Τελευταία ενημέρωση 05:02, 04 Αυγ 2021
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύελλα Περιστερίου ενημέρωσε πως το σωματείο απέκτησε την αθλητική αναγνώριση.

Ο στυλοβάτης της ομάδας Θόδωρος Αθανασόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:«Μετά από χρονοβόρα διαδικασία αποκτήθηκε η αθλητική αναγνώριση όπως ορίζει ο νόμος για τα ερασιτεχνικά σωματεία.Ετσι η Θύελλα Περιστερίου μετά από τίς προσπάθειες του Δ.Σ. .χαραζει ένα δρόμο σταθερότητας και οργάνωσης του σωματείου».

Ετικέτες

Και όμως πριν από 2,5 χρόνια κάναμε όνειρα ότι ο Ντιέγο Μαραντόνα θα ερχόταν στο Περιστέρι. Στοίχημα δεν βάζουμε ίσως πάντως να άκουσε το όνομα του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Για όλους εμάς ήταν κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής.Ήταν ένας μύθος, ένα ίνδαλμα, ένας αθλητής που ενσάρκωνε τα όνειρα εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο γιατί ξεκίνησε από πολύ χαμηλά κι έγινε ένας από τους δύο-τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Θλίψη, στενοχώρια, πίκρα. Λες και χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο. Ένα φίλο μας έναν συγγενή μας. Γιατί για όλους εμάς ο Ντιέγκο ήταν ένα οικείο πρόσωπο. Πολύ οικείο.

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε λοιπόν το άκουσμα της είδησης για το θάνατο του τεράστιου Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς. Όσο και να γράψουμε για τον Ντιέγκο, όσοι τόνοι μελάνι χυθούν παγκοσμίως θα είναι πολύ λίγο.

Πέθανε ο Ντιέγκο φίλοι μου αλλά οι αναμνήσεις του δεν θα πεθάνουν ποτέ. Καλό του Ταξίδι στην αλήθεια και το φως!

Ετικέτες

Παρακολουθώντας το χθεσινό ματς της Εθνικής μας Ομάδας στη Μολδαβία αναρωτήθηκα εντελώς αυθόρμητα «μα καλά τι χρειάζεται να έχει ο Κυριάκος Κιβρακίδης για να φορέσει τη φανέλα της γαλανόλευκης».

Ετικέτες

Πόσο κρίμα, πόση θλίψη!. Μετά από πολύ σύντομη μάχη με την επάρατο νόσο έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Αλέκος Μισαηλίδης, ο μικρότερος αδελφός των παλαίμαχων άσων του Ατρόμητου Κώστα και Σταύρου.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας