Τελευταία ενημέρωση 00:00, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Σχετική εικόναΈνα γκολ του Μακρή στο 27′ ήταν αρκετό για να πάρει ο Φοίνικας Περιστερίου τη νίκη με 1-0 στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Περιστερίου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ετικέτες

 

Σχετική εικόναΤην ήττα με 2-0 από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου και μπήκε με το... αριστερό στη νέα σεζόν.

Ετικέτες

Δυσαρεστημένος με την διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕΛ, είναι ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε ότι θα υπάρξει άμεσα επικοινωνία με την ΚΕΔ. 

Ετικέτες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου δεν τα κατάφερε στη Νίκαια απέναντι στον τοπικό Ιωνικό, γνωρίζοντας την ήττα με 71-64, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους δυο βασικούς πόιντ γκαρντ, καθώς για διαφορετικούς λόγους δεν τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Καραγιάννη, ο ΚίΚι Κλαρκ και ο Ιγκορ Μιλόσεβιτς.

Παρόλα αυτά η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που θα της έδινε τη νίκη, και δίκαια η πρόκριση πήγε στον Ιωνικό Νικαίας, που συνεχίζει στον θεσμό.

Δεκάλεπτα: 21-15, 32-33, 49-48, 71-64.

Ιωνικός Nικ: Βασιλόπουλος Θοδ. 5(1), Κοντραφούρης, Κουντουράς, Καράμπουλας 10(1), Βουγιούκας 6, Πετροδημόπουλος 6, Παλαιοχωρίτης, Βασιλόπουλος Φωτ. 18(4), Κανονίδης 13, Κατούφας 7, Παπαδόπουλος 6(2).

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Καράμπελας, Κωνσταντακόπουλος 15(2), Δομπρογιάννης, Μαγκουνής 9(2), Πολυτάρχου 5(1), Αγγέλου 3(1), Μάντζαρης 2, Σκορδίλης 7, Σιγκούνας 8, Γεωργιάδης, Σίμτσακ 8, Δημητριάδης 7.

Ετικέτες

Ισόπαλος παρέμεινε ο Ατρόμητος ενάντια στην ΑΕΛ σε ένα έντονο ματς στο Αλκαζάρ. Η ομάδα παρουσίασε καλό πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε παρά την δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία. Στο 85' δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Ρισβάνη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, παρόλο που η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Μπάμπιτς (46' Κρίζμαν), Λεοζίνιο (74' Ναβάρο), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (74' Περόνε)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (88' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς (76' Βασιλακάκης), Ουάρντα, Ουμπίδες, Ντιγκινί, Μανούσος (75' Ντάουντα)

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας