Τελευταία ενημέρωση 14:03, 20 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Εμφανώς χαρούμενος αλλά και  συγκινημένος μπήκε στα αποδυτήρια ο Γιώργος Σπανός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ετικέτες

Η μαθηματική εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου δίνει την δυνατότητα στον Ατρόμητο να θέσει σε εφαρμογή τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν φέρεται να  είναι αυτή του Βασίλη Παπαφώτη.

 

Πρόκειται για 23χρονο δημιουργικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Δόξα Κατωκοπιάς από τον ΑΠΟΕΛ και την τρέχουσα σεζόν μετράει σε πρωτάθλημα και κύπελλο 28 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Μάλιστα, για τον διεθνή με την Κύπρο στο πρόσφατο φιλικό με το Μαυροβούνιο προσωπική άποψη έχει ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλο (φωτό), με τον Παπαφώτη να μένει ελεύθερος στο τέλος Μαΐου.

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ένωση τον αγώνα με την αδύναμη Ειρήνη Πετρούπολης την οποία συνέτριψε 7-1 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ετικέτες

 Προετοιμασία στο Αθλητικο κέντρο Sports camp στο Λουτράκι, ενοψει των Πανευρωπαϊκων Πρωταθλημάτων, έκαναν πέντε ταλαντούχοι αθλητές του Θησέα Περιστερίου και συγκεκριμένα οι
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ.

Τους συνόδεψαν οι προπονητές: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Ετικέτες

Ανώτερα τα Πράσινα Πουλιά νίκησαν δίκαια τη Θύελλα στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 4-1.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας