Τελευταία ενημέρωση 19:54, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Όταν θέλει κάποιος να κάνει αναφορά στο ένδοξο παρελθόν του ΓΣΠ και να μνημονεύσει τους αθλητές που δημιούργησαν το δικό μας μπασκετικό μύθο στο Περιστέρι, ο συνειρμός είναι σαν και αυτός που κάναμε μικρά παιδιά.

Ετικέτες

Ο Γλαύκος είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στον υγρό στίβο.  Ιδρύθηκε το 1998 και επί 20 συναπτά έτη πρωταγωνιστεί στα ελληνικά κολυμβητικά δρώμενα, αφού ειδικά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της ελληνικής κολύμβησης.

Ετικέτες

Δυναμική παρουσία έδωσε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το τμήμα Κολύμβησης του ΓΣΠ στον αγώνα - γιορτή με τον Ηρακλή.

Ετικέτες

Στα χρωματα του έβαψε ο Ατρόμητος το  Paiania Talent Cup καθώς τέσσερις ομάδες του κατέκτησαν την πρώτη θέση σαρώνοντας τα τρόπαια του τουρνουά.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία του Ατρόμητου αναδείχθηκε η πολυνίκης του Talent Cup με τις ομάδες γεννηθέντων 2003-2005-2007- 2008 που επικράτησαν στους σημερινούς τελικούς κατακτώντας τις αντίστοιχες κούπες.

Στη φωτο η ομάδα του 2003 με τον προπονητή Δημήτρη Μαυρίκο.

Ετικέτες

Δύο νίκες σε ισάριθμα ήταν ο απολογισμός του Ατρόμητου 2005 σήμερα στην πρεμιέρα του τουρνουά της Παιανίας. Συγκεκριμένα επικράτησε με 4-0 του Ανταγόρα Κω και με 5-0 του Απόλλωνα.

Ο Ατρόμητος 2006 παίζοντας με μικρότερους ηλικιακά παίκτες από τους αντιπάλους του, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανιώνιο και έχασε από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 2-0.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας