Τελευταία ενημέρωση 03:45, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Με τίτλο «Μπράβο Ατρόμητε» ο Ευκλείδης Μεγάρων (μέλος του δικτύου Σχολών) δημοσίευσε κείμενο στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το ματς με τη Ντιναμό Μπρεστ.

Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:

«ΜΠΡΑΒΟ ΑΤΡΟΜΗΤΕ!

Συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Μπράβο και στον κόσμο που χειροκρότησε στο τέλος. Ατρόμητος σημαίνει δεν σταματάω να παλεύω μέχρι το τέλος κι αυτό έκαναν τα παιδιά χθες. Ας μην ξεχνάμε ότι καταμεσής του καλοκαιριού καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει ρυθμό 95 λεπτά. Αγκάλιασε μία σημαντική πρόκριση αλλά ... ας όψεται η μπάλα που είναι γένους θηλυκού και έκανε τα δικά της τερτίπια! :)
Μπορεί να μας στεναχώρησε η εξέλιξη του αγώνα αλλά ας μην ξεχνάμε ότι για τέτοιες στιγμές (σαν το γκολ του Μανούσου και σαν το το γκολ που δέχθηκε η ομάδας μας στην τελευταία φάση) το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ».

Ετικέτες

Δράση συμπαράστασης στους πυροπαθείς της Αττικής αναλαμβάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι για μια ακόμη φορά δείχνουν την κοινωνική ευαισθησία τους. Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Τέτοιες ώρες δεν μένουνε στα λόγια και στις προσευχές, τέτοιες ώρες δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Δράσεις, οχι λόγια. Η μόνη λύση είναι η έμπρακτη συμπαράσταση με οποιοδήποτε τροπο..

Αύριο Πέμπτη μετά τις 19:00 μαζευόμαστε στον σύνδεσμο της κρέσνας για να δουμε την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ στον πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό της αγώνα. Η παρουσία μας κρίνεται επιβεβλημένη για έναν λόγο παραπάνω, καθώς θα γίνει συλλογή απο τροφές για αδέσποτα, ρούχα, ξηρά τροφή, κονσέρβες για σκύλους και γάτες, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και οτι άλλο μπορεί ο καθένας να προσφέρει για τους πληγέντες απο τις πυρκαγιές. Περισσότερη βάση δίνουνε στα φάρμακα που αυτή την στιγμή είναι αυτα που χρειάζονται.

Επίσης την Παρασκευή μετά τις 20:30, ο σύνδεσμος στην Π. Τσαλδάρη θα είναι ανοιχτός για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, οργανωμένο και μη, να στηρίξει τις κινήσεις και να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο. Το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν, ας το πραγματοποιήσουμε ξανα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ..!!

Ετικέτες

Ο μέγας Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα, πρόεδρος πλέον της Ντιναμό Μπρεστ, γνωστοποίησε ότι θα φύγει για διακοπές 15 ημερών στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Έτσι, ο 58χρονος καλλιτέχνης του ποδοσφαίρου της δεκαετίας του '80 δεν θα βρεθεί στο Περιστέρι για τον επαναληπτικό του Europa League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον σύλλογο από την Λευκορωσία την Πέμπτη, 2 Αυγούστου.

Εκτός κι αν αλλάξει ξανά τα πλάνα του, έχοντας δηλώσει πάντως σε συνέντευξή του στο «Match TV» ότι είναι πολύ κουρασμένος, καθώς επί 1.5 χρόνο εργάζεται ακατάπαυστα, και χρειάζεται ένα διάλειμμα προκειμένου να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ετικέτες

Ανακοίνωση για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς εξέδωσε ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Τη πρώτη «μεταγραφή» που είναι διοικητικής υφής ανακοίνωσε ο Γαλαξίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας