Τελευταία ενημέρωση 15:04, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

  Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τον Γενικό Αρχηγό του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρη οι οποίοι μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Κ15 στην Τρίπολη βρέθηκαν στη Βυτίνα μαζί με την παρέα τους για να γευματίσουν πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Στην ταβέρνα «Αρχοντικό» που έκαναν την «μπούκα για τη μάσα» συνάντησαν οικεία πρόσωπα που έκαναν την παραμονή τους στο ορεινό θέρετρο της Αρκαδίας ακόμη πιο ευχάριστη. Εκεί ήταν ο περιστεριώτης δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη και πρώην πρόεδρος του ΑΟΔΗΠ Ανδρέας Σχίζας ο οποίος μένει πλέον τους περισσότερους μήνες του χρόνου στη Βυτίνα μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον Θοδωρή Κοσμά.

Αλλά και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιώργος Γόντικας έχει ρίζες από το Περιστέρι και είναι στενός συγγενής με τον παλαίμαχο Καίσαρα Τσιριμιάγκο. Όλοι  «έγιναν ένα», ο Ατρόμητος μπήκε στο κέντρο της συζήτησης και «να τα κοντοσούβλια,να  τα παϊδάκια» πάνω στο τραπέζι για ένα υπέροχο τραπέζι που κυριολεκτικά απόλαυσαν.

Την παρέα αποτελούσαν η συνεργάτης του Τόλη Αποστόλου, Άννα Μπαντράνη και οι ζακυνθινοί  από την Ακαδημία του ΑΟ Τσιλιβή Διονύσης και Θόδωρος Πομώνη,  Patrick Nguema, Ζαχαρίας Σέλληνας που είχαν ταξιδέψει από το Ζάντε για να δουν τα παιδιά τους που παίζουν στην Κ15. Και όπως αντιλαμβάνεστε η νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 επί του Αστέρα είχε κάνει τη διάθεση πιο ευχάριστη και το υπέροχα «κοψίδια» κατέβαιναν με άνεση στο στομάχι τους σαν το νερό που κυλάει στο ρυάκι!

Ετικέτες

Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους παίκτες του Ατρόμητου Κ14 καθώς βρέθηκε κοντά τους ο Γιάννης Κοντοές και συμμετείχε στην προπόνηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Τον Σάκη Σάσσαλο και τον Γιάννη Γεωργόπουλο.

Ο Κοντοές που έχει πολύ καλή επαφή με τα παιδιά λόγω χαρακτήρα, έδειξε να χαίρεται την παρουσία του στην προπόνηση αλλά και οι παίκτες της Κ14 (γεννημένοι το 2003) απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή προπόνηση.

Στο μέλλον μάλιστα η ιδέα αυτή του Τόλη Αποστόλου θα εφαρμοστεί όσο πιο συχνά γίνεται με την παρουσία παικτών της επαγγελματικής ομάδας στις προπονήσεις της Ακαδημίας.

 
 
Ετικέτες

Χθες το βράδυ βρέθηκα στο κολυμβητήριο της Χωράφας για να πάρω την κόρη μου. Μπαίνοντας  στην είσοδο «έπεσα» πάνω στον έφορο της Ανδρικής υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. τον Γιάννη Φέγγο την «ψυχή» θα έλεγα του τμηματος, μαζί με τον «Μπάμπαρο» τον Παπασπηλίου και τον Βασίλη Λόη.

Μου έδωσε  λοιπόν ο Γιάννης να ρίξω μια ματιά στα φυλλάδια που μόλις είχε τυπώσει το τμήμα, με στόχο να ενημερώσει τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Περιστερίου. Η πρώτη εικόνα με εντυπωσίασε. Μιλούσε για τους «10+1» λόγους που ένα παιδί έχει για να μπει στην περιστεριώτικη οικογένεια της Υδατοσφαίρισης.

 Το βράδυ πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαβάσεις με την ησυχία σου  και έτσι αποφάσισα να διαβάσω το φυλλάδιο  της ΓΣΠάρας αργά το ίδιο  βράδυ . Ένα καλογραμμένο και καλοστημένο φυλλάδιο που στις μέρες μας ελάχιστες αν όχι καμία ομάδες κάνουν. 

Ένα φυλλάδιο που «μιλάει» για κοινωνικότητα, ομαδικότητα, ασφαλή εκγύμναση όλου του σώματος, όξυνση της αντίληψης, παιχνίδι , φιλίες, πειθαρχία , συνεργασία, αγωνιστικότητα, στόχους. Ότι ψάχνει ένας γονιός για το παιδί του και ότι ψάχνει ένας νεαρός για να αθληθεί σωστά και να διαμορφώσει σωστό χαρακτήρα, ήταν έτοιμο και συμπυκνωμένο σε ένα τρίπτυχο φυλλάδιο.

 Εντυπωσιάστηκα από το πως κατάφεραν οι άνθρωποι του Γ.Σ.Π. , μέσα από λίγα αλλά αληθινά λόγια, να μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Κατάφεραν να με πείσουν σαν γονέα ότι η επιλογή του Water Polo είναι μία σωστή απόφαση όταν κάποιος ψάχνει να βρει σε ποιο άθλημα να κατευθύνει το παιδί του.  Αν και είναι γνωστό τοις πάσοι ότι είμαι ποδοσφαιρόφιλος πρωτίστως. Ταυτόχρονα με έκαναν να θέλω  να  ξαναγινόμουν παιδί και να βούταγα και εγώ μαζί τους στην πισίνα. Να αγωνιστώ και εγώ για το Περιστέρι , φορώντας το μαγιό , το μπουρνούζι και το σκουφί του Γ.Σ.Π. Αλήθειας σας λέω θα το έκανα!

 Και μου έλεγε ένας που δεν γνωρίζει , « μα καλά , τόσες ομάδες υπάρχουν στον χώρο , με ποιο βαριά ιστορία στο άθλημα από ότι ο  Γ.Σ.Π.  Γιατί να μην πάω την ομάδα μου σε μια από αυτές;». 

Και όμως πολύ γρήγορα σκέφθηκα 10+1 λόγους για να πάει ένα παιδάκι να παίξει πόλο στον ΓΣΠ. Λειτουργώντας με συναίσθημα και λογική. Ποιοι είναι αυτοί;

  1. Γιατί είμαι Περιστεριώτης και ΓΣΠ σημαίνει «Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου». Πολύ απλό.
  2. Γιατί η αθλητική ιστορία της πόλης μου είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του Ατρόμητου και του Γ.Σ.Π.
  3. Γιατί  το Περιστέρι κάνει μία αξιόλογη , καθαρή και γεμάτη επιτυχίες προσπάθεια στην Υδατοσφαίριση.
  4. Γιατί η ανδρική ομάδα είναι στην Α2 , που σημαίνει ότι σε κατηγορία πρωταθλήματος είναι το 2ο στην τάξη άθλημα στην πόλη μας.
  5. Γιατί την εμπειρία που θα νοιώσει κάποιος αθλητής ή γονιός στο Water Polo του Γ.Σ.Π. δεν θα την νοιώσει πουθενά.
  6. Γιατί ήρθε η ώρα  να γράψουμε την δική μας ιστορία και σε αυτό το άθλημα , όπως αξίζει στο Περιστέρι μας.
  7. Γιατί οι προπονητές είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν στον χώρο.
  8. Γιατί σε αυτή την πόλη και σε αυτόν τον Σύλλογο η φανέλα ήταν , είναι και θα είναι πάντα βαριά.
  9. Γιατί δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα σε σχέση με τους αντιπάλους μας.
  10. Γιατί το «Πάμε Water Polo … Πάμε Γ.Σ.Π.» κατάφερε να με πείσει σαν σύνθημα.
  11. Γιατί είναι μία από τις πιο καθαρές και έντιμες προσπάθειες στον χώρο του αθλητισμού.

Το «11» ειδικά σας το προσυπογράφω. Γνωρίζω  την προσπάθεια του Γ.Σ.Π. για την Υδατοσφαίριση από την πρώτη μέρα του Restart . Και την γνωρίζω με όλες τις λεπτομέρειες. Ο Σύλλογος αξίζει τα συγχαρητήρια όλης της πόλης για αυτή την προσπάθεια,  γιατί τιμά όλο το Περιστέρι. Αυτοχρηματοδοτούμενο τμήμα , με τις πλάτες εφόρων και γονέων , με πλάνο πενταετίας και πολύ κέφι.  

Ίσως τελικά οι «10+1» λόγοι να είναι λίγοι για να περιγράψουν στο 100% τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ένα παιδί μέσα από την άθλησή του στην Υδατοσφαίριση. Μπορεί και οι δικοί μου «10+1» λόγοι να είναι λίγοι για να περιγράψουν την περηφάνια που πρέπει να νοιώθουμε όλοι για το δικό μας Water Polo, αυτό του Γ.Σ.Π.

 Σίγουρα όμως είναι αρκετοί για να μας πείσουν να δοκιμάσουμε και να προσδεθούμε στο υδάτινο άρμα της πόλης μας !

 «Πάμε Water Polo … Πάμε Γ.Σ.Π.»  όπως λέει και το σύνθημα. Για το Περιστέρι, για τα παιδιά μας και τον Σύλλογο που έχουμε στην καρδιά μας !

Ετικέτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 5 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου το 8ο Παπαναστάσιο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου. Οι παίκτες του συλλόγου είχαν αρκετές συμμετοχές και καλές αποδόσεις.

Στο group των νικητών τερμάτισε ο Θεοδώρου Μιχαήλ με 5.5/7 και 4ος βάση κριτηρίων.

Εξαιρετική ήταν η απόδοση των νεαρών Κρασσά Νικάλαου 4.5/7, Λαδά Ανδρέα 4/7 (πρωτοεμφανιζόμενου!) και του νεαρότερου παίκτη μας Τσουρέκα Μιχαήλ 1.5/7 (πρωτοεμφανιζόμενου!).

Καλή ήταν η απόδοση των Παρασκευοπούλου Ζωή 3/7, Τσουρέκα Κυριάκου 2.5/7, Λυράκη Γεώργιου 2.5/7, Λυράκη Γεωργίου 2.5/7, Λώλου Εμμανουέλα 2/7, Λυράκη Εμμανουήλ 1.5/7 και Νίκα Δημητρίου 1.5/7

Αξιομνημόνευτη ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Τιτόπουλου Ηλία με 4.5/7.

 

Απο εκεί και πέρα κύπελλα και μετάλλια πήραν οι:

Κύπελλα

1ος νικητής Α' Ομίλου: Σουλτάτης Κωνσταντίνος
1ος νικητής Β' Ομίλου: Κατσιάμπας Ευθύμιος

 


Μετάλλια

1ος νικητής Γενικής Α' ομίλου: Σουλτάτης Κωνσταντίνος
2ος νικητής Γενικής Α' ομίλου: Παπασταυρόπουλος Ανδρέας
3ος νικητής Γενικής Α' ομίλου: Λουτραγώτης Δημήτριος


1ος νικητής Γενικής Β' ομίλου: Κατσιάμπας Ευθύμιος
2ος νικητής Γενικής Β' ομίλου: Κομιανός Μάριος
3ος νικητής γενικής Β' ομίλου: Κουτσομπίνας Γεώργιος


1ος νικητής κατηγορίας Νέων <20: Ντελιγιώργης Ελευθέριος
2ος νικητής κατηγορίας Νέων <20: Καψάλης Ανάργυρος
3ος νικητής κατηγορίας Νέων <20: Βεσδέκης Κωνσταντίνος


1ος νικητής κατηγορίας Εφήβων <18: Σκουραρίκης Κλέαρχος
2ος νικητής κατηγορίας Εφήβων <18: Κρασσάς Νικόλαος
3ος νικητής κατηγορίας Εφήβων <18: Λουτραγώτης Μάριος


1η νικήτρια κατηγορίας Νεανίδων <18: Κανελλοπούλου Ιουστίνη
2η νικήτρια κατηγορίας Νεανίδων <18: Κωστελίδου Δέσποινα
3η νικήτρια κατηγορίας Νεανίδων <18: Τσεκούρα Σταυρούλα


1ος νικητής κατηγορίας Παίδων <16: Κωστελίδης Γεώργιος
2ος νικητής κατηγορίας Παίδων <16: Σιφώνιος Παναγιώτης
3ος νικητής κατηγορίας Παίδων <16: Κούτης Παύλος


1η νικήτρια κατηγορίας Κορασίδων <16: Παρασκευοπούλου Ζωή
2η νικήτρια κατηγορίας Κορασίδων <16: Μπιχάκη Ουρανία
3η νικήτρια κατηγορίας Κορασίδων <16: Τσεκούρα Βάϊα


1ος νικητής κατηγορίας Βετεράνων: Λίβας Ιωάννης
2ος νικητής κατηγορίας Βετεράνων: Προβελέγγιος Δημήτριος
3ος νικητής κατηγορίας Βετεράνων: Νιάρχος Κωνσταντίνος


1ος νικητής κατηγορίας Παίδων <14: Βεσδέκης Χρήστος
2ος νικητής κατηγορίας Παίδων <14: Χατζηδάκης Άρης-Νικόλαος
3ος νικητής κατηγορίας Παίδων <14: Καρεκλάς Κωνσταντίνος


1η νικήτρια κατηγορίας κορασίδων <14: Λώλου Εμμανουέλα


1ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων <12: Φράγκος Βασίλειος
2ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων <12: Αλεξόπουλος Αλέξανδρος
3ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων <12: Σταμέλος Γρηγόριος


1ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων <10: Πιλάλης Ερνέστος
2ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων <10: Κοτσιόπουλος Παναγιώτης
3ος νικητής κατηγορίας παμπαίδων <10: Τσουρέκας Κυριάκος


1ος νικητής κατηγορίας Junior: Δανός Πέτρος
2ος νικητής κατηγορίας Junior: Λαφκίδης Απόστολος
3ος νικητής κατηγορίας Junior: Τσουρέκας Μιχαήλ


1η νικήτρια κατηγορίας Γυναικών: Γεωργίτση Σοφία
2η νικήτρια κατηγορίας Γυναικών: Μαγιάτη Ελισσάβετ
3η νικήτρια κατηγορίας Γυναικών: Μιτσιάλη Μαρίνα

Ετικέτες

Αφού ο ΠΑΟΚ έκανε γιορτή για τα 90 του χρόνια ας κάνουμε κι εμείς για τα 45 μας χρόνια.

 Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησαν μέσα μου βλέποντας εικόνες από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του.  Με καλεσμένους παίκτες από το σπουδαίο παρελθόν του. Και σκέφθηκα αμέσως: Ο ΓΣΠ έχει ακριβώς τα μισά του χρόνια, δηλαδή 45 (ιδρύθηκε το 1971) γιατί να μην κάνει και τη δική του γιορτή;

Και το θέτω ως τροφή προς σκέψη προς τη διοίκηση. Πόσο θα μου άρεσε να δω σε ένα αγώνα γιορτή τις παλιές δόξες του ΓΣΠ μέσα στο παρκέ.  Και πωςς να μην γεμίσει το παρκέ άμα έρθουν όλοι οι σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, δόξα τω Θεό έχουμε πολλούς, για να τους δούμε από κοντά  μετά από τόσα χρόνια

Και αν  ο Λουκηανός Κηλαηδόνης έκανε το δικό του πάρτυ στη Βουλιαγμένη έτσι κι εγώ πολύ θα ήθελα να κάνουμε το δικό μας στο κλειστό της Τζόν Κέννεντι.

Να έρθει ο Σβετζούρης, να έρθει ο Αγιασωτέλης, να έρθει ο Αραποστάθης, να έρθει ο Φίλιπος  και  να έρθει ο Κομματάς.

Να έρθει ο Αργύρης (Πεδουλάκης), να έρθει ο Άγγελος (Κορωνιός), να έρθει ο Τσαγκόπουλος, να έρθει ο Μυλωνάς.

Να έρθει ο Γρυλιωνάκης, να έρθει ο Καττής,  να έρθει ο Τζιάλλας(X2), να έρθει  και ο Τσαρσαρής.

Να έρθει ο Πελεκάνος,  να έρθει ο Κασουρίδης, να έρθει ο «Μάντζα», και ας έρθει και ο «Παπ»(Παπαμακάριος).

 Να έρθουν νοερά κοντά μας ο Νίκος (Φάσουρας) και ο Αλφόνσο (Φορντ)

Και για το κερασάκι; Να έρθει ο Τσίτουμ, να έρθει ο Νόρις, να έρθει ο Ντίκιγκς  και να έρθει και ο Τσερτς!!!.

ΥΣΤ: Και πόσοι δεν χώρεσαν σε αυτό το όμορφο τραγούδι για το πάρτυ!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας