Τελευταία ενημέρωση 08:38, 20 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Την ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 στο γήπεδο του Ήφαιστου με σκορ 1-0.

Ετικέτες

Πανέτοιμη για να σηκώσει την κούπα του Elite Neon Cup είναι η ομάδα Κ13 του Ατρόμητου (παιδια που γεννήθηκαν το 2004) η οποία στις 16.30 θα αντιμετωπίσει την ρώσικη Κράσνονταρ στο μεγάλο τελικό του διεθνους τουρνουά που διεξάγεται στην Παιανία. Το ματς θα μεταδοθεί μάλιστα από το συνδρομητικό κανάλι.

Οι παίκτες του Ατρόμητου όπως έχουν δείξει είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα σαν την Κράσνονταρ θα παλέψει για την κατάκτηση ενός τροπαίου με πολύ μεγάλο κύρος σε επίπεδο Ακαδημιών.

Ετικέτες

Πανηγυρικό τόνο έδωσε ο Δήμος Πύλου στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει καθώς όλες οι αποστολές και ομάδες που παίρνουν μέρος παρέλασαν στους δρόμους της μεσσηνιακής πόλης.

Ετικέτες

«Φρένο» στο σερί των τεσσάρων σερί ηττών που από μόνο του αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κίνητρο θέλει να βάλει ο Ατρόμητος στο σημερινό ματς με τη Λάρισα στο Περιστέρι (19.00).

Ετικέτες

Μεγάλη Κυριακή των Βαϊων για τη Κηπούπολη!. Η ομάδα της πόλης μας ετοιμάζεται να γιορτάσει μια από τις μεγαλύτερς επιτυχίες της ιστορίας της  αν και μπορεί στο παρελθόν να έχει παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες διεκδικώντας ακόμη και άνοδο στην Γ ' Εθνική εν τούτοις η φετινή της πορεία είναι ασύγκριτα η καλύτερη από πλευράς επιδόσεων.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας