Τελευταία ενημέρωση 19:36, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Ολοταχώς προς deal οδεύει ο Ατρόμητος με τη Σίβασπορ για τον Χάρη Χαρίση, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι. Ο δημοσιογράφος Εμέρ Νεκάτι Αλμπαϊράκ υποστηρίζει πως ο 27χρονος χαφ έχει έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα και θα φορέσει τη φανέλα της.

Ωστόσο, αναφέρει πως η Σίβασπορ θέλει να πληρώσει τον Ατρόμητο σε δύο δόσεις, ενώ οι Περιστεριώτες ζητάνε όλα τα χρήματα μπροστά.

«Σε συμφωνία με τον Χάρη Χαρίση ήρθε η Σίβασπορ. Η Σίβασπορ θέλει να πληρώσει την αμοιβή σε 2 δόσεις, ενώ ο Ατρόμητος ζητά την αμοιβή σε μετρητά. Ο παίκτης θα φορά τη φανέλα της Σίβασπορ», αναφέρει ο Εμέρ Νεκάτι Αλμπαϊράκ.

Ο Χαρίσης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ και ακολούθησαν οι ΠΑΟΚ, Σεντ Τρούιντεν, Κορτράικ, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Με τους Περιστεριώτες έχει γράψει 84 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Πηγή sportfm.gr

Ετικέτες

Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Δάσους Χαϊδαρίου ο έμπειρος περιστεριώτης τεχνικός Δημήτρης Μαυρίκος που δήλωσε τα εξής:

«Με το τέλος του πρωταθλήματος, έληξε και η συνεργασία μου με την ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου. Μια ακόμη ποδοσφαιρική διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές και καθέναν ξεχωριστά για τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές στην κοινή πορεία μας, τις οποίες αντιμετωπίσαμε με ήθος!!! Καλή αντάμωση, γιατί είμαι σίγουρος ότι με κάποιους θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας ξανά».

Ετικέτες

Με ένα Κύπελλο στην Κατηγορία Κ12 επέστρεψαν στις αποσκευές τους από την Ιταλία, οι αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά HaBaWaBa International Festival 2022.

Οι αθλητές και οι προπονητές του ΓΣΠ είχαν την ευκαιρία να διαμείνουν για μια εβδομάδα στο Lignano Sabbiadoro και να αγωνιστούν με συναθλητές τους από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, επέστρεψαν έχοντας δημιουργήσει ωραίες εικόνες και υπέροχες αναμνήσεις από αυτή την εμπειρία, ενώ έφεραν στις αποσκευές τους και το Κύπελλο στην κατηγορία Κ12!

Τις στιγμές αυτές που έζησαν θα τις θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Ιωάννης Αντωνίου, Απόλλων Καλπάκης, Παναγιώτης Κατούνας, Ανδρέας Κλεφτογιάννης, Σωκράτης Κούστα, Νικόλαος Κωνσταντακάτος, Γεώργιος Κώστας, Διονύσιος Λακουμέντας, Άγγελος Μαστρογιαννάκος, Δημήτριος Μισούρας, Μιχαήλ Μπάξας, Βασίλειος Μπάος, Γεώργιος Νικολάκης, Ελευθέριος Νικολάκης, Κωνσταντίνος Νικολάου Χαραλάμπους, Φίλιππος Παπάογλου, Ιωάννης Πετρόπουλος, Ηλίας Στάμου, Αντώνιος Στεργάκης, Αλέξανδρος Συρόπουλος, Ιωσήφ Ανδρέας Χριστουλάκης.

Οι προπονητές των αθλητών του ΓΣ Περιστερίου Δημήτριος Βαρελάκης, Άγγελος Κόκκινης και Γεώργιος Κρασάκης, έβαλαν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι, ώστε να ζήσουν όλα τα παιδιά μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το ταξίδι εμπειρίας, γνώσης και άθλησης.

Ετικέτες

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στο πλαίσιο των Δράσεων Κοινωνικής Ένταξης της ΒΑΑ/ΟΧΕ Δυτικής Αθήνας υλοποιεί το Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας.

 Η ενεργοποίηση του Δικτύου γίνεται με τη διοργάνωση δύο Επιστημονικών Ημερίδων, με θέμα:

  • "Ανάπτυξη των Δραστηριοτήτων του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23-6-2022, στις 9:30 π.μ. στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου
  • "Βελτίωση των Όρων της Κοινωνικής Ένταξης μέσα από το Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24-6-2022, στις 9:30 π.μ. στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου

 Στις ημερίδες θα παρουσιαστούν οι Δράσεις, τα οφέλη και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του “Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας”, τα ψηφιακά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν και η διαδικασία εγγραφής των Στελεχών Πεδίου των Κοινωνικών Δομών των Δήμων της Δυτικής Αθήνας. Θα παρουσιαστούν επίσης η μεθοδολογία και τα εργαλεία ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των ικανοτήτων των στελεχών πεδίου των Κοινωνικών Δομών,  καθώς και ο προγραμματισμός των ομαδικών δραστηριοτήτων κοινωνικών πειραματισμών και κοινωνικής καινοτομίας που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Δικτύου.

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της Ημερίδας 23/6/2022 είναι ο ακόλουθος: https://www.youtube.com/watch?v=MsJUZWafyUc

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της Ημερίδας 24/6/2022 είναι ο ακόλουθος: https://www.youtube.com/watch?v=qRX17IjcDCE

 

Ετικέτες

Την ευκαιρία να ονειρευτούν και να ζήσουν το παιχνίδι και την εξέλιξη τους, θα έχουν οι φίλοι του ΓΣ Περιστερίου, μέσα από το Summer Camp του Συλλόγου, που διοργανώνεται σε τρεις περιόδους από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

BC PeristeriAcadimies 728x90

Εφόσον συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών, τότε είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και μια τέταρτη περίοδος (11/07/22-15/07/22).

Το Peristeri Basketball Summer Camp ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και ήδη οι εγγραφές ξεκίνησαν από τους αθλητές που θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας για το 2022.

Οι ημέρες διεξαγωγής του Summer Camp είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή – 08:30-15:30.

Ενώ έχει χωριστεί σε τρεις αγωνιστικές περιόδους:

Περίοδος Α’: 20/06/2022-24/06/2022

Περίοδος Β’: 27/06/2022-01/07/2022

Περίοδος Γ’: 04/07/2022-08/07/2022

Περίοδος Δ’: 11/07/22-15/07/22*

*H περίοδος Δ’ θα πραγματοποιηθεί αν συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών.

Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» – Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 5777147

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας