Τελευταία ενημέρωση 05:34, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Σαν τον ποντικό στη φάκα πιάστηκε νεαρός άνδρας ο οποίος προσπάθησε να «αδειάσει» ( παίρνοντας οτιδήποτε χρήσιμο για εκείνον), αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο χώρο του Άλσους Περιστερίου.

Ο «ποντικός» εκμεταλλεύτηκε την ηχορύπναση που υπήρχε στο θέατρο του Άλσους και έδρασε, έτσι πίστεψε, ανενόχλητος στην απέναντι πλευρά του Άλσους σπάζοντας τζάμια και αρπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του.

Ανάμεσα στα...υποψήφια θύματα και ο νεαρός προπονητής της Ακαδημίας του Ατρόμητου Γιώργος Πατατανές.

Για κακή τύχη όμως του «ποντικού» τον αντιλήφθηκαν δύο υπάλληλοι του Δήμου Περιστερίου που ήταν επιφορτισμένοι με την περιφρούρηση του χώρου, τον κυνήγησαν και τον έπιασαν. Έτσι όλα τα κλοπιμαία επέστρεψαν στους κατόχους τους.

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές ευχαριστεί δημόσια τους Δημήτρη Μυλωνά και Σταμάτη Σταμούλο για το θάρρος, την υπευθυνότητα και την ετοιμότητά τους.

Ετικέτες

Για να λέμε τα «σύκα σύκα και την σκάφη - σκάφη» άμα βάλουμε σε μια ζυγαριά από τη μια πλευρά τον Ηλία Ζούρο και από την άλλη τον Αργύρη Πεδουλάκη δεν χρειάζεται να πούμε σε κανέναν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της μέτρησης!

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση για την 2η Φάση του Πρωταθλήματος της Α2 και το Περιστέρι έμαθε τους  3 αντιπάλους του.

Η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη συμπεριλήφθηκε στον 2ο όμιλο και θα παλέψει για την πρόκριση στην τελική Γ' Φάση μαζί με τους  Άρη Θεσσαλονίκης , Νηρέα Γέρακα, ΟΦΘ.

Οι ομάδες (προκρίνονται οι δύο πρώτες)  μπαίνουν σε αυτή την Φάση με το πριμ βαθμών που αποκόμισαν - βάση κατάταξης – από την Α΄ Φάση , με το Περιστέρι να ηγείται του Ομίλου:

                    2ος  Όμιλος

  1. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (3 ΒΑΘΜΟΙ)
  2. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2 ΒΑΘΜΟΙ)
  3. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ (1 ΒΑΘΜΟ)
  4. ΟΦΘ (0 ΒΑΘΜΟΙ)

 Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 15/6 έως και τις 17/6 με την εξής σειρά αναφορικά με τις αγωνιστικές:

 1η αγωνιστική

ΓΣ Περιστερίου - Νηρέας Γέρακα

Άρης-ΟΦΘ

 2η αγωνιστική

ΓΣ Περιστερίου - ΟΦΘ

Άρης - Νηρέας Γέρακα

 3η αγωνιστική

Άρης – ΓΣ Περιστερίου

Νηρέας Γέρακα - ΟΦΘ

Η ΚΟΕ δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη το κολυμβητήριο διεξαγωγής των αγώνων. Θα είναι πάντως εντός της Αττικής κάτι που σημαίνει ότι ο ΓΣΠ θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Ετικέτες

Τον τίτλο του «mvp των τελικών» του Κυπέλλου Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου δικαιούται ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑΛ Στάθης Χολογκίτας ο οποίος είναι ο ρέκορντμαν με 9 τελικούς στο ενεργητικό του.

Ο Χολογκίτας που έχει αγωνιστεί επίσης σε Άγιο Αντώνιο και Κύθνο έχει κατακτήσει 6 κύπελλα και πλέον στόχος του είναι το έβδομο καθώς την Κυριακή θα είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του προπονητή του ΠΟΑΛ Πάνου Παπαχρήστου στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι ο Χολογκίτας που διακρίνεται για το ήθος του έχει πάρει ένα Κύπελλο Ήθους με δύο νταμπλ ένα με τον ΠΟΑΛ την περσινή περίοδο κι ένα με την Κύθνο.

Ετικέτες

Toν Στέργο Μαρίνο που κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια καριέρα στην βελγική Σαρλερουά είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο Τόλης Αποστόλου και να θυμηθούν τα πάλιά πίνοντας καφέ στο περιθώριο της παραμονής του στη Κω.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας