Τελευταία ενημέρωση 14:39, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Σπουδαία νίκη πήραν οι Παίδες του Ηρακλή, οι οποίοι επικράτησαν με  2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.ε απευθείας χτύπημα φάουλ του Δούλκαρη λίγο πριν την εκπνοή της φιλικής αναμέτρησης.

Ετικέτες

Challenger SoccerΟ Ήφαιστος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 1ου ομίλου επικρατώντας στην πρεμιέρα με 1-0 των Άγιων Ανάργυρων, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και δείχνοντας πως μπορούν να κάνουν φέτος μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαλαΧωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ανθούπολη επικράτησε με 3-0 του Υμμητού για το Κύπελλο. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα γκολ.

Ετικέτες

Ο Βέλγος Τζάκι Ματάισεν θα είναι τελικά ο νέος προπονητήες που θα βρεί απέναντι του ο Ατρόμητος την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα. Ο Ματάισεν που δούλεψε στην Ελλάδα στον Φωστήρα (Β' Εθνική) βρίσκεται στη λαρισινή πόλη και το απόγευμα στις 5 τον παρουσιάζει η «βυσσινί» ομάδα!

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Mathijssen είναι 54 ετών, έκανε ποδοσφαιρική καριέρα επί πολλά χρόνια ως τερματοφύλακας της Άντερλεχτ και τα τελευταία 17 χρόνια είναι προπονητής.

Ο κ. Mathijssen είναι κάτοχος των ανωτέρων διπλωμάτων προπονητού UEFA-FIFA και κατά την προπονητική του καριέρα ως πρώτος προπονητής μεγάλους συλλόγους του Βελγίου μεταξύ των οποίων την πρωταθλήτρια Μπριζ επί 3 χρόνια, την Σαρλερουά 4 χρόνια, στην Λόλκερέν και την περίοδο 2016-17 ήταν προπονητής στην Βέστερλο από την οποία και αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2017.

Με τις ομάδες στις οποίες ήταν προπονητής στο Βέλγιο έχει κατακτήσει τίτλους και μαζί τους έχει δώσει αγώνες στο Champions League και στο Europa League, με εξαιρετικά αποτελέσματα και προκρίσεις απέναντι στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, όπως μπορεί να πληροφορηθεί ο κάθε οπαδός μας μέσω του διαδικτύου.

Ο κ. Mathijssen ομιλεί φλαμανδικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ελληνικά, αφού μαζί με τον παλιό φημισμένο ολλανδό παίκτη Vanderkerkhove την περίοδο 2013-14. Ο Vanderkerkhove ως ιδιοκτήτης και αυτός ως προπονητής έφτιαξαν τη σχολή ποδοσφαίρου του Φωστήρα όπου και μέσα από λαϊκές προπονήσεις, αλλά και με την αξιοποίηση νεαρών παικτών από ακαδημίες και ομάδες Κ20 και Κ17 της Αθήνας, οι οποίοι είχαν μείνει ελεύθεροι από τους συλλόγους τους, έφτιαξε τη νεανικότερη επαγγελματική ομάδα τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο με μέσο όρο ηλικίας 19 ετών και με μία ομάδα η οποία μόλις είχε ανέβει στην Football League έφτασε μέχρι τα play offs.

Στη Λάρισα αναμένεται ο κ. Αλέξης Κούγιας ώστε να ολοκληρωθεί τυπικά και με πολιτισμένο τρόπο, όπως ταιριάζει σε μεγάλα κλαμπ, η διαδικασία λύσεως του συμβολαίου του κ. Πάους, καθώς υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με αμοιβαίες υποχωρήσεις με τον Κύπριο μάναζερ του κ. Πανίκο Πούλλη και την δικηγόρο του κα Χρύσα Σεβαστοπούλου και ακολούθως θα ολοκληρωθεί και τυπικά με την υπογραφή των συμβολαίων η πρόσληψη του κ. Mathijssen, του οποίου η παρουσίαση θα γίνει στις 17:00 στην αίθουσα τύπου του AEL FC Arena.

Ετικέτες

 Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια ο Ατρόμητος πρωτοπερπάτησε στην Ευρώπη! Έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας του με αντίπαλο την Σεβίλλη του Ντάνιελ Άλβες, του Κανουτέ και του αξέχαστου Πουέρτα. Η επέτειος της πρώτης ευρωπαϊκής συμμετοχής δεν έχει ξεχαστεί από την ομάδα της πόλης μας που εξέδωσε δελτίο τύπου αναφέροντας τα εξής:

«Η μέρα που άναψε μέσα μας η ευρωπαϊκή φλόγα!

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου 2006. Σαν σε όνειρο που έγινε πραγματικότητα!. Η μέρα που άναψε μέσα μας η ευρωπαϊκή φλόγα!.

 Ένα χρόνο μετά από την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορία του. Για τον 1ο προκριματικό γύρο του (τότε) Κυπέλλου UEFA αντιμετώπισε στο γήπεδο της Ριζούπολης την κάτοχο του τροπαίου Σεβίλλη.

Χάσαμε με 2-1 αλλά κοιτάξαμε το «μεγαθήριο» στα μάτια. Πανηγυρίσαμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό γκολ με τον Γιώργο Κορακάκη, περπατήσαμε για πρώτη φορά εκτός συνόρων παίζοντας στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η φλόγα που άναψε για πρώτη φορά στις 14 Σεπτεμβρίου 2006 έγινε πιο δυνατή στη δεκαετία του διανύουμε: Νιούκαστλ, Άλκμααρ, Σαράγεβο, ΑΙΚ Στοκχόλμης, Φενέρμπαχτσέ.

11 χρόνια μετά  από εκείνη την ημέρα συνεχίζουμε με την πίστη και την προσδοκία ότι «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»!

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας