Τελευταία ενημέρωση 23:29, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Όλη η οικογένεια του ΓΣΠ μετράει πλέον αντίστροφα για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (5/3, 5 μμ) με τον Ηρακλή στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Με πρωτοβουλία του Γενικού Αρχηγού του Συλλόγου, Γιώργου Παρδακίδη και τον συντονισμό της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του ΓΣΠ, Τζένης Γαλάνη, ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Ρόμπερτ Γκίλχριστ μοίρασαν το πρωί της Παρασκευής (4/3) 200 προσκλήσεις σε μαθητές του Περιστερίου. Συγκεκριμένα στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και στο 14ο Γενικό Λύκειο της πόλης!

Ετικέτες

Με δύο ακόμη νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα τα τμήματα υποδομής του ΓΣΠ.

Στο εφηβικό οι κυανοκίτρινοι επικράτησαν του Απόλλωνα 72-54, ενώ στο παιδικό νίκησαν τον Παπάγου με 58-36.
Για το εφηβικό αγωνίστηκαν: Θεοδωράκος 10, Κακάβουλας 3, Γοργόνης 15, Μπιμπούδης 4, Μέγας, Παπαδάκης 15, Ανέστης 2, Καργιάννης 6, Δομπρογιάννης 9, Φάσουρας 8.
Για το παιδικό αγωνίστηκαν: Ιώαννου Α. 12, Αντωνόπουλος, Πεδουλάκης 4, Ιωάννου Δ., Δονάς 2, Καραμανλής 10, Χριστογιαννόπουλος, Κρασάκης 20, Χριστόπουλος 4, Καραμπουρνιώτης, Καλοκάθης 2, Στρογγύλης 4.

Ετικέτες

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή δεν θα πραγματοποιηθεί ο Α’ ημιτελικός αγώνας κυπέλλου του Ατρόμητου με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στις 7.30 βράδυ.

Η αποστολή ενημερώθηκε σχετικά πηγαίνοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη κι επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο.

 

Ετικέτες

Εντυπωσιακό και σαρωτικό στο πέρασμά του το Εφηβικό Τμήμα του Ατρόμητου (γεννηθέντες το 2000). Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του τουρνουά Soccer Link κέρδισαν με 8-1 την αντιστοιχη ομάδα του Ήφαιστου με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρίκο. Τρία γκολ πέτυχε ο Φάνος, από 2 γκολ οι  Ευαγγέλου, Γεωργίου και ένα ο Μεντής.

 

 

Ετικέτες

Η αλήθεια πολλές φορές είναι πικρή και γίνεται ακόμη πιο πικρή όταν τις ακούς από τα χείλη ανθρώπων που μπορεί να ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας όμως αφουγκράζονται την πραγματικότητα σαν να είναι στην Ελλάδα. Πριν από λίγες μέρες είχα τη χαρά να βρεθώ στο Μόναχο στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε ο Ατρόμητος με την Ελλάς Μονάχου και την συνεργασία που ξεκίνησε μαζί της σε επίπεδο Ακαδημιών.

Με έντονο το ελληνικό στοιχείο το Μόναχο (είμαστε περίπου τριάντα χιλιάδες) όταν το επισκέπτεσαι νιώθεις ότι ταξίδεψες απλά σε ένα άλλο μέρος της χώρας μας, απλά βάζω στην άκρη τις όποιες διαφορές στον καιρό αλλά και σε επίπεδο κουλτούρας, οργάνωσης, ιδιοσυγκρασίας των δύο λαών.

Όταν όμως συναναστρέφεσαι αποκλειστικά με Έλληνες, όταν πηγαίνεις για φαγητό σε ελληνικές ταβέρνες, όταν περπατάς στο κέντρο του Μονάχου και έρχονται οι Έλληνες και σε σταματάνε επειδή αναγνωρίζουν το σήμα του Ατρόμητου στο μπουφάν που φοράς, νιώθεις ότι είσαι στην Ελλάδα. Από τα χείλη λοιπόν των Ελλήνων της Γερμανίας έβγαιναν πικρές αλήθειες κάθε φορά που μιλούσαμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και να θέλεις να βγάλεις μια άλλη εικόνα δεν μπορείς γιατί οι ομογενείς ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στα μέρη μας. Και δεν είναι θέμα συλλογικών προτιμήσεων, είναι αυτό που εισπράττουν οι ομογενείς παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα. Πήγαμε λοιπόν μια επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν. Δεν περνάς μέσα, μην νομίζετε απλά περιμένεις έξω άμα θέλεις για να δεις κάποιο από τα διάσημα αστέρια της. Τέλος πάντων στην είσοδο μας είδε ένα Έλληνας.

Γεννημένος στη Γερμανία αλλά Έλληνας. Στην πορεία της κουβέντας τον ρωτήσαμε άμα παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. «Έχω σταματήσει πια να το παρακολουθώ το έχω σιχαθεί» μας είπε αυθόρμητα και άντε να τον πείσεις για το αντίθετο. Πήγαμε πιο μετά σε ένα ελληνικό μπαρ για να δούμε το ματς Ολυμπιακός – Ατρόμητος. Ήμασταν καμιά δεκαριά και το γεμίσαμε. Έλληνας ο ιδιοκτήτης τον ρωτήσαμε πως πάνε οι δουλειές του βλέποντας το μαγαζί του να είναι γεμάτο από τηλεοράσεις γιατί προφανώς εκεί πηγαίνουν οι Έλληνες για να βλέπουν τους αγώνες.

«Τώρα πια σπάνια το γεμίζω, ακόμη και στα ντέρμπι» μας λέει και τον προτρέπω να μας πει περισσότερα: «Κοίταξε φίλε μου λέει: Η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ και η εξήγηση είναι απλή. Ο άλλος δεν έρχεται να δει ένα παιχνίδι όταν ξέρει ποιος θα κερδίσει».

Τον ρωτώ τα ομάδα είναι. «Ολυμπιακός» μου απαντά και συνεχίζει: «Παλαιότερα .όταν έπαιζαν Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν έβρισκες καρέκλα. Τώρα βρίσκεις γιατί το ενδιαφέρον είναι μειωμένο. Πιο πολλά τραπέζια έχω όταν παίζει το Μόναχο 1860 παρά ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Ελλάδα». Τι να του πω του ανθρώπου. Γύρισα το κεφάλι και αμίλητος άρχισα να παρακολουθώ τον αγώνα. Τι να του εξηγήσεις εκείνη την στιγμή….Και αυτά τα δύο περιστατικά δεν ήταν τα μόνα. Και άλλα πολλά που να γράφεις και να μην τελειώνεις!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας