι Μανδάς, Νταούλιας, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Χοχλαστός, Ξενοπανάγος, Βιταλιώτης, Τσακίρης, Νιτσάκης, Τριμμάτης, Κολινιάτης. Έπαιξαν και οι Βαγγέλης, Ζούνης, Σάσσαλος.

 

 

Ετικέτες

Δεν έχω γεννηθεί στην Κηφισιά, στην Ερυθραία, στην Εκάλη. Έχω γεννηθεί στη γη πέρα από το ποτάμι, στο Περιστέρι και είμαι περήφανος.

Ετικέτες

Βάσει δημοσιευμάτων που είναι απολύτως έγκυρα, το πιθανότερο σενάριο για τον Νταμίρ Κάναντι είναι να αποχαιρετήσει τον Ατρόμητο και να κάνει το μεγάλο άλμα στη Γερμανία.

Ετικέτες

Αυτή τη φορά δεν θα πάρω τίποτα πίσω! Και δεν θα πάρω, γιατί θέλω να «ευχαριστήσω τον τρομερό πρόεδρο του Άγιου Ιερόθεου τον Παναγιώτη Ρούμπα και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου μας. Δεν θα πάρω τίποτα γι’ αυτόν τον τρομερό διοικητικό ηγέτη μιας ιστορικής ομάδας που με απάλλαξε από τον κόπο και έκανε τη ζωή μου πιο εύκολη.

Καλό μήνα καταρχάς και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Το Φως της Ανάστασης δεν πρέπει να φωτίζει μόνο τις ψυχές και τις καρδιές μας. Το Φως της Ανάστασης πρέπει να αποτελεί την πηγή έμπνευσης και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους βγάζοντας από μέσα μας τα βαρίδια του παρελθόντος. Και προσωπικά για εμένα ήταν ένα «βαρίδι» που το βγάζω από μέσα μου γιατί η υπομονή εξαντλήθηκε.

Στη φωτό βλέπετε ένα παλιό μεγάλο άσο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιώργο Γονιό, με καριέρα στη δεκαετία του ’70 στον Παναθηναϊκό. Με τη μεταγραφή να την κάνει από τον Άγιο Ιερόθεο που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Γονιός στα 70 plus πλέον που τον βλέπετε να κρατάει το βιβλίο με την ιστορία του Άγιου Ιερόθεου, κάτι μοναδικό για ερασιτεχνική ομάδα, έδειξε μεγάλο σεβασμό απέναντι σε ένα κόπο μηνών, σε μια δουλειά τριών ανθρώπων που αφιέρωσαν πολλές ώρες για να γράψουν αυτή την ιστορία. Έψαξε, έμαθε, με πήρε τηλέφωνο και με μεγάλη χαρά τον συνάντησα στους Αμπελόκηπους για να του δώσω το βιβλίο.

Την ίδια ώρα  ο τρομερός πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου ο Παναγιώτης Ρούμπας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αφού ποτέ του δεν ενδιαφέρθηκε για την πορεία της έκδοσης, ποτέ του δεν είπε μια καλή κουβέντα για το βιβλίο της ομάδας του, ποτέ του δεν διανοήθηκε να κάνει μια συγκέντρωση γι’ αυτό το ιστορικό γεγονός της ομάδας που «διοικεί», έκανε κάτι που πραγματικά μου έλυσε τα χέρια: Μοίραζε το βιβλίο δωρεάν, δεξιά και αριστερά. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις του ο άνθρωπος και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μετά από τόσους μήνες δουλειάς θα ήταν πολύ κουραστικό για εμένα να το δίνω και προσφέρθηκε εκείνος όλο χαρά για να το μοιράζει δωρεάν όπως μου είπε. Γίνεται λοιπόν αυτόν τον άνθρωπο να μην τον ευχαριστήσω που με απάλλαξε από τον κόπο;

Παναγιώτη Ρούμπα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!. Δεν έχω λόγια....

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας