Τελευταία ενημέρωση 03:33, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Το πρόγραμμα της Κυριακής για τις ομάδες της πόλης μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ είναι τα εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Κυριακή 04/11/18 15:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Ν., ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΑΟ.Ν.Φ.ΑΤΤΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Κυριακή 04/11/18 15:00 ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ., ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ Δ., ΠΙΤΣΟΣ Ν.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Κυριακή 04/11/18 15:00 ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Δ., ΚΑΛΟΠΙΣΗΣ Α., ΜΑΡΔΑΣ Β

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Κυριακή 04/11/18 10:30 ΚΛΟΥΚΙΩΤΗΣ Ε., ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η.
ΑΟ ΚΩΦΩΝ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ Κυριακή 04/11/18 15:00 ΤΖΑΝΑΚΗΣ Δ., ΝΑΟΥΜ Δ., ΣΙΝΤΟΣ Δ.

 

Ετικέτες

Toν χαρακτήρα «must win» έχει για τον χωρίς ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα ΑΟ Περιστερίου το αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Επιστρέφουν οι Λέσι και Λειβαδάς οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα εναντίον των Σουρμένων.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Κυριακή 04/11/18 15:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Ν., ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
Ετικέτες

Την αναμφισβήτητη ποιότητα της με τη νίκη καλείται να συνδυάσει αυτή τη φορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου αύριο στο γήπεδο του Ρουφ (12.00).

Ο Γιώργος Κορακάκης έχει καλέσει όλους τους παίκτες του να βρίσκονται στο γήπεδο του Ρουφ όπου και θα ανακοινώσει την αρχική ενδεκάδα αλλά κι εκείνους που θα καθίσουν στον πάγκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΟΥΦ 04 Νοεμβρίου 2018 12:00

             Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 18
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 13
3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 6 12
4 A.E.K. 7 11
5 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 7 9
6 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8 8
7 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 6 7
8 Ο.Φ.Η. 7 4
9 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7 4

 

Ετικέτες

Με την Ανδρική Ομάδα να έχει ρεπό στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στα τμήματα της Ακαδημίας του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Ετικέτες

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Δημήτρης Χατζηισαΐας με αφορμή τον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα και το μέλλον του. Συγκεκριμένα είπε:

Για τον σημερινό  αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος. Θέλουμε μόνο νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε πιο έτοιμοι θεωρώ. Το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ξεκίνησε τώρα. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι Ατρόμητος- ΠΑΟΚ: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στην δύναμη. Πέρυσι κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Έχουμε πολύ κάλο υλικό και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω».

Για τον βασικό στόχο του Ατρόμητου φέτος και το πρωτάθλημα:« Σίγουρα είναι η Ευρώπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Νομίζω θα είναι περίπου η εικόνα μέχρι το τέλος. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα φέτος».

Για το μέλλον του: «Ανήκω στον ΠΑΟΚ και το πρωτεύον για έμενα είναι να γυρίσω εκεί. Και από εκεί άμα μπορέσω να παίξω στο εξωτερικό».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας