Τελευταία ενημέρωση 20:25, 28 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρηγόρης Καλαντζής προχώρησε σε απολογιστική δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και προχώρησε σε κάλεσμα συστράτευσης.
Ετικέτες

Και να που το «ταξίδι» στον έντυπο τύπο της πόλης μας που ονομάζεται «Αθλητικό Περιστέρι» και προσπαθεί να αναβιώσει στη μνήμη των παλαιών συμπολιτών μας την ιστορική εφημερίδα του Γιώργου Κατιντσάρου  συμπληρώνει  τέσσερα χρόνια ζωής. Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν το πρώτο τεύχος της εφημερίδας έκανε την εμφάνιση του και πλέον οδεύοντας προς τον Απρίλιο του 2023, κρατάτε στα χέρια σας το τεύχος νούμερο 40.

Ετικέτες
Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι Περιστεριώτες δέχθηκαν το γκολ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε τακτικά κάποια πράγματα λόγω των καιρικών συνθηκών. Παλέψαμε, αλλά είμαστε απογοητευμένοι, γιατί δώσαμε ένα φτηνό γκολ στους αντιπάλους μας. Παρ΄ όλα αυτά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας».

 

Ετικέτες

Ιδιαίτερα ενοχλημένος προβληματισμένος είναι ο πρόεδρος του Ήφαιστου Κώστας Αλαφούζος μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 6-0, κυρίως τον ενόχλησε η νοοτροπία της ομάδας του Ο Αλαφούζος είχε συζήτηση με τους παίκτες και τους προπονητές για την εικόνα αυτή και ξεκαθάρισε ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!. Δεν θα σε αφήσουν ποτέ να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Πότε ο ένας «χαλίφης», πότε ο άλλος «χαλίφης», πότε το ένα «γιουσουφάκι», πότε το άλλο «γιουσουφάκι». Εκεί που λέει κανείς φίλοι μου ότι «αυτό δεν το έχω δει ποτέ» κάτι θα συμβεί και θα το δει μπροστά του. Περίμενε κανείς ότι ολόκληρη ΑΕΚ, με μια τέτοια ιστορία που νιώθει αδικημένη θα έφθανε στο ποταπό σημείο να διεκδικήσει παιχνίδι στα χαρτιά επειδή το ύψος του ενός δοκαριού υπολείπεται 1,5cm του κανονικού; Και όμως συνέβη. Ποτέ στα παγκόσμια χρονικά δεν έχει συμβεί αυτό αλλά το είδαμε στο Περιστέρι. Περίμενε κανείς ότι ο Βόλος ενώ είχε συμφωνήσει στη μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου, την τελευταία στιγμή λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έπαιρνε πίσω την απόφαση του αυτή;

Μπέος θα μου πείτε από τον Μπέο όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, κι έχει απόλυτο δίκαιο. Όλα ωστόσο έχουν ένα όριο και τα παρανοϊκά πράγματα σε ξενερώνουν και σε κάνουν να αναρωτιέσαι… «Υπήρχε περίπτωση αυτά να τα έκανε ο Ατρόμητος στους αντιπάλους του; Ούτε μια στο εκατομμύριο σας απαντώ. Γιατί αυτές είναι οι αρχές του, γιατί αυτό τον διαφοροποιεί από τις «μεγάλες» ομάδες και τα «γιουσουφάκια» τους αλλά και γιατί έχει ένα πρόεδρο με «λόγο τιμής» που δεν προκαλεί, που σέβεται τον αντίπαλο, που είναι ενωτικός, που αναζητεί το 50-50%, που το παραδέχεται όταν ευνοείται, που δεν θέλει να κερδίζει με εξωγενείς παράγοντες. Αλλά το ίδιο θέλει να κάνουν και οι αντίπαλοι του χωρίς κτυπήματα κάτω από τη μέση. Τον Ατρόμητο είναι ξεκάθαρο ότι τον «πολεμάνε» με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Τους κάθεται στο «ρουθούνι» αλλά εμείς σε όλους αυτούς δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη και ούτε να δείχνουμε δείγματα εσωστρέφειας. Το λέω αυτό γιατί στη δημοκρατία, η άποψη της γνώμης και η έκφραση είναι ελεύθερη, εν τούτοις υπάρχουν περιπτώσεις που η έκφραση κρύβει προσωπικές εμπάθειες και όχι ομαδικές. Άλλο ο σύλλογος, άλλο τα πρόσωπα, είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Τέλος πάντων κι εγώ εκφράζομαι όπως θέλω γι’ αυτό και χαίρομαι όταν κάνουν και οι άλλοι το ίδιο ακόμη και όταν δεν είμαι σύμφωνος. Να είστε καλά, πλησιάζουμε δόξα τω Θεό τα 40 τεύχη «Αθλητικό Περιστέρι», μια μεγάλη αγκαλιά!

Πηγή Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος Φεβρουαρίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας