Τελευταία ενημέρωση 18:19, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Όποιος φίλαθλος δεν χάρηκε με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι υγιής  και καλύτερα να το ψάξει μέσα του.

Ετικέτες

Ο Κώστας Αθανασόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα «τσικό» του Παναθηναϊκού.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΡΙΔΗ

Ήταν μέλος της ομάδας του Γουέμπλει που το 1971 έφθασε στον τελικό των Πρωταθλητριών με τον Άγιαξ και έξι χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στον Ατρόμητο. Έπαιξε για μια πενταετία και η προσφορά του ήταν πολύτιμη. Έκανε 123 συμμετοχές από τις οποίες οι 46 στην Α΄ Εθνική και παρά το γεγονός ότι ήταν αμυντικός αρχικά αριστερό μπακ και μετά λίμπερο πέτυχε 26 γκολ. Ήταν σπεσιαλίστας στα φάουλ και στα πέναλτι. Αν και δεν ήταν περιστεριώτης, ο κόσμος του Ατρόμητου τον αγάπησε, πέρασε και κάποιες δύσκολες στιγμές γιατί όταν η ομάδα έφερνε άσχημα αποτελέσματα είχε απαιτήσεις από αυτόν και ορισμένους ακόμη έμπειρους συμπαίκτες του.

 Για το πώς ήρθε στον Ατρόμητο μου είπε: «Ήταν να πάω στον ΟΦΗ που είχε προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο. Όμως στον Ατρόμητο ήταν προπονητής ο Βαγγέλης Πανάκης με τον οποίο εργαζόμασταν μαζί στη ΔΕΗ και με έπεισε να υπογράψω. Είναι Πέρασα ωραία χρόνια και δεν έπρεπε να φύγω. Τότε είχαν κάνει προσφυγή όλοι οι παίκτες όπως κι εγώ. Έπρεπε όμως  να μείνω για να βοηθήσω τα νέα παιδιά».

«Υπήρχε αντιπολίτευση»

«Στον Ατρόμητο υπήρχε τότε αντιπολίτευση που ήθελε να ρίξει  τη διοίκηση κι έσπερνε διάφορα ζιζάνια. Έτσι όταν η ομάδα έφερνε άσχημο αποτέλεσμα, την πληρώναμε εμείς οι πιο έμπειροι παίκτες. Ο κόσμος αγαπούσε την ομάδα, το έδειχνε αλλά είχε και πολλές απαιτήσεις. Ακόμη και τώρα οι φίλοι του Ατρόμητου μου στέλνουν μηνύματα μέσω τουFacebook. Στα νικηφόρα αποτελέσματα μας αποθέωναν. Είχαμε τη τύχη να είναι στη διοίκηση ο Σταμάτης Γλυκός και ο Παύλος Πανουτσόπουλος, δύο παράγοντες που στα τόσα χρόνια που ασχολήθηκα δεν έχω ξανασυναντήσει.  Εκτός του Βαγγέλη Πανάκη, συνεργάστηκα ακόμη με τους Σωτήρη Καρποδίνη, Μίλτο Παπαποστόλου και  Ανδρέα Σταματιάδη με τον οποίο ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική. Είχα πολύ καλούς συμπαίκτες με τους οποίους  ήμουν και φίλος. Στο κέντρο της άμυνας έπαιζα με τον Θανάση Τάμπραντζη και μετά με τον Γιώργο Ρυμική».

Στην 5ετή θητεία του στον Ατρόμητο ο Αθανασόπουλος έχασε μόνο ένα πέναλτι για το οποίο μου είπε: « Ήταν ένα ματς με την Κόρινθο  που έληξε 0-0. Όταν δόθηκε το πέναλτι ένας συμπαίκτης μου, μου είπε σε ποια γωνία έπεφτε ο αείμνηστος Γιάννης Στέφας. Έτσι το έστειλα από την άλλη, όμως ο Στέφας έπεσε και αυτός από την άλλη και το απέκρουσε. Πήγα πάλι να σουτάρω όμως είχε μπει στην περιοχή ο Τσικιντζέλας και μπερδευτήκαμε. Αν κερδίζαμε θα βγαίναμε πρώτοι, τελικά βγήκαμε ένα χρόνο μετά».

Για τον τωρινό Ατρόμητο σημείωσε τα εξής: «Έχει ανέβει επίπεδο. Είναι τυχερός που τον ανέλαβε ο Γιώργος Σπανός τον οποίο γνώρισα σε μια συγκέντρωση παλαίμαχων  και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Είναι το Α και το Ω του Ατρόμητου».

 Ο Αθανασόπουλος μετά το τέλος της καριέρας του σε σχετικά μικρή ηλικία, διατέλεσε προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες. Εδώ και πολλά χρόνια μένει μόνιμα στο Πόρτο Ράφτη Έχει δύο κόρες και τρία εγγόνια και απολαμβάνει την όμορφη  οικογένεια του.

 

 

Ετικέτες

Μετά το τέλος χθεσινού του αγώνα με τον Άρη, ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μας καθώς χάσαμε τον Φρανσίσκο που γύρισε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Γαλλίας με θλάση. Ο Αγραβάνης είχε κι αυτός θλάση και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές τον Τόλη (σ.σ. Καρατζάς) και τον Γιώργο (σ.σ. Σεραλίδης) που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε ένα τέτοιο ιατρικό επιτελείο, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μιας χρονιάς».

Και συνέχισε: «Γύρισε ο Κασελάκης μετά από απουσία περίπου ενός μήνα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες προετοιμασίας, δεν κάναμε προετοιμασία γιατί ήταν στις εθνικές ομάδες τα περισσότερα παιδιά. Δουλέψαμε ουσιαστικά δυο-τρεις ημέρες μόνο. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος από άποψη θεάματος. Πετύχαμε τον Βασιλάκη (Τολιόπουλο) σε εκπληκτική ημέρα. Συγχαρητήρια έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Στο τέλος καταφέραμε να τον περιορίσουμε με τον Σακούρ (Τζούστον) που έκανε εκπληκτική δουλειά πάνω του. Όλα τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά έδειξαν καρδιά. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες τους πρωταγωνιστές για τη σημαντική νίκη».

Όταν ρωτήθηκε για τον περιορισμό του Τολιόπουλου, υποστήριξε: «Ήταν εκπληκτικός. Όταν ο αντίπαλος έχει έναν παίκτη που βάζει εννιά τρίποντα και η ομάδα του επιτυγχάνει συνολικά 16 τρίποντα κατά 98% κερδίζει! Το να καταφέρεις να πάρεις αυτό το παιχνίδι δείχνει και τη δυναμική τη δική μας. Το πόσο καλά παίξαμε και πόσο δεν επηρεαστήκαμε απ’ όλο αυτό, γιατί συνήθως όταν ένας παίκτης βάζει τόσο μεγάλα σουτ επηρεάζει όλη την ομάδα και μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση της δικιάς του ομάδας».

Για την αντίδραση της δικής του ομάδας, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε: «Πραγματικά αντιδράσαμε καλά, κάναμε αυτό το τρικ με τον Σακούρ (σ.σ. πάνω στον Τολιόπουλο) και τα παιδιά ενώ δεν το είχαμε δουλέψει ήταν έτοιμα να ανταποκριθούν πολύ γρήγορα και πάρουν την πληροφορία. Στο τέλος έκανε εξαιρετική δουλειά και ο Αγραβάνης στην άμυνα πάνω στον Τολιόπουλο σε δυο-τρεις επιθέσεις».

Όσο για τον σχεδιασμό της τελευταίας επίθεσης της ομάδας του, είπε: «Είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε ένα off screen αλλά επειδή άλλαξε ο Καββαδάς και έμεινε πάνω στον Μωραΐτη, το διάβασε πολύ σωστά ο Δημήτρης και έκανε το σωστό. Να παίξει ένας με έναν με τον Καββαδά και να πάει στο καλάθι. Άσχετα που δεν μπήκε η μπάλα το έβαλε στη συνέχεια ο Μπίλαν. Για μένα το πιο σημαντικό γι’ αυτή την ομάδα είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Το αν θα μπει η μπάλα η όχι σε βάθος χρόνου αυτό βελτιώνεται…».

Ετικέτες

Ο Αντώνης Δρακόπουλος θα κληθεί να καθίσει στον πάγκο του Ιερόθεου μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αρχοντάκη. Είναι ο 3ος στην σειρά προπονητής της ομάδας, λίγες μέρες πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το έργο του σαφώς είναι πολύ δύσκολο.

Ο έμπειρος προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης σύμφωνα με το soccerlive.gr και πλέον πιάνει δουλειά έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα αποδώσει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ο Αντώνης Δρακόπουλος θα κάνει ντεμπούτο. Ο κ. Δρακόπουλος κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA PRO, έχει πτυχίο Φυσικής Αγωγής από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και έχει πλούσια προπονητική καριέρα έχοντας θητεύσει ματαξύ άλλων σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα, Αχαρναϊκό, Α.Ο.Χανίων, Πανηλειακό και Παναρκαδικό. έχει επίσης διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου!

Ετικέτες

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε... όλα εκτός από γκολ, ο διαιτητής του Ατρόμητος-Άρης, κατάφερε με τα σφυρίγματά του να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, με τους Περιστεριώτες να έχουν έντονη δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του!

Φυσικά, στο επίκεντρο βρίσκεται η φάση του 66', με τον Γκρέι να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να θεωρεί πως υπάρχει πρώτα επιθετικό φάουλ του Μαυρομμάτη, ύστερα μάλιστα από replay που είδε ο ίδιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κυανόλευκοι» μιλούν για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Εκτός αυτού υπάρχει και η φάση του 92' όπου ο Ζαμπαλάς χαρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φαμπιάνο, όμως η στιγμή του μη καταλογισμού του πέναλτι, βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας