Τελευταία ενημέρωση 05:42, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Με συντονιστή  τον Διευθυντή Αθλητισμού της «ΑΧΕΠΑ» Χρήστο Μπακούρο πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Athens Chapter (HJ1) της οργάνωσης A.H.E.P.A στο  κατάμεστο αμφιθέατρο του νέου Δημαρχείου Περιστερίου  ένα πρωτοποριακό Αθλητικό event με κεντρικό ομιλητή τον αθλητικό δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο, πλαισιωμένο από γνωστούς αθλητές με θέμα «Αθλητισμός και όχι Πρωταθλητισμός»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Δήμου Περιστερίου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Μαρία Τσιώτα. Ακόμη οι Παναγιώτης Λύκος, Τάσος Καλλιάφας, Βασίλης Μπέτσης, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Αλέξανδρος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, Μανώλης Τσαγκιώτης.

Ο  Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS D25, Ευστάθιος Κεφαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας D25, Παναγιώτης Ριζόπουλος, η Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια Ελλάδος taekwodo Κωφών, Δήμητρα Πασχάλη, ο ιδρυτής της κορυφαίας ένωσης Krav Maga στην Ελλάδα (Limits Krav Maga) Θόδωρος Ντινόπουλος, η αθλητική δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ, Βίκυ Σπανού και ο Γιατρός Καρδιολόγος και Πρόεδρος Ελληνικής Ιατρικής ομάδος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Πάνος Σταματόπουλος. Οι δύο τελευταίοι ήταν μάλιστα στο πάνελ των ομιλητών.

Την παράσταση έκλεψε πάντως η Δήμητρα Πασχάλη η οποία είναι κωφάλαλη εκ γεννετής και η παρουσία της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ετικέτες

Με τον Βασίλη Σταυρακούκα να ευστοχεί στον "νεκρό" χρόνο της παράτασης, οι Έφηβοι του ΓΣΠ επικράτησαν μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού με 68-66 και συνεχίζουν από την κορυφή του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.

 Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου δεν ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς στα πρώτα πέντε λεπτά της, ήταν πίσω στο σκορ με 3-12. To time out, όμως, που κάλεσε  ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. συνέφερε τους παίκτες του που με επί μέρους 17-6 κατάφεραν να προσπεράσουν με 20-18 αλλά πολύ γρήγορα απώλεσαν και πάλι τα ηνία κάνοντας 22 αγωνιστικά λεπτά για να ανακτήσουν. Αφού πρώτα καλύφθηκε μια διαφορά οκτώ πόντων, ο Κωνσταντίνος Κάδρας με μία εύστοχη βολή έκανε το 52-51 στο 34ο λεπτό για να ακολουθήσουν πέντε λεπτά δίχως καλάθι. Τους… ζυγούς έλυσε ο Τηλέμαχος Βησσαρίου για το 54-53 αλλά και πάλι οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρήκαν τον τρόπο να προσπεράσουν κάνοντας το 54-56, έξι δευτερόλεπτα για το τέλος.

Εν τέλει το ματς οδηγήθηκε στην παράταση χάρις το ζευγάρι εύστοχων βολών του Βασίλη Σταυρακούκα με τον 17χρονο forward να είναι καθοριστικός και στο έξτρα πεντάλεπτο. Με το ρολόι να θέλει 13 δευτερόλεπτα για να μηδενίσει και με το σκορ στο 65-66, ο Κώστας Παπαμάρκος κάλεσε time out για να γίνει η επαναφορά από τα 3/4 του γηπέδου. Ο Ζώης Καράμπελας ήταν αυτός που επιχείρησε να μπει μέχρι μέσα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον αμαρκάριστο Σταυρακούκα όπου με τρίποντο στην εκπνοή, χάρισε την νίκη στον Γ.Σ.Π.

Γ.Σ. Περιστερίου (Παπαμάρκος): Καράμπελας 20 (4), Σκόρδος, Μπήλιος, Βησσαρίου 6 (2), Μιχάλης 2, Κάδρας 11, Πλευράκης, Καραμανλής, Παπαδόπουλος 3 (1), Σταυρακούκας 21 (2), Κρασάκης, Χάλιος.

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και κέρδισε στο Περιστέρι τον Άφοβο Σεπολίων με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 και 1-2 με τον Πάνου στο 8' και στο 39', ισοφάρισαν ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι με τον Χαλικιά στο 15' στο 45΄ για να δώσει τη νίκη ο Ξούρας στο 57'.

Ξεκίνησαν οι Πετρόπουλος, Παπαζωγονόπουλος, Καβάγιας, Καραπαπάς, Σοιλές, Βεργίνης, Μαρούλης, Καππάτος, Χαλικιάς, Γαζεπίδης, Λάινας. Έπαιξαν και οι Ξούρας, Λαγγουράνης, Νταλαγεώργος, Κόρμπης.

Ετικέτες

Ξεκίνησαν από 15 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Cosmogym Festival 2019 οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και 15 Μαΐου 2019.

Ετικέτες

Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η εφηβική ομάδα πόλο του ΓΣΠ η οποία περιμένει να μάθει αν προκρίθηκε στην επόμενη φάση, από την στιγμή που αποχώρησε από τον όμιλο ο Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης. 

Στο πρώτο ματς ο ΓΣΠ έχασε από τον  Α.Ν.Ο.Γλυφάδας με 5-10.. Η ομάδα του Γιώργου Ψύχου δεν ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς στα πρώτα οκτώ λεπτά της, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Η διαφορά των δύο τερμάτων παρέμεινε μέχρι και το ημίχρονο (6-4) παρά τα γκολ των Παπασταμόπουλου (δις), Κωνσταντίνου και Τσίφτση για να αυξηθεί στην συνέχεια και να φτάσει στο τελικό -5 για τον Γ.Σ.Π. που το πρωί της Κυριακής (17/2), θα βρεθεί πάλι στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό (10:00)
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-4, 2-0, 2-1
Γ.Σ. Περιστερίου (Ψύχος): Γιαννουλάτος, Μπορδόκας, Νταγκίνης, Σαράφης, Τσίφτσης (1), Λίτινας, Πυλοστόμος, Πίσχος, Ρέππας (1), Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνου (1), Βαρελτζής, Τράπαλης, Οικονομόπουλος, Παπασταμόπουλος (2)

Στο δεύτερο ματς έχασε από τον Εθνικό με 2-11. Η ομάδα του Γιώργου Ψύχου, έδωσε τον δεύτερο αγώνα της στον όμιλο, μόλις… 14 ώρες μετά τον πρώτο και εμφανώς κουρασμένη, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική απέναντι στον σύλλογο του Πειραιά. Μοιραία, γνώρισε την ήττα με 2-11 η οποία την κατατάσσει στην 3η θέση. Πλέον, περιμένει να μάθει το μέλλον της καθώς η εγκύκλιος αναφέρει πως “την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος λαμβάνουν οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου” και από την στιγμή που ο Α.Ο.Ν.Α. δεν πήρε μέρος, ο Γ.Σ.Π. είναι αυτός που κατέλαβε την 3η θέση.
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 0-1, 1-5
Γ.Σ. Περιστερίου (Ψύχος): Γιαννουλάτος, Μπορδόκας, Νταγκίνης, Σαράφης, Τσίφτσης (1), Λίτινας, Πυλοστόμος, Πίσχος, Ρέππας (1), Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνου, Βαρελτζής, Τράπαλης, Οικονομόπουλος, Παπασταμόπουλος

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας