Τελευταία ενημέρωση 19:09, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Συγκέντρωση που μας θύμισε άλλα χρόνια όταν οι φίλοι του Ατρόμητου συγκεντρώνονταν στην ιστορική Λέσχη στην οδό Ραβινέ και συζητούσαν θέματα της ομάδας σε εποχές πιο αγνές, ρομαντικές και πολύ δύσκολες, πραγματοποιήθηκε σήμερα όμως αυτή τη φορά στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Γιατί είναι αλήθεια ότι την τελευταία 15ετία με την έλευση του Σπανού που το κλαμπ στο σύνολο του μπήκε σε άλλη διάσταση δεν πραγματοποιήθηκε κάποια συγκέντρωση προβληματισμού γύρω από την ομάδα

Μάλιστα συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό περιστεριωτών και είχε ως θέμα σύμφωνα με την πρόσκληση των διοργανωτών «Ενημέρωση των φίλων του Ατρόμητου για το όραμα και σχεδιασμό  μιας μεγάλης ατρόμητης οικογένειας στον Ερασιτέχνη».

Στους καλεσμένους της εκδήλωσης μίλησε ο Παύλος Μακρής που προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στον Ατρόμητο και ο οποίος ανέλυσε τις προσπάθειες που έχει κάνει για την εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη χωρίς όμως ανταπόκριση. Στο πάνελ είχε δίπλα του τον Κώστα Ρεντζιλά και τον Μιχάλη Γαρτζολάκη

Την άποψη τους διατύπωσαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ι που φορτισμένοι συναισθηματικά σήκωσαν λίγο τους τόνους και ζήτησαν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις γιατί υπογράμμισαν ότι η δικαστική οδός θα τραβήξει χρόνο.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων: Βασίλης Καρακατσάνης, Βασίλης Μπέτσης, Γιώργος Μαρκόβας, Αλέκος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, Νίκος Αναστασόπουλος, Τάσος Τράγος, Στέλλα Μουζάκη, Αντώνη Ξυπνητός (ιστορικός πρόεδρος του Ατρόμητου), Ιωσήφ Ξυπνητός, Μανώλης Τσαγκιώτης.

Επίσης αντιπροσωπεία οργανωμένων καθώς και οι παλαίμαχοι αφοί Κωνσταντινίδη, Κότσαλος, Ζαρδαμόπουλος, Τσιριμιάγκος, Πάτσης, Ελευθεράκος, Βασίλης Δημητρόπουλος. Ξεχωριστή παρουσία από τον Ευκλείδη Μεγάρων, μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου, ο Τάσος Κίτσιος.

 

 

 

Ετικέτες

Ένα υπέροχο, ξεχωριστό και  καλά σκηνοθετημένο βίντεο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει ο Ατρόμητος στους παίκτες με πρωταγωνιστή τον Ούμπιντες «ανέβασε» η ομάδα στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

To δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Σας παρουσιάζουμε την καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου από την ώρα που θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα προπόνησης μέχρι και την ολοκλήρωση.

Στο video που δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας μας κάνουμε γνωστές όλες τις ενέργειες ενός παίκτη μας σε μια καθημερινή μέρα με προπόνηση.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσίαση έχει ο εμβληματικός αρχηγός Χαβιέ Ούμπιντες που γνωρίζει ίσως καλύτερα από όλους μας την καθημερινότητα των αθλητών της ομάδας μας.

Από το πρωινό γεύμα και τις ασκήσεις ενεργοποίησης στο γυμναστήριο μέχρι την προπόνηση στο γήπεδο και τη χαλάρωση και αποκατάσταση στο Spa center της ομάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ κατατοπιστικό video που με τη βοήθεια του αρχηγού μας και του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου της ομάδας δείχνει με μεγάλη ακρίβεια την ενδιαφέρουσα καθημερινότητα των παικτών.

Ετικέτες

Θέση με το "σπαθί" του κέρδισε στην Εθνική Ομάδα της κατηγορίας Παίδων ο Ευθύμης Ψώνης και θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη Χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες Βάδην, οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απρ 19, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του Θέρσιππου στην ημερίδα - πρόκριση η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρ 19 στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, έλαβε μέρος στα 10χλμ βάδην και με επίδοση 50΄:09΄΄ η οποία αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, τερμάτισε στη 2η θέση, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες και την Εθνική μας ομάδα, για πρώτη φορά.

Παράλληλα με την εν λόγω ημερίδα στην ίδια περιοχή, πραγματοποιήθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ βάδην Κ23 (Νέων Γυναικών) στο οποίο έλαβε μέρος η κορυφαία αθλήτρια Βάδην του Ομίλου  η Αναστασία Μπανιά και η οποία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατετάγη 4η, σημειώνοντας επίδοση 1.55':39''.

Στους παραπάνω αγώνες έλαβαν μέρος επίσης, ο Αλέξανδρος Τζελιλάι στα 10χλμ της κατηγορίας Παίδων ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση με επίδοση 55':52'', καθώς και η Σεμίνα Ρετζεπάι στα 5χλμ της κατηγορίας των Κορασίδων, η οποία με επίδοση 29':26''.4 κατέκτησε την 8η θέση.

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει δημόσια των Ευθύμη Ψώνη και του εύχεται να εκπροσωπήσει επάξια την Χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες.

 

Ετικέτες

Την ήττα στις «άγριες καθυστερήσεις»  λες και έπαιζαν μέχρι να χάσει στους Αγίους Αναργύρους από τον Άτταλο με σκορ 3-1 γνώρισε ο Ηρακλής. Όλα έγιναν στο β' ημίχρονο. Ο Παναγιωτάκης στο 60΄έδωσε προβάδισμα στον Άτταλο και ισοφάρισε στο 62' ο Πούλιος.

Στο 97΄ο Κουλούρης και στο 99' ο Κουκόλι διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα ενός επεισοδιακού αγώνα. Ο Ηρακλής έπαιζε με δέκα από το 38΄ λόγω αποβολής του Τζαβάρα. Στο 86' αποβλήθηκαν οι Καρακωνσταντής και Πάππος (Άτταλος).

Ξεκίνησαν οι Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος, Καρακωνσταντής, Κούρτης, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Μούρτζης, Τζαβάρας, Πούλιος, Κασιμάτης, Μήτρος. Έπαιξαν και οι Ζιάγκοβας, Μουράτης, Κωνσταντακόπουλος, Νίτας.

Ετικέτες

 Τεράστια νίκη που για πρώτη φορά τον φέρνει στις θέσεις της παραμονής σημείωσε ο ΑΟ Περιστερίου με αντίπαλο τον ΑΟ Ιλίου (1-0). Το ολόχρυσο γκολ σημείωσε στο 91' με απευθείας εκτέλεση φάουλ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ο συνήθης ύποπτος του Ομίλου Γεωργακόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Λέτσι, Μπαλαρίνης, Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας, Λειβαδάς (70’ Ζιάμπρας), Ρίζος (77’ Τσοπανάς), Κικούκου (89' Σετελάρι), Νίκολι, Γεωργακόπουλος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Τσιαδήμας, Νάτσης, Δαούτης, Πλάκα, Μιχαηλίδης (67’ Σταματάκης), Καλογέρης (67’ Γκρίφισιας), Ευαγγέλου, Ρόκο, Λερούτσος 82 Κίτσας), Αγκαλίου (67’ Βουρλής).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας