Τελευταία ενημέρωση 09:07, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Την συμπαράσταση των  των φιλάθλων του όπως και πέρσι θα έχει ο Ατρόμητος στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Και είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσει ακόμη πιο δυνατή κερκίδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από απόφαση που έχει παρθεί μεταξύ των δυο ομάδων και της Αστυνομίας θα υπάρχουν διαθέσιμες δυο θύρες για τους φιλάθλους μας στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Το κόστος του εισιτήριου είναι στα 10€ και αντιστοιχεί στις θύρες 6 και 7 της Ριζούπολης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα με τους εξής τρόπους:

- Την Πέμπτη 29.11.2018 και την Παρασκευή 30.11.2018 από τις 10.00-17.00 από τα γραφεία του Απόλλων στο γήπεδο Ριζούπολης.

- Το Σάββατο 01.12.2018(ημέρα του αγώνα) θα υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο της Ριζούπολης έξω από τη θύρα 3 από τις 10.00 το πρωί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

 Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για τους τόκους που ζήτησε ο Φυτανίδης εννοείται οτι δεν υπήρχε καμία απολύτως ανησυχία καθώς οι περιστεριώτες κατέθεσαν στον λογαριασμό του άλλοτε αρχηγού της ομάδας, τις 17.000 ευρώ που αξίωνε. Έτσι, ο Ατρόμητος θα διατηρήσει τους 24 βαθμούς, που έχει στη Super League.

Από το τριήμερο ρεπό που είχε πάρει από τον Νταμίρ Κάνναντι στην Εθνική Ομάδα.

ΠΟΑΛ, Ερυθρός Αστέρας και Αρίων έχουν κάνει το απόλυτο στην Α' κατηγορία του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος του Δήμου Περιστερίου ενώ στη Β' Κατηγορία είναι η Βικτώρια.

Φοβερή και τρομερή η Ανθούπολη έκανε σκόνη και θρύψαλα τον ιστορικό Άγιο Δημήτριο και γνωστό ως «Μπάρτσα» μετατρέποντας το μεταξύ τους ντέρμπι σε περίπατο με σκορ 4-0.

Η περιστεριώτικη ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυριαζή που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία προηγήθηκε 3-0 από το ημίχρονο με τρία δικά του γκολ στο  22', 36΄, 41΄.

Ως εκ τούτου η επανάληψη απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 90' ο Μιχαλακέλης έβαλε με πέναλτι το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ανθούπολη που έμεινε μόνη στη 2η θέση ξεκίνησε με τους: Κοσκινά, Λουκά, Τσάγκη, Κακιώρη, Τομπουλίδη, Λέκκα, Ρεζτσόβ, Δούμα, Καρβέλα, Κυριαζή, Ν. Στρείδη. Έπαιξαν και οι Τζεβελέκος, Πυλαρινός, Παππάς, Μιχαλακέλης.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας