Τελευταία ενημέρωση 14:56, 12 Δεκ 2018
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

 Στην 4η θέση της βαθμολογίας έκανε άλμα η ομάδα Κ19 του Ατρόμητου η οποία έστω και δύσκολα κέρδισε στα Μελίσσια με 1-0 τον σκληροτράχηλο Απόλλωνα που κάποιες φορές άγγιζε τα όρια του αντιαθλητικού.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παιχθεί χαμηλής ποιότητας με άναρχο ρυθμό, διακοπές και πολλά σφυρίγματα από την πλευρά του διαιτητή λόγω των πολλών φάουλ από την πλευρά των γηπεδούχων.

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε από την άσπρη βούλα με εύστοχη εκτέλεση του Ρούνη στο 72'. Η παράβαση δόθηκε σε απλωμένο χέρι παίκτη του Απόλλωνα μέσα στην περιοχή.

Ξεκίνησαν για τον Ατρόμητο οι: Ιωαννίδης, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Κολινιάτης, Τριμμάτης, Ρούνης, Βαγγέλης.

Έπαιξαν και οι Αθανασίου, Πολίτης, Ζούνης.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε με τους: Σφυρλας, Κανελλάκης, Ρόσι, Τάσιας, Πετράς, Πάολο, Καρυπίδης, Σέρδες, Τσιάβος, Τσεπελέ, Καστόρης.

Είναι γεγονός ότι η σκόνη που «σήκωσε» η γκάφα των Χανιών ίσως να είναι μεγαλύτερη ακόμη και από την άνοδο στην Α1 του πόλο για πρώτη φορά. Άντε όμως και την «πλήρωσε» η Τζένη και η κάθε «Τζένη» σε κάποια άλλη γωνιά της Ελλάδας για ένα λάθος μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Εν προκειμένω πολύ μεγάλο.  Άντε και παραιτήθηκε η Τζένη από Υπεύθυνη Υγρού Στίβου του ΓΣΠ «πληρώνοντας» αυτό το λάθος στα Χανιά.

Άλλαξε κάτι; Ο ΓΣΠ θα πάρει πίσω τους βαθμούς; Θα παίξει με τα Χανιά; Θα σβήσει την «κηλίδα» που θα συνοδεύει για πάρα πολλά χρόνια το τμήμα του Water Polo; Σαφώς και όχι. Μόνο που άκουσα στο κρατικό ραδιόφωνο να λένε ότι ο ΓΣΠ ξέχασε τα δελτία και έχασε στα χαρτιά  ένα ματς Α1 κατηγορίας, όχι μίνι, ούτε τζούνιορ είναι αρκετό... Δεν χρειάζεται να πεις κάτι παραπάνω.

Υπό αυτή την έννοια από την στιγμή που η γκάφα δεν επιδιορθώνεται είτε μείνει η Τζένη και η κάθε «Τζένη» είναι το ίδιο και το αυτό πράγμα. Ίσα ίσα μπορώ να σας πω ότι η Τζένη και η κάθε Τζένη πήρε ένα «καλό μάθημα» για να μην επαναλάβει το λάθος στην επόμενη θέση που θα την τοποθετήσει ο σύλλογος. Προφανώς λοιπόν και δεν ήθελε να το κάνει. Το λάθος το διαπιστώνεις όταν γίνεται.

Στη θέση της Τζένης μπορούσε να ήταν ο/η οποιοσδήποτε από εμάς. Λάθη δεν  κάνει μόνος αυτό που κοιμάται, όλοι οι άλλοι κάνουμε γι' αυτό και προσωπικά δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί!

Από την άλλη πλευρά όμως, επειδή θέλω να πω τη γνώμη μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση για το τμήμα του Water Polo  γνωρίζοντας «πέντε δέκα» πράγματα λέω το εξής: Όταν  κάπου μπαίνει στη μέση ο εγωισμός,  όταν μπαίνουν οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες, όταν μπαίνει το «εγώ» και όχι το «εμείς» τότε φθάνεις εδώ που φθάνεις. Και το λάθος αυτό έγινε από τη διοίκηση του ΓΣΠ σε κορυφαίο επίπεδο προφανώς και όχι από τα μέλη της,  που ενώ είχε στα χέρια της μια πετυχημένη συνταγή, ήθελε να προσθέσει νέα υλικά, να ανακατέψει την κατσαρόλα αλλάζοντας την συνταγή και απέτυχε.

Στις διοικήσεις δεν «χωράνε» προσωπικά συμφέροντα, συμπάθειες και αντιπάθειες. Ένας σύλλογος υπερισχύει πάντα. Το Water Polo του ΓΣΠ μετά τα πρώτα χρόνια του Άκη Λιγνού μας το έφερε πάλι κοντά μας ο Γιάννης Φέγγος. Ξεκάθαρα πράγματα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, το ξέρει το Περιστέρι. Με το δικό του πάθος, τη δική του «τρέλα»! Αλλά με  εντιμότητα και ποιότητα ως παράγοντας. Με συμπαραστάτη ένα πραγματικό εργάτη και αψεγάδιαστο  που μοχθούσε όλη μέρα τον Μπάμπη Παπασπηλίου.

Κοντά τους προστέθηκε με την ίδια επιτυχία ο Βασίλης Λόης. Μια ωραία τριάδα φίλων που «έδεσε», την καθοδηγούσε διακριτικά με την εμπειρία και τις γνώσεις του ο Άκης Λιγνός και έφερε αποτελέσματα.

Ομάδα λοιπόν που κερδίζει την αλλάζεις; Όχι δεν την αλλάζεις.  Εμένα να σας πω την αλήθεια ο Φέγγος με το πάθος του με την τρέλα του με  παρακίνησε να δω αγώνα πόλο. Σιγά που θα έβλεπα. Ο Φέγγος με την διαρκή και καλώς εννοούμενη «ενόχληση» του έφερε το πόλο μέσω του peristerisports σε όλα τα σπίτια της πόλης. Ο Φέγγος είχε όραμα για πόλο, σχέδιο και αυτό γαμώτο το ήξερε η διοίκηση του ΓΣΠ.  Όλα τα ήξερε.

Αλλά σε αυτή τη ζωή πανάθεμά μας ενώ ξέρεις πιο είναι το σωστό πολλές φορές κάνεις το αντίθετο γιατί μπαίνουν οι εγωισμοί και οι προσωπικές διαφορές. Ο Φέγγος δεν άρεσε επειδή πήγαινε κόντρα στο ρεύμα, επειδή ασκούσε πιέσεις για το κολυμβητήριο επειδή, επειδή.... Ας είναι! Δεν μπορεί όλοι οι άνθρωποι να πηγαίνουν με το ίδιο ρεύμα.Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι.

Είναι αυτός  όμως λόγος (δεν ξέρω αν είναι αυτός, υποθέτω) να αλλάξει μια πολύ πετυχημένη συνταγή; Που ακούστηκε προπονητής ανόδων ο Αρσένης Μαρούλης να παραιτείται πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1; Ξέρει κανείς το γιατί; Το παλικάρι τόσα πρόσφερε και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση πριν δει τους κόπους του να δικαιώνονται. Το γιατί δεν το μάθαμε ποτέ!. Αυτό και είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!

Στο δια ταύτα:

Α) Οι άνθρωποι  δεν πρέπει να κρίνονται με βάση ποιος είναι φίλος με ποιον. Δεν γίνεται να εισπράττεις άρνηση επειδή κάνεις παρέα με κάποιον που δεν σου είναι αρεστός ενώ ο ίδιος δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα. Γελοία πράγματα!!.

Β) Σέβομαι και εκτιμώ τον κόπο όσων προσφέρουν με τα λάθη τους μικρά ή μεγάλα αφιλοκερδώς σε ένα οργανισμό, εν προκειμένω σε ένα σύλλογο. Αυτό σημαίνει ότι σέβομαι τον κόπο όλων των εφόρων, των προπονητών, των γονέων.

Γ) Άμα ρωτήσεις δέκα μέλη ξεχωριστά του ΓΣΠ ενώ θα σου πουν ποια είναι η σωστή λύση και οι δέκα θα σου πουν ότι δεν γίνεται. Εδώ τα βρήκε ο Τραμπ με τη Βόρειο Κορέα και δεν μπορούμε εμείς να τα βρούμε μεταξύ μας. Απίστευτο!

Δ). Η ισχύς εν τη ενώσει... Κάτι ξέρει εκείνος που το είπε Ούτε νικητές υπάρχουν ούτε νικημένοι αλλά ο ΓΣΠ και το καλό του συλλόγου. Όλοι μαζί να ξαναδώσετε πάλι όραμα, κίνητρο στο τμήμα. Να βάλετε μια κόκκινη γραμμή και να κοιτάξετε μπροστά. Και αυτό το όραμα κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα μέλος του ΔΣ που μπορεί να ενώσει το τμήμα του πόλο με τους φιλάθλους γιατί η σχέση έχει διαρραγεί  και θα έχει στην αληθινή στήριξη όλων μας μπορεί να τα καταφέρει. Μανώλη τον λένε!.

ΥΣΤ1 Ανεβήκαμε στην Α1 κατηγορία του πόλο και όμως χάσαμε την «τρέλα» που είχαμε πέρσι. Αναρωτηθήκατε γιατί; Μήπως είναι η ώρα μέσα από το τραγικό λάθος στα Χανιά να δεθούν πάλι όλοι οι κρίκοι του συλλόγου; Λέω μήπως!

ΥΣΤ2: Είχα καιρό να γράψω μια άποψη σε τούτη εδώ τη σελίδα. Την αφορμή, μου την έδωσε το πόλο. Καλοπροαίρετα το έκανα, εκφράστηκα, τη γνώμη μου κατέθεσα. Αλλά κάποιοι θα την δουν κακοπροαίρετα!. Όπως πάντα!. Δέκα καλά να τους γράψεις ποτέ δεν θα σου πουν ένα απλό «ευχαριστώ», ένα που  δεν θα τους αρέσει θα το θυμούνται για πάντα. Απίστευτο! Δεν πειράζει όμως όλα για ένα λόγο γίνονται....

Ετικέτες

Την συμπαράσταση των  των φιλάθλων του όπως και πέρσι θα έχει ο Ατρόμητος στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Και είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσει ακόμη πιο δυνατή κερκίδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από απόφαση που έχει παρθεί μεταξύ των δυο ομάδων και της Αστυνομίας θα υπάρχουν διαθέσιμες δυο θύρες για τους φιλάθλους μας στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Το κόστος του εισιτήριου είναι στα 10€ και αντιστοιχεί στις θύρες 6 και 7 της Ριζούπολης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα με τους εξής τρόπους:

- Την Πέμπτη 29.11.2018 και την Παρασκευή 30.11.2018 από τις 10.00-17.00 από τα γραφεία του Απόλλων στο γήπεδο Ριζούπολης.

- Το Σάββατο 01.12.2018(ημέρα του αγώνα) θα υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο της Ριζούπολης έξω από τη θύρα 3 από τις 10.00 το πρωί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

 Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για τους τόκους που ζήτησε ο Φυτανίδης εννοείται οτι δεν υπήρχε καμία απολύτως ανησυχία καθώς οι περιστεριώτες κατέθεσαν στον λογαριασμό του άλλοτε αρχηγού της ομάδας, τις 17.000 ευρώ που αξίωνε. Έτσι, ο Ατρόμητος θα διατηρήσει τους 24 βαθμούς, που έχει στη Super League.

Από το τριήμερο ρεπό που είχε πάρει από τον Νταμίρ Κάνναντι στην Εθνική Ομάδα.

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας