Τελευταία ενημέρωση 08:05, 30 Μαϊ 2023
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Την ευκαιρία να ονειρευτούν και να ζήσουν το παιχνίδι και την εξέλιξη τους, θα έχουν οι φίλοι του ΓΣ Περιστερίου, μέσα από το Summer Camp του Συλλόγου, που διοργανώνεται σε τρεις περιόδους από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

BC PeristeriAcadimies 728x90

Εφόσον συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών, τότε είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και μια τέταρτη περίοδος (11/07/22-15/07/22).

Το Peristeri Basketball Summer Camp ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και ήδη οι εγγραφές ξεκίνησαν από τους αθλητές που θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας για το 2022.

Οι ημέρες διεξαγωγής του Summer Camp είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή – 08:30-15:30.

Ενώ έχει χωριστεί σε τρεις αγωνιστικές περιόδους:

Περίοδος Α’: 20/06/2022-24/06/2022

Περίοδος Β’: 27/06/2022-01/07/2022

Περίοδος Γ’: 04/07/2022-08/07/2022

Περίοδος Δ’: 11/07/22-15/07/22*

*H περίοδος Δ’ θα πραγματοποιηθεί αν συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών.

Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» – Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 5777147

Ετικέτες

Στην ημερίδα για το περιβάλλον στη Δυτική Αθήνα έλαβε μέρος ως ομιλητής ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος ο οποίος τόνισε σχετικά τα εξής: «Συζητήσαμε για το περιβάλλον στη δυτική Αθήνα και για το βουνό μας, το ποικίλο όρος & όρος Αιγάλεω.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα από τις ενέργειες μας και πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη
Το περιβάλλον δεν είναι μονόπρακτο και έτσι από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της περιφέρειας μας βάλαμε τέλος στην αναποτελεσματικότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων με οριστικές λύσεις και όχι στο θάψιμο των σκουπιδιών στη Φυλή.
Πιστεύουμε στην στρατηγική θέση του Ποικίλου και δεν ήταν καθόλου τυχαίο η έμπρακτη πρωτοβουλία μας για την ένταξη και χρηματοδότηση μελέτης για την προστασία, ανάδειξη, αξιοποίηση του.
Ο θετικός ρόλος του ποικίλου για το περιβάλλον της Δυτικής Αθήνας είναι κορυφαίος.
Δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις, συντήρηση της βλάστησης και άρδευση ώστε να δωθεί πνοή και ζωη και να αποδοθεί στους κατοίκους!
Οι ενέργειες του  Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την ένταξη και προτεραιοποίηση για την απομάκρυνση των πυλώνων υπογειοποίηση των καλωδίων είναι αποτελεσματικές και θα λυθούν πληγές δεκαετιών για το αστικό και περιαστικό ιστό της δυτικής Αθήνας.
Είμαστε όλοι εδώ για να το κάνουμε πράξη!».

 

Ετικέτες

Η στήλη «Μικτή Ζώνη» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι».

Ετικέτες

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στον ΑΟ Περιστερίου μετά την εκλογή της νέας διοίκησης που προέκυψε μέσα από τις πρόσφατες εκλογές.

Ετικέτες

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε το νέο του προπονητή (Αργύρης Πούλος) αλλά και τον νέο Τεχνικό Διευθυντή (Δημήτρης Μπέτσης) ξεκινώντας έτσι τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας την Τρίτη 31-5-2022.
Όπου μπορεί να χαρακτηριστεί ορόσημο για την πορεία της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Ύστερα από πολλές συναντήσεις και ζυμώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου αλλά και ξεκαθαρισμένο το στόχο του πρωταθλήματος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα:
Η πρώτη μεταγραφή για φέτος αφορά διοικητική θέση.
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Μπετσης ο οποίος θα αναλάβει την θέση του Διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας. Θα αναλάβει να τρέξει πολλά κομμάτια που αφορούν την λειτουργία της ομάδας μας, με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τις ιδέες του θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ακαδημιών ποιοτικά και ποσοτικά που είναι βασική μας προτεραιότητα.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρ.Καλαντζής με τον Δ.Μπέτση

Η δεύτερη κίνηση ήταν η πλαισίωση του Τεχνικού Επιτελείου της αντρικής ομάδας.
Ως πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Κος Αργύρης Πούλος (μέχρι πρότινος προπονητής κ18/κ16 της ομάδας μας), κρίναμε πάρα πολύ θετικά την πόλυ σοβαρή δουλειά που κάνει, τις γνώσεις και την φιλοσοφία του σχετικά με το ποδόσφαιρο, καθώς και την εμπειρία του σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και κέρδισαν ανόδους. Είναι επαγγελματίας γυμναστής με πτυχίο προπονητή uefa.