Τελευταία ενημέρωση 15:16, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ατρόμητου μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Περιστερίου και στις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι στάθηκε στη διαφορά ψυχολογίας που νιώθει με την ομάδα του Περιστερίου.

«Είχα πολύ μεγάλο στρες και άγχος στον ΠΑΟΚ όπου βρισκόμουν περισσότερο στον πάγκο. Εδώ με πιστεύει ο προπονητής, με πίστευε και πέρυσι και χαίρομαι που έβαλα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πέρυσι, βγήκα MVP σαν παίκτης του Ατρόμητου. Έπαιξα στο Μουντιάλ σαν παίκτης του Ατρόμητου. Δεν είναι λογικό να έχεις στη διάθεσή σου τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος και να μην παίζει», είπε αρχικά ο Αιγύπτιος αφήνοντας προφανώς αιχμές για το γεγονός ότι δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Ουάρντα είπε: «Θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο και ο Ατρόμητος να βοηθήσει εμένα. Να τον βοηθήσω να βγει στο Europa League και να με βοηθήσει να παίξω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Τον νιώθω σαν οικογένειά μου τον Ατρόμητο».

Ετικέτες

Την προσφορά του Μέγιερι για την κατάκτηση της μεγάλης νίκης στα Γιάννινα σχολίασε ο Νταμίρ Κάναντι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη νίκη μας. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια δυνατή ομάδα όπως είναι τα Γιάννενα, που είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην έδρα της. Με τη νίκη που είχαν πετύχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, τους είχε δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αλλά σήμερα είχαμε καλή και συμπαγή απόδοση, πετύχαμε στην κατάλληλη στιγμή τα γκολ και ήταν μια καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη.

Ξέραμε ότι τα Γιάννενα θα έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές και το αντιμετωπίσαμε, κλείσαμε τους χώρους και είχαμε καλή τακτική. Επίσης να σημειώσω ότι τα Γιάννενα είχαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά έκανε μεγάλες αποκρούσεις ο Μέγερι και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον πανηγυρισμό του Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι πολύ συναισθηματικός παίκτης. Είχε δύσκολες στιγμές, ήταν πέρυσι MVP, φέτος δεν είχε καλό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε πίσω, τον καλό ρυθμό».

Για την ενέργεια του Χατζηισαΐα στο δεύτερο γκολ: «Έκανε πολύ καλά τη φάση, έδειξε την ποιότητά του, είναι ένας δυνατός παίκτης, το απέδειξε και στην κίνηση του δεύτερου γκολ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτόν».

Ετικέτες

Ο Λεβαδειακός είναι στις 7 το βράδυ ο αντίπαλος του Ατρόμητου στη «μετά Σιδηρόπουλου» σφαγή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ασφαλώς η ομάδα καλείται να αντιδράσεις κυρίως ψυχολογία και να συνεχίσει την πορεία της με τρεις ακόμη βαθμούς που θα την φέρουν ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε  στο Μαζαράκη, μάλιστα μεγάλος αριθμός των οργανωμένων βρέθηκε εκεί http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19429:stiriksi-ton-fentagin-se-paiktes-kai-kananti&Itemid=675

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο.... http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19428:tzovaras-ayrio-me-levadeiako&Itemid=675

 

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου (Τεχνικός διευθυντής ο Δημήτρης Βαφειάδης) έχει ως εξής:

Κ18(1)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.45
ΓΗΠΕΔΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Κ18(2)-Κ16(2)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.15
ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Κ16(1)
ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00
ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Κ14(1)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ

Κ14(2)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14.30
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β' (ΑΛΚΥΩΝ)

Κ14(3)
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.00
ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Κ12(1)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Κ12(2)
ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ.-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.00
ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Κ12(3)
PARADISE F.C.-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.00
ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ (ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ)

Κ10(1)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ (7×7)

Κ10(2)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΟΣΦΠ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ (7×7)

Κ10(3)
ΡΕΠΟ

Κ8(1)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ (7×7)

Κ8(2)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ (7×7)

Κ8(3)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.00
ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ (7×7)

Κ6
ΡΕΠΟ

Ετικέτες

Αξιόμαχη εμφανίστηκε η Χρυσούπολη στο Χαλάνδρι και μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα αν δεν έβρισκε μπροστά της τη κακή διαιτησία του Κίκηρα με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον τοπικό Ατρόμητο με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Σταθιάς στο 54' με πέναλτι και στο 87'.

Ο Βαγγέλης Κότσαλος ξεκίνησε με τους Βαρσαμίδη, Νίκο, Τουρνάκη, Μανωλιό, Καπετάνη, Κώτσια, Καλύβα, Μπακάλη, Παπαυγέρη, Καψάσκη, Μαργώνη. Έπαιξαν και οι Σέμπρος, Γιαννάκογλου, Μασούρης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας