Τελευταία ενημέρωση 19:52, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

 

Μήνυμα νίκης του Ατρομήτου απέναντι στον Πανιώνιο, έστειλε με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου έγραψε στη σελίδα του στο facebook ότι η ομάδα του θέλει να συνεχίσει το σερί της στο πρωτάθλημα και ανέβασε το εξώφυλλο του match programme του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Αγωνιστική μέρα! Κόντρα στον Πανιώνιο θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», έγραψε ο Κάναντι.

Δείτε το ποστάρισμά του

Ετικέτες

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος με την οποία καλεί τον κόσμο του Περιστερίου να βρεθεί στο γήπεδο στο ματς με τον Πανιώνιο και να δείξει τη δύναμή του με φωνή χωρίς ακραίες συμπεριφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Στο σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο καλούμε όλους τους φιλάθλους της πόλης μας που αγαπάνε την ιδέα του Ατρόμητου να βρεθούν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν για 90’.

Ευχαριστούμε τον κάθε ένα ξεχωριστά που θα μας στηρίξει σήμερα με την ευχή να δούμε ένα παιχνίδι σε φίλαθλα πλαίσια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αξίζει την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας όπως πρέπει, χωρίς ακραίες συμπεριφορές.

Ας δείξουμε σήμερα τη δύναμη του Περιστερίου με φωνή σε όλο τον αγώνα».

Ετικέτες

Αν κα;ι βρέθηκε να χάνει στο 31' ο ψυχομένος Ατρόμητος Κ17 έκανε πάλι την ανατροπή και νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου για το πρωτάθλημα της Super League. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 3' με κεφαλιά του Ξενοπανάγου και στο 64' ο Ρονάλντο διαμόρφωσε με γυριστή κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι περιστεριωτες μπήκαν δυνατα στο παιχνίδι και Στο 5' είχε δοκάρι ο Ξενοπαναγος. Δυο απόκρουσεις του τ/ φ του Πανιωνιου σε τετ α τετ του Ζουνη στο 2' και του Βαγγέλη στο 4'. Μετα το παιχνιδι ισορροπισε με παιχνίδι κοντα και στις δυο εστίες Στο β' ημιχρονο ο Ατρόμητος καλύτερος μέχρι το γκολ με αρκετες ευκαιριες. Μετα το 2 - 1 ο Πανιωνιος προσπάθησε να απειλησει χωρίς αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά το παιχνιδι το έφερε στα μετρα του ο Ατρομητος μεχρι την ληξη.

Μανδας - Πολίτης - Ρίζος - Ανδριοπουλος - Αθανασίου - Ξενοπαναγος - Καστορης (85' Αλτανης) - Δακτυλιδης (45' Μπουρντενης) - Κολινιατης (70'Βλαχομητρος) - Ζουνης (80' Καλιμουμος)- Βαγγέλης (60' Ρονάλντο)

Ετικέτες

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Ανδρική Ομάδα του Ιπποκράτη. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Γ’ Αθηνών επικράτησε εντός έδρας του Παγκρατίου με σκορ 1-0. Το γκολ για την ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα πέτυχε ο Λουκάκης στο 83’ Επόμενος αντίπαλος του Ιποποκράτη θα είναι ο συμπολίτης Απόλλωνας Περιστερίου.

Ετικέτες

Περαστικά στον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς ευχήθηκε ο ΓΣΠ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τις υπηρεσίες του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα στερηθεί για τους επόμενους 3-4 μήνες ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου.

Ο Σερβοέλληνας πλέι μέικερ αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπίσει με δραστικό τρόπο το πρόβλημα τραυματισμού, που ταλαιπωρούσε τον καρπό του δεξιού του χεριού.

Η όλη διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται με το νέο έτος, καθώς θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εύχεται στον αθλητή του ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2.»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας