Τελευταία ενημέρωση 22:11, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Μετά από διακοπή δυο εβδομάδων ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, καθώς φιλοξενεί  αύριο τον Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2.

Η ομάδα  που απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα έχει ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να διευρύνει το αήττητο σερί της στο 5-0, με το Νίκο Καραγιάννη να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του.

Μοναδικός απών, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, που έχει χειρουργηθεί στον καρπό, ενώ ο Μιχάλης Πολυτάρχου,έχει μπει μεν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο η συμμετοχή του, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Άλκης Παππάς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και γενικότερα στις επιδιώξεις και τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, ενώ απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να γεμίσει αύριο) το κλειστό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 30χρονος πλέι μέικερ…

Για τον προσεχή αντίπαλο του ΓΣΠ:

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς (11/11, 17.00), που έχουμε μπροστά μας θα είναι μια αρκετά δύσκολο κι απαιτητικό. Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι μα ομάδα, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε στις λεπτομέρειες από τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο», γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι πολύ αξιόμαχη και μακριά από την έδρα της.

Το σημείο αναφοράς τους αγωνιστικά, αλλά και σαν προσωπικότητα, είναι ο Νέστορας Κόμματος, ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας,  έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι ικανοί παίκτες με ποιότητα που συνθέτουν ένα σύνολο που απαιτεί προσοχή και συγκέντρωση για να το αντιμετωπίσεις.

Εμείς κατά την διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε για να διατηρηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και να βελτιωθούμε όπου χρειάζεται, ενώ δώσαμε και δυο πολύ φιλικά με αντιπάλους από την Α1 (σ.σ. Λαύριο και Πανιώνιος) που ήταν πολύ δυνατά τεστ για μας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε επικεντρωθεί από την Δευτέρα, οπότε και ξεκινήσαμε ουσιαστικά την προετοιμασία μας γι αυτός τον αγώνα, προερχόμενοι από μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό, που έχει και καλή ομάδα και ιδιαίτερη έδρα. Παραμείναμε, έτσι, στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να διευρύνουμε το αήττητο σερί μας».

Για την πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα φέτος έχει στηθεί για να πρωταγωνιστήσει στην Α2, όμως όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο κι από τ’ αποτελέσματα. Μπάσκετ δεν παίζει ούτε ο προγραμματισμός, ούτε τα ονόματα των παικτών. Γι αυτό πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα μέσα στο γήπεδο τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, είμαστε αυτή την στιγμή μόνοι πρώτοι, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Απαιτείται να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση κάθε εβδομάδα στον αντίπαλο που έχουμε και στις συνθήκες του κάθε αγώνα, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το… ταμείο.

Το πρωτάθλημα έχει πολλές ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν, ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και το σίγουρο είναι ότι από μας εξαρτάται να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν πρέπει να μας καθησυχάζουν κάποιες ήττες των αντιπάλων μας, αλλά αντιθέτως να είμαστε σε εγρήγορση».

Για τις συνθήκες που επικρατούν στον Σύλλογο:

«Βρίσκομαι στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου για τρίτη σεζόν και δεύτερη συνεχόμενη. Σε σχέση με την περσινή σεζόν η ομάδα απέκτησε πολύ καλούς παίκτες, όχι μόνο σαν ποιότητα, αλλά κι από θέμα εμπειρίας, χαρακτήρα και προσωπικότητας, που έχουν παραστάσεις από το υψηλότερο, αγωνιστικά, επίπεδο. Και πέρσι, που ήμουν στην ομάδα, αλλά και φέτος στόχος μας ήταν ο πρωταθλητισμός.

Οι συνθήκες στο Περιστέρι είναι άψογες, σου παρέχονται τα πάντα ώστε να είσαι αφοσιωμένος μόνο στο μπάσκετ και να μην ασχολείσαι με τα γύρω, γύρω. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα έχει βρει την κατεύθυνση της, τον ρυθμό της, η δουλειά γίνεται πιο… επαγγελματικά κι αυτό δεν ισχύει όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και τους προπονητές κι όσους περιβάλλουν τον Σύλλογο.

Ο πρωταθλητισμός, όμως, ανεξάρτητα από τις συνθήκες είναι κάτι που αυτή η ομάδα, με την πλούσια ιστορία και την βαριά φανέλα το έχει πάντα στο DNA της.

Για τον κόσμο του Περιστερίου:

«Εμείς και μέσα στο γήπεδο μας, αλλά και σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια, αντλούμε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο μας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τον κόσμο τον φέρνει κοντά στην ομάδα η ίδια η ομάδα με τα αποτελέσματα της και την πορεία της.

Κάνουμε τα πάντα και καθημερινά στις προπονήσεις και, φυσικά, στα επίσημα παιχνίδια για να πάρουμε τις νίκες, που χρειάζονται για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους.

Τους περιμένουμε, λοιπόν, και σε αυτό παιχνίδι να γεμίσουν το γήπεδο και να μας σπρώξουν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, σε μια ακόμα επιτυχία».

Ετικέτες

Με δύο κινήσεις εκ των έσω ο Γιώργος Σπανός τακτοποίησε τις νομικές εκκρεμότητες που προέκυψαν από τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος παραχώρησε τη θέση του στον μέχρι πρότιμος Β' αντιπρόεδρο Βασίλη Μπέτση και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην μέχρι πρότινος Α' Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος αποφασίστηκαν τα παρακάτω έπειτα από τα τελευταία γεγονότα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός παραχωρεί τη θέση του στον μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρο και Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Βασίλη Μπέτση.

Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου λαμβάνει η Κάτια Κοξένογλου.

Η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την απόφαση ο νέος πρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο.”

Ετικέτες

Το πλήρες πρόγραμμα της Ακαδημίας του Άγιου Ιερόθεου έχει ως εξής:

ΕΦΗΒΙΚΟ 1 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10.30 ΝΤΑΜΑΡΙ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ) 

ΕΦΗΒΙΚΟ 2 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΟΣΦΠ ΤΑΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 17.15 ΗΦΑΙΣΤΟΥ 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 09.00 ΝΤΑΜΑΡΙ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ)

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ 1 ΑΘΗΝΑΙΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17.15 ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ)

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ 2 ΠΑΣ ΙΛΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16.30 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ (ΙΛΙΟΝ)

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ 3 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00 SOCCERINO

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00 SOCCERINO

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2 ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13.30 ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 3 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15.00 SOCCERINO

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 1 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΒΒΑΤΟ 14.00 SOCCERINO

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 ΧΩΡΑΦΑ (6Χ6)

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 3 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13.00 SOCCERINO

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 1 ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 SOCCERINO
 
ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 14.00 ΧΩΡΑΦΑ (6Χ6)
Ετικέτες

 

Ο ΓΣΠ ετοίμασε ένα βίντεο για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Α2 με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς και δίνει το σύνθημα για το 5 στα 5!

Επιστροφή στην δράση για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, που για την 5η αγωνιστική της Α2 θα υποδεχτεί στο "Ανδρέας Παπανδρέου, τον Ερμή Αγιάς (11/11, 17:00) με στόχο το 5/5!

Δείτε το βίντεο

 

Ετικέτες

 

Για «γελοία υπόθεση» έκανε λόγο ο Γιώργος Σπανός μιλώντας σε ξένο Μέσο για την παραπομπή του σε δίκη με την κατηγορία της «αλλοίωσης αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων».

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου μίλησε στην αυστριακή εφημερίδα «Wiener Zeitung» και στον δημοσιογράφο Φέρρυ Μπατζόγλου η οποία ασχολήθηκε λόγω Νταμίρ Κάναντι, με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Τα κεντρικά σημεία του δημοσιεύματος είναι τα εξής:

Αθλητικά τα πράγματα πάνε τόσο καλά για την ομάδα του Damir Canadi, τον Atromito, όπως ποτέ άλλοτε. Είναι μετά από δέκα αγωνιστικές στην Super League πρώτη. Ένα μικρό θαύμα. Αλλά τώρα ο παντοδύναμος πρόεδρος του συλλόγου και ιδιοκτήτης έχει παραπεμφθεί σε ένα αθηναϊκό δικαστήριο.

«Είμαι πικραμένος, ναι εξοργισμένος», δήλωσε ο Γιώργος Σπανός στην «Wiener Zeitung» την Πέμπτη. Η κατηγορία είναι «εντελώς αβάσιμη» και βασίστηκε μόνο «σε ισχυρισμούς από έναν γνωστό ψευδομάρτυρα εναντίον μου, εναντίον του αθλητικού διευθυντή του Ατρόμητου, κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, και του τότε προπονητή του Ατρομήτου, Ricardo Pinto, σε ότι αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος (2: 1) τον Φεβρουάριο του 2015», λέει ο Σπανός. 

Σπανός: «Αναφέρθηκε ότι δεν βάλαμε δύο βασικούς παίκτες σκόπιμα. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Επιπλέον, δεν έχει θεωρηθεί ως ύποπτο ματς από την UEFA. Το όλο θέμα είναι γελοίο ....»

…Στην Ελλάδα, οι σύλλογοι λειτουργούν από το 1979 ως ΠΑΕ. Χωρίς τον Σπανό, η άνοδος του Ατρόμητου θα ήταν αδιανόητη.

Ο ακόμα νέος και δυναμικός επιχειρηματίας, πρόεδρος της εταιρείας καυσίμων ΕΤΕΚΑ που λειτουργεί στην Ελλάδα ένα δίκτυο περίπου 350 πρατηρίων καυσίμων, απέκτησε το 2005 το μετοχικό πακέτο πλειοψηφίας του Ατρομήτου.

Από το 2009 ο Ατρόμητος είναι μια σταθερή αξία στην ανώτατη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το 2013, ήταν τρίτος στην Super League. Tο 2011 και το 2012 ο σύλλογος υπό την αιγίδα του Σπανού  μπήκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σήμα κατατεθέν του Σπανού: η σταθερή, νοικοκυρεμένη, επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα.

«Σε κάθε περίπτωση θα εξεταστεί αμέσως από το νομικό τμήμα του Ατρόμητου αν πρέπει  να παραδώσω τις μετοχές μου - ή εάν αυτό είναι κάτι το αντισυνταγματικό», αποκαλύπτει ο Σπανός στην «Wiener Zeitung».

Ο Σπανός είναι μαχητικός: «Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του Ατρόμητου».

 

Πατήστε στο ακόλουθο link

http://www.wienerzeitung.at/nachrichten/sport/fussball/928109_Anklage-mit-Folgen.html

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας