Τελευταία ενημέρωση 10:30, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Στο Ελατοχώρι της Πιερίας βρίσκεται από σήμερα ο Ατρόμητος Κ20 για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ετικέτες

Τις δύο τελευταίες προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους πριν  την αναχώρηση για το Πήλιο έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο.

Το πρωί,  το πρόγραμμα περιλάμβανε  ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και αερόβιας αντοχής, υψηλής έντασης. Το απόγευμα περιλάμβανε τακτική.

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό. Την Κυριακή στις 08.00 οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για πρωινό στο αθλητικό κέντρο και στις 09.00 θα αναχωρήσει η αποστολή για τα Χάνια του Πηλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ετικέτες

Μια ακόμη σημαντική διάκριση πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ο κολυμβητής του Γλαύκου Ουίλιαμ Μπάλντουιν ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην Πολωνία.

Ετικέτες

Το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς γιόρτασε η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου μαζί με την Ακαδημία στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Μπορεί η πορεία στο πρωτάθλημα της Α'Εθνικής να μην είχε αίσιο τέλος εν τούτοις το κέφι και η όρεξη για δουλειά που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του Ατρόμητου χαρακτηρίζει κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων τους.

Το «κλου» της αποχαιρετιστήριας γιορτής ήταν ο αγώνας των κοριτσιών με αντίπαλους τους μπαμπάδες τους, τους οποίους νίκησαν με 5-3.

Σε μήνυμα της σε σεδλίδα κοινωνικής δικτύωσης η Στέλλα Μουζάκη γράφει τα εξής:

«Οι Υπεύθυνοι της Γυναικείας Ομάδας Ατρομητου Αθηνών Ευχαριστούν όλους τους Γονείς Τα Παιδιά Και όλο τον Κόσμο που Παρευρέθηκε και μας Τιμησε στο Χτεσινό Πάρτυ της Ομάδας μας.
Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι με Υγεία σε Όλους σας.
Ραντεβου Τον Σεπτέμβρη για να Γιορτάσουμε Τα 10 Χρόνια Ίδρυσης της Γυναικείας Ομαδας».

 

 
Ετικέτες

Ανεπίσημη πρεμιέρα στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν έκανε σήμερα ο Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας