Τελευταία ενημέρωση 15:52, 28 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Με απολογισμό δυο νίκες και δυο ήττες η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων Κ17 (γεννημένοι 2007 και μικρότεροι) και πήρε το «εισιτήριο» για τη β’ φάση στην υδατοσφαίριση.

Ετικέτες

Κόβει πίτα ο Ηρακλής!

Την Κυριακή κόβει πίτα ο Ηρακλής στο «Θέατρο Πολιτών».

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή πίτας στο Θέατρο Πολιτών ( Παπαρρηγοπούλου 94, Περιστέρι 121 33 ). Η παρουσία όλων θα μας δώσει χαρά και δύναμη στο δύσκολο αλλά και τόσο όμορφο έργο μας. Με εκτίμηση Καλαντζής Γρηγόρης Πρόεδρος Δ.Σ

Ετικέτες
Η έκτη χειμερινή προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Ηφαίστου είναι γεγονός και ο Νίκος Σταυρόπουλος αποτελεί πλέον εκλεκτό μέλος του.
Σε πλήρη ταύτιση απόψεων με διοίκηση και τεχνική ηγεσία, ο 32χρονος (γενν. 10/4/1991) κεντρικός αμυντικός τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Αλέκου Ρίζου για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος
Κένταυρος Βριλησσίων, Θύελλα Ραφήνας, Τριγλία, Βύζας, Χαλάνδρι, Ακράτητος, Νέα Ιωνία είναι στους προηγούμενους σταθμούς του ποδοσφαιρικού ταξιδιού που συνεχίζεται πλέον με τη δάδα του Ηφαίστου στο μέρος της καρδιάς.
 
Ετικέτες

ετά το τέλος του αγώνα με την Τενερίφη, ο προπονητής του Περιστερίου  Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Τενερίφη για τη νίκη της, δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, εμείς πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να προχωρήσουμε μπροστά».

Ο αρχηγός του Περιστερίου bwin Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς, δεν εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν θες να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια και ειδικά εδώ στην Τενερίφη, πρέπει να παίζεις 40 λεπτά με ένταση στην άμυνα και ποιότητα στην επίθεση.

Δεν εκτελούσαμε σωστά, αμυντικά και επιθετικά και για αυτό χάσαμε με 21 πόντους. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να βελτιωθούμε γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».

Ετικέτες

Παρά την προσπάθεια του το Περιστέρι bwin ηττήθηκε (89-68) εκτός έδρας από την Τενερίφη, για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θέλησαν να ελέγξουν τον ρυθμό, αλλά οι γηπεδούχοι με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας και τον Κάιλ Γκάι μπόρεσαν να πάρουν μια σημαντική διαφορά (27-14 στο 10’) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Κένι Γουίλιαμς αποτελούσε την βασική επιθετική απειλή για το καλάθι της Τενερίφης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς ο Ντιόπ μπήκε στην εξίσωση για τους γηπεδούχους που πήραν μια διαφορά +24 (47-23 στο 19’) πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με καλάθι του Τζόε Ράγκλαντ (47-25 στο 20’).

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ. Η Τενερίφη πιέζοντας πολύ στην άμυνα κράτησε σε απόσταση το Περιστέρι bwin (52-27 στο 22.30’’), καθώς Σερμαντίνι, Χουέρτας και Γκάι έδιναν λύσεις.

Από τους «κυανοκίτρινους» σκόραραν κατά κύριο λόγο ο Κένι Ουίλιαμς και ο Ζερμέιν Λοβ, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό, προκειμένου να επιστρέψει η ελληνική ομάδα στο ματς (57-38 στο 25’).

Η Τενερίφη συνέχισε να έχει τον έλεγχο στη ρακέτα και να συντηρεί μια μεγάλη διαφορά (67-44 στο 28’ και 71-48 στο 30’) που δεν άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρέιλιτς, Αουνκρότζερς, Μπαλντίνι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-14, 47-25, 71-48, 89-68.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ (Βιντορέτα): Ντιόπ 18 (7 ριμπάουντ), Τρουγίλο, Γκάι 26 (5/10 τρίποντα, 4 ασίστ), Λόπεθ, Βισέδο, Αμπρομάιτις 2, Ντόορνεκαμπ, Φτιπάλδο 3, Χουέρτας 18 (7 ασίστ), Σαλίν 6, Σάστρε 8 (4 ριμπάουντ), Σερμαντίνι 8.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin (Σπανούλης): Χουγκάζ, Λοβ 14 (4 ριμπάουντ), Πουλιανίτης 5, Ξανθόπουλος, Ζούγρης 4, Ντάνγκουμπιτς, Κασελάκης 2, Μήτρου-Λονγκ, Ράγκλαντ 10 (5 ριμπάουντ), Ρένφρο 2 (5 ριμπάουντ), Τόμπσον 6, Γουίλιαμς 25 (5/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας