Τελευταία ενημέρωση 01:20, 06 Οκτ 2022
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

--- Καλή και ευλογημένη χρονιά και από εμένα φιλαράκια μου, εύχομαι να σας βρήκε (στην πλειοψηφία) υγιείς γιατί δεν θα απαλλαγούμε  εύκολα από τον κορονοϊό.  Το ξέρουμε άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να σας το πω εγώ. Υγεία όλοι να έχουμε και τα υπόλοιπα με τα καλά μας και με τα κακά μας θα τα βρούμε.

--- Το 2022 σε τοπικό επίπεδο, έτσι όπως μου έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό είναι σημαδιακό για τον Ανδρέα Παχατουρίδη που συμπληρώνει είκοσι χρόνια στον δημαρχιακό θώκο. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2002 που φαντάζει τόσο μακρινό και θα συνεχίσει να εκλέγεται για όσο θέλει. Περίπατο θα κάνει σε κάθε εκλογές όσο κατεβάζει υποψηφιότητα.

---- Αντίπαλο ο δήμαρχος έχει μόνο το χρόνο και κανέναν άλλον. Μόνο όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, που έτσι όπως βλέπω τη διάθεση του μιλάμε για μετά από 5 χρόνια, θα μπορούμε να μιλάμε για τον διάδοχό του. Για την ώρα μόνο σενάρια και τίποτα άλλο

---Διαπιστωμένο νο1: Γιατί όταν πηγαίνεις σε  σούπερ μάρκετ  ή σε περίπτερο και δίνεις 50αρικο για κάτι που κοστίζει 2 ευρώ, ο υπάλληλος δεν σου λέει εννέα στις δέκα φορές «ευχαριστώ» και από πάνω νομίζει ότι σου κάνει και χάρη; Αντίθετα άμα του  δώσεις τα ψιλά ακριβώς  σου λέει «ευχαριστώ πολύ»!

 ---- Διαπιστωμένο νο2: Γιατί στη λαϊκή αγορά οι «μπανανάδες» έχουν μόνιμα πεσμένη τη ταμπέλα με τις πιο ακριβές μπανάνες και αντίθετα έχουν μόνιμα σε εμφανή θέση τη ταμπέλα με τις φθηνές μπανάνες; Γιατί μας δουλεύουν πατόκορφα και μας περνούν για χαϊβάνια και εκείνοι περνιούνται για έξυπνοι;

---Ένα ακόμη ιστορικό κτίριο του Περιστερίου κατεδαφίστηκε. Το θρυλικό ΙΑ Αρρένων που ξεκίνησε στην οδό Αριστοτέλους το 1961 και μετέπειτα έγινε  το επίσης θρυλικό 2ο Γυμνάσιο Θηλέων Περιστερίου. Ήταν κλειστό από το 2003 και η εγκατάλειψη του προκαλούσε θλίψη. Σε λίγες μέρες τίποτα δεν θα θυμίζει το χώρο που «μεγάλωσε» χιλιάδες αγόρια και κορίτσια της πόλης.

 

 

 

Ετικέτες

Αγαπημένοι μου αναγνώστες Χρόνια Πολλά και Καλά, Υγιές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος που έχει μπει πια στη ζωή μας.

Ετικέτες

Ο ηθοποιός Χρήστος Σαπουντζής έχει βασικά χαρακτηριστικά την ποιότητα, την σεμνότητα και το ήθος. Αν και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος προτιμά να το δείχνει με το καλλιτεχνικό του ταλέντο γι’ αυτό και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Ένας καλός ρόλος στη τηλεόραση ή στο θέατρο αποτελεί για εκείνον το πρωτεύον. Του αρέσει να «μιλάει» με τη δουλειά του, όμως του «αρέσει» να μιλάει και για την πόλη του. Το Περιστέρι! Γι’ αυτό και με προθυμία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που του έκανε η εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» για μια συνέντευξη που θα έχει στο επίκεντρο την αγαπημένη μας πόλη!

---Χρήστο καταρχάς σε ποια γειτονιά της πόλης είδες το πρώτο φως τη ημέρας;

«Γεννήθηκα στο Μεταξουργείο αλλά μετά από ένα χρόνο ήρθαμε με την οικογένεια μου στο Περιστέρι και από τότε μένω εδώ».

---Κατοικείς ακόμη στο πατρικό σου ή έχεις αλλάξει σπίτι;

«Μια ζωή είμαστε στο ενοίκιο οικογενειακώς. Στη διαδρομή του χρόνου έχουμε αλλάξει τρία σπίτια άρα κατά μια έννοια δεν υπάρχει η λέξη «πατρικό».

----Πως πέρασες τα παιδικά σου χρόνια και τι θυμάσαι από το Περιστέρι της εποχής δηλαδή από τις δεκαετίες του ΄70 και του ’80;

«Πάντα θυμάμαι παιδί τον εαυτό μου να παίζει συνέχεια, στα ποτάμια, στα ρέματα, στις χιλιάδες οικοδομές που ανεγείρονταν  εκείνα τα χρόνια και στις αλάνες που είχαμε σε κάθε γειτονιά»

----Τα μαθητικά σου χρόνια σε ποια σχολεία πήγες;

«Δημοτικό πήγα στο 2ο στο γνωστό «Πέτρινο» και γυμνάσιο στο ΚΓ’ και στο ΙΑ’ που έχουν αφήσει εποχή στην πόλη».

----Ήσουν κι εσύ παιδί του Μπουρναζίου; Που σύχναζες όταν ποια είχες περάσει στην ενηλικίωση;

«Δύο μαγαζιά θα σας πω. Τη  MAD και την Παραγωγή, πίσω από την Ευαγγελίστρια, δύο μαγαζιά που επίσης έχουν αφήσει εποχή στη πόλη μας».

---Αθλητισμό έκανες καθόλου;         

«Μόνο ποδόσφαιρο έπαιζα. Πήγα για λίγο στα τσικό του Ατρόμητου και είχαμε μια ανεξάρτητη ομάδα την Ελπίδα. Κάθε γειτονιά είχε από μια ομάδα και παίζαμε μεταξύ μας στις αλάνες. Απίθανες εποχές».

---Σε ποια ηλικία κατάλαβες ότι ήθελες να γίνεις ηθοποιός και το είπες στους γονείς σου;

«Όταν ήμουν 23 ετών»

---Πως το αντιμετώπισαν και ποιο ήταν μετά το επόμενο βήμα σου;

«Πολύ χαλαρά. Μου είπαν όμως να μην αφήσω τότε την οικοδομή που δούλευα τότε και να το έχω σαν δεύτερη δουλειά. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στη σχολή Βεάκη»

---Κάποιο πρόσωπο που έβλεπες στην πόλη, σου είχε κάνει εντύπωση και δεν έχεις ξεχάσεις;

«Υπήρχαν κάποια μυθικά πρόσωπα στο Περιστέρι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο Αντώνης ο Ντούριος, ο Τάκης ο Ξεπλένης, ο Χρήστος ο Ρετρό»

----Ο Τάκης Ζαχαρόπουλος είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας στο Περιστέρι. Πότε και υπό ποιες συνθήκες γνωριστήκαμε και γίνατε κολλητοί και κουμπάροι;

«Με τον Τάκη γνωριστήκαμε το 1991 και από τότες είμαστε αυτοκόλλητοι.  Τον αγαπώ πολύ, είμαστε πια οικογένεια και αν κάτι μας ένωσε νομίζω ότι είναι το χιούμορ

».

----Να υποθέσω ότι έχεις περάσει πολλές ώρες στην Έλενα και Ριβιέρα;

 -

«Ουουουου αμέτρητες ώρες. Έλενα Ριβιέρα Φοίβος, Κύπρος και φυσικά  η μυθική καλοκαιρινή Ανεμώνη κοντά στο σπίτι μου».

---Γήπεδο πήγες ποτέ ως θεατής σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ;

«Αν και έπαιζα μικρός ποδόσφαιρο, παρακολουθούσα κυρίως μπάσκετ, στην υπέροχη εποχή του ΓΣΠ έχω κάνει πολλά ταξίδια για την ομάδα την ακολουθούσα συνεχώς»

---- Παρακολουθείς πάντως ποδόσφαιρο;

«Ναι αλλά κυρίως Αγγλικό πρωτάθλημα και Champions leage»

-----Έχεις δηλώσει ότι είμαι περιστεριώτης και εμείς οι περιστεριώτες βρίζουμε, γιατί το είπες;

«Εννοούσα οτι είμαι από λαϊκή γειτονιά κι είμαστε πιο αθυρόστομοι εδώ

 »

-----Έχεις πει επίσης ότι άμα μπορούσες να κάνει άλλο επάγγελμα ήταν οικοδόμος λόγω του πατέρα σου; Έχεις δουλέψει πριν γίνεις ηθοποιός;

 -

«Ναι όπως είπα και πιο πριν δούλευα οικοδομή πριν μπω στη σχολή αλλά νομίζω οτι δεν ήμουν καλά στη οικοδομή όπως είμαι τώρα ευτυχισμένος με το Θέατρο».

---Στο σύγχρονο Περιστέρι κυκλοφορείς;

«Όχι δεν μ αρέσει καθόλου».

----Τι είναι αυτό δηλαδή που δεν σου αρέσει;

«Είμαστε από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές σε πράσινο. Και θέλω πάρκα ειδικά για ζώα».

----Έχεις δεχθεί  πρόταση να ασχοληθείς με τα κοινά της πόλης;

«Ναι αλλά δεν θέλω με τίποτα»

----Δεν είσαι ηθοποιός που δίνεις συχνά συνεντεύξεις. Γιατί;

«Δεν θεωρώ οτι είμαι ένα σοβαρό θέμα για συζήτηση.  Η δημοτικότητα στη δουλειά μας είναι αναπόφευκτη, αλλά δεν την κυνηγώ καθόλου. Δεν βγαίνω σε τηλεοράσεις και δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις, είμαι επιλεκτικός. Είναι κάτι πολύ επικίνδυνο η συνέντευξη, γιατί μπορεί να σε κάψει, εξαρτάται από εκείνον που τη γράφει. Υπάρχει μία κακή και μία καλή δημοσιότητα , μία καλή πράξη πρέπει να τη μαθαίνει ο κόσμος, η προσωπική ζωή, όμως ,του ηθοποιού δεν  πρέπει να τον ενδιαφέρει.

----Ποιος ρόλος σε καθιέρωσε στο ευρύ κοινό και ο κόσμος που σε συναντά σου μιλάει ακόμη γι’ αυτόν;

«Γενικά οι ρόλοι της τηλεόρασης. Από αυτούς έγινα γνωστός στον κόσμο. Δεν έχω ονειρευτεί κάποιο ρόλο αλλά υπάρχουν πολλοί ρόλοι που με έχουν σημαδέψει, όπως στα πρώτα μου βήματα, όταν δούλευα στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με την Κονιόρδου και τον Δημήτρη Οικονόμου, υπάρχει μία δουλειά, επίσης, που κάναμε με την Ειρήνη Μαργαρίτη σε ένα καφενείο και το έργο είχε τίτλο’’ Black out’’.  Επίσης, οι ρόλοι μου στη ‘’Μέθοδο Γκρόνχολμ’’ και στο ‘’Τίμημα’’ με τον Μιχαλακόπουλο» .

----Ποια είναι πλέον τα αγαπημένα σου στέκια στο Περιστέρι;

«Τα  μαγαζιά του Τάκη, ο «Τζοτζιφιόγκος» και η «Δάφνη» που είναι σούπερ».

--- Τα ψώνια του σπιτιού εσύ τα κάνεις;

«Ναι, γιατί είμαι εργένης».

----Στο ελεύθερο σου χρόνο πως περνάς;

«Ακούω μουσική, συναντήσεις με φίλους, ποδόσφαιρο από την τηλεόραση, περπάτημα με τον σκύλο μου, παραστάσεις που με ενδιαφέρουν και πολλές ταινίες. Βλέπω όλα τα έργα, δεν έχω προτίμηση.  Όλα είναι υπέροχα! Η Ελλάδα έχει πολλά έργα και συγγραφείς με γλωσσικούς ιδιωματισμούς, ενώ οι ξένοι έχουν και εκείνοι μία τεράστια παραγωγή που είναι υπέροχη. Τα πάντα, λοιπόν!  Μου αρέσει επίσης η φύση πάρα πολύ, μου αρέσουν το βουνό και η θάλασσα, το περπάτημα, το κολύμπι, τα φυτά και τα ζώα. Θα ήθελα στα γεράματα μου να ζήσω κάπου με πολλά σκυλιά και ένα γαϊδαράκο, χωρίς σέλα, όμως, να τον έχω μόνο για φίλο μου»

----Αυτή την εποχή επαγγελματικά που σε βρίσκουμε;

«Τελειώνω γυρίσματα του « Σ’ αγαπάω μεν αλλά» κι έχω αρχίσει πρόβες για το θέατρο τέχνης στο «Μοτέλ» του Βασίλη Μαυρογεωργίου. Θα κάνω και μια μίνι σειρά αστυνομική στον Alpha αλλά δεν ξέρω τον τίτλο ακόμη».

---- Σε είδαμε ωστόσο και στην πολύ καλή τηλεοπτική σειρά «Ήλιος»

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά και έτσι κατάφερα να βρω μία δουλειά στην οικονομική κρίση που περνάμε και να μπορέσω να στηρίξω τον εαυτό μου αλλά παράλληλα να δουλεύω και με συναδέλφους που εκτιμώ και με τα παιδιά στο συνεργείο και με την παραγωγή. Ήταν μία τέλεια συνεργασία και σέβομαι αυτά τα παιδιά που κάνουν τον μαραθώνιο του καθημερινού».

----Είναι καλή ιδέα, εσύ, η Σταυροπούλου, ο Χατζηπαναγιώτης καταξιωμένοι ηθοποιοί που ζείτε στην πόλη να συνεργαστείτε σε μια επετειακή παράσταση κάποια στιγμή;

«Ποιος να  ξέρει άραγε…ίσως γραφτεί  κάποιο έργο από Περιστεριώτη ή για το Περιστέρι...βλέπουμε».

--- Σε ευχαριστώ πολύ καλή χρονιά. Στους περιστεριώτες που σε διαβάζουν αυτή τη στιγμή τι θα ήθελες να τους πεις;

«Να κάνουν κάτι για τον τόπο ή τουλάχιστον για την γειτονιά τους να γίνει πιο ανθρώπινος ο κόσμος». 

 

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Χρήστος Σαπουντζής σπούδασε στη σχολή Βεάκη. Έχει παίξει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές: «Άκρως Οικογενειακόν», «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις», «Ήλιος», «Οι Βασιλιάδες», «Παρουσιάστε», «Σε αγαπώ μεν….αλλά», «Φίλα τον Βάτραχο σου», «Ήλιος». Το 1994 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία «Ο κήπος του Θεού»

  και ακολούθησαν οι ταινίες «Τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων», «Με τον Ορφέα τον Αύγουστο», «Αύριο θα είναι αργά», «Η κληρονόμος», «Luton», «Πέντρο Νούλα». Έχει παίξει στις «Όρνιθες» στους «Βάτραχους», στον «Οιδίπους Τύραννος» και σε πάρα  πολλές θεατρικές παραστάσεις.

 

Ετικέτες

Παίκτης του Ατρόμητου είναι με κάθε επισημότητα ο Μάρκο Μάριτς, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, Μάρκο Μάριτς, για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

 Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει γεννηθεί στην Αυστρία, αλλά είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Κροατίας, είναι 26 ετών (3/1/1996) και με ύψος 1,91μ. Ο Μάρκο Μάριτς άρχισε το 2013 την επαγγελματική του καριέρα από τη Ραπίντ Βιέννης και με τις εμφανίσεις του αποκτήθηκε το 2015 από τη Χόφενχαϊμ σε ηλικία 19 ετών.
 Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από τη Χιούστον Ντάιναμο των ΗΠΑ στην οποία παρέμεινε μέχρι τον φετινό Ιανουάριο, καταγράφοντας συνολικά 45 εμφανίσεις.Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα, που θα φορά το νούμερο «1», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω προλάβει να μάθω την τωρινή κατάσταση της ομάδας, αλλά αυτό δεν με φόβισε καθόλου. Ήξερα τον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου. Όταν έρθει η ευκαιρία μου θα είμαι έτοιμος να προσφέρω κι εγώ από την πλευρά μου, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο Ατρόμητος είναι πολύ γνωστός στην Αυστρία. Ο λόγος είναι φυσικά η πετυχημένη παρουσία του Νταμίρ Κάναντι εδώ, οπότε δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ για να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Ξέρω ότι πάντα στοχεύει στην πρώτη εξάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανεξάρτητα από τη θέση που είμαστε τώρα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Έχει τα πάνω του και τα κάτω του.

Τώρα ο πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να στοχεύσουμε το όσο δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμά μας στη βαθμολογία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και θα τα καταφέρουμε.

Πλέον, αφού όλα ολοκληρώθηκαν θετικά, περιμένω με αγωνία να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας. Περιμένω να τους δω στο γήπεδο».

Σήμερα εξάλλου ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Μανδά στον ΟΦΗ: http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=26218:epesan-oi-titloi-telous-me-manda&Itemid=675

 

Ετικέτες

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου, ο Ροτάριου είπε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα και για την ακρίβεια είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα και το κατάλαβα τόσο από τις συζητήσεις που είχαμε το τελευταίο διάστημα, αλλά και από αυτά που έμαθα ο ίδιος.

Ξέρω ότι η ομάδα είναι σε μια δύσκολη θέση, αλλά γνωρίζω κιόλας ότι δεν είναι αυτή που της αρμόζει, αφού υπάρχει ποιότητα και σίγουρα μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα μέχρι το τέλος της σεζόν και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Αυτό θα συμβεί με τη σκληρή δουλειά, αλλά και με τη βοήθεια των οπαδών μας, που ανυπομονώ να τους δω από κοντά και να παίξω μπροστά τους. Πάντα με ενθουσιάζει να παίζω μπροστά σε οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα τους και αυτό περιμένω να συμβεί και τώρα».

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας