Τελευταία ενημέρωση 07:20, 24 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Δημήτρης Χατζηισαΐας με αφορμή τον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα και το μέλλον του. Συγκεκριμένα είπε:

Για τον σημερινό  αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος. Θέλουμε μόνο νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε πιο έτοιμοι θεωρώ. Το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ξεκίνησε τώρα. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι Ατρόμητος- ΠΑΟΚ: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στην δύναμη. Πέρυσι κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Έχουμε πολύ κάλο υλικό και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω».

Για τον βασικό στόχο του Ατρόμητου φέτος και το πρωτάθλημα:« Σίγουρα είναι η Ευρώπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Νομίζω θα είναι περίπου η εικόνα μέχρι το τέλος. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα φέτος».

Για το μέλλον του: «Ανήκω στον ΠΑΟΚ και το πρωτεύον για έμενα είναι να γυρίσω εκεί. Και από εκεί άμα μπορέσω να παίξω στο εξωτερικό».

Ετικέτες

Με τον Βαγγέλη Σελούλη να ευστοχεί με την λήξη, ο Γ.Σ. Περιστερίου επικράτησε του Άρη Πετρούπολης με 70-69 και έκανε το 6/6 στο πρωτάθλημα Παίδων της Ε.ΣΚ.Α.

Για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν, η ομάδα του Νίκου Ρήγγα δυσκολεύτηκε αρκετά, τόσο που δύο λεπτά πριν το φινάλε βρισκόταν πίσω στο σκορ με 62-67. Με τον Ηλία Μανιά όμως να ευστοχεί σε τρίποντο, ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, η διαφορά μειώθηκε στους -2 (65-67) για να ακολουθήσει κλέψιμο του ίδιου παίκτη και 1/2 βολές από τον Τζουλιάνο Τόλα για το 66-67.

Με το ρολόι να θέλει ακριβώς 30 δευτερόλεπτα για να μηδενίσει, ο Διαμαντής Γρηγορόπουλος έβαλε μπροστά τον Γ.Σ.Π. με 68-67 για να του δώσει την νίκη ο Βαγγέλης Σελούλης.

Στην τελευταία φάση του ματς, κι αφού οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν με 68-69, σκόραρε σε “νεκρό” χρόνο διατηρώντας – με περιπετειώδη τρόπο – το απόλυτο για την ομάδα του!

Ο Μανιάς με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, τον ακολούθησε ο Τόλα με 22, ενώ στους 12 σταμάτησε ο Νίκος Παπανδρέου.
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 21-17, 15-25, 15-12
Γ.Σ. Περιστερίου (Ρήγγας): Γρηγορόπουλος 2, Λειβαδίτης, Μανιάς 25 (1), Κακαβούλας 3, Αγνόγλου, Σελούλης 4, Παπανδρέου 12, Ασλάν 2, Τόλα 22, Κουστένης, Γουλοσπύρος, Στουρνάρας.

Ετικέτες

Ένα «δικό» παιδί που ανέδειξε μέσα από τα τμήματα υποδομής θα βρει αύριο αντίπαλο ο Ατρόμητος στο Καυταντζόγλειο εναντίον του Ηρακλή.

Ετικέτες

Αύριο ξεκινάει η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Καλλιθέα στο γήπεδο της Χωράφας.

Ετικέτες

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο “5ο Water Polo Fun” η ομάδα προ-Μίνι του Γ.Σ. Περιστερίου καθώς στην πρεμιέρα του τουρνουά, που διεξάγεται στον Γέρακα,  επικράτησε του Παναθηναϊκού Β’ με 11-6.

Οι… λιλιπούτειοι αθλητές των Μπάμπη Κλεωνάκου και Γιάννη Στέλλα δεν αντιμετώπισαν ιδιαιτέρα προβλήματα από τους αντιπάλους τους κι έχοντας το προβάδισμα εξ αρχής, το διατήρησαν με ευκολία έως το τέλος.

Ο επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ.Π., που μετέχει στον δεύτερο όμιλο, είναι το Φάληρο (10/11, 12:45), ενώ στην συνέχεια της πρώτης φάσης θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Γέρακα 2 (1/12, 13:15), τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (15/12, 12:45) καθώς και τον Νηρέα Χαλανδρίου (12/1, 13:15).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας