Τελευταία ενημέρωση 16:54, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Με τη συμμέτοχη αθλητών του Θέρσιππου στην τελευταία μεγάλη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές τους παρουσίες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που διεξήχθη στις 14 - 15 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Πατρών τον σύλλογο του Περιστερίου εκπροσώπησαν ο Γιώργος Κοσκινάς ο οποίος κατέλαβε την 26η θέση στα 400μ (52''.60), καθώς και ο προπονητής σφαιροβολίας του συλλόγου  Δημήτρης Κόλλιας (ως αθλητής του Εθνικού ΓΣ) ο οποίος κατετάγη 18ος (13.49).

Ετικέτες

Τα 20α γενέθλια του που είναι συνυφασμένα με τη γεύση, την ποιότητα, την άριστη φιλοξενία  γιορτάζει το ρεστοράν «Άνεμος» που δεσπόζει και ξεχωρίζει για την απέραντη θέα του στο λεκανοπέδιο.

Η διεύθυνση του καταστήματος έχει ετοιμάσει μάλιστα μια προσφορά για την εκλεκτή πελατεία του καθώς σήμερα (Δευτέρα) και αύριο (Τρίτη) θα γίνεται έκπτωση 20% επί της παραγγελίας.

Το peristerisports εύχεται στον «Άνεμο» μακροημέρευση και να τα εκατοστήσει!

 

 

Ετικέτες

Τον «καμικάζι»  Ράιν Χάροου αν και 28 ετών με παραστάσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και γνώστη της Α1 από το πέρασμά του στο Ρέθυμνο, απέκτησε ο «ΓουΣουΠου» ο οποίος με μεθοδικά βήματα χτίζει την ομάδα που είχε προαναγγείλει στην επίσημη παρουσίαση του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ με το πλούσιο παλμαρέ δείχνει να αποτελεί την ιδανική επιλογή και ψαγμένη για την περιφέρεια.

Ετικέτες

Όση απόσταση χωρίζουν την Αθήνα από την Πάτρα άλλη τόση απόσταση που δεν είναι και δα μεγάλη μας χωρίζει από την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του περιστεριώτικου αθλητισμού!.

Ετικέτες

Με επικεφαλής της αποστολής τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά η ακαδημία- πρότυπο του ΑΟ Μυκόνου (ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου) που έχει υπεύθυνο τον Σταμάτη Δακτυλίδη και τεχνικό διευθυντή τον Μάκη Πούλο έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στο Ναύπλιο για να πάρει μέρος στο «4ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools «Τάκης Μιχαλέτος» και θα διαρκέσει από τις 25 μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Όμως φέτος έχει αλλάξει η έδρα διεξαγωγής του τουρνουά που δεν θα είναι το Λουτράκι αλλά το Ναύπλιο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Μυκόνου:

Οι ακαδημίες μας θα συμμετέχουν στο  «4ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools» στις 25-27 Ιουνίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου Τάκη (Παναγιώτη) Μιχαλέτου!

Στο τουρνουά θα αγωνιστούν δύο ομάδες, η Κ16 (2003 – 2004) και η Κ14 (2005-2006-2007), και θα παίξουν σύνολο 4 ματς η κάθε μία.

Εκεί πέρα θα βρεθεί ο Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κος Τόλης Αποστόλου μαζί με προπονητές της ομάδας του Περιστερίου προκειμένου να παρακολουθήσουν τα ματς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας