Τελευταία ενημέρωση 00:31, 24 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει η περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου.

Ετικέτες

 Αν και αγωνίστηκε σε αρκετές ελληνικές ομάδες (Παναιτωλικό, Καλλονή, Λεβαδειακό, Καλαμαριά), η ομάδα που κατέχει μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά του είναι ο Ατρόμητος.

Ο λόγος για τον Λούκας Φαβάλι ένα ποδοσφαιριστή με αξία και σπουδαίο ήθος που έπαιξε στον Ατρόμητο τη διετία 2008-10 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους.

Την αγάπη του για τον Ατρόμητο την έχει μεταφέρει λοιπόν στον αγαπημένο του και πολύ χαριτωμένο γιο που στο βίντεο που ακολουθεί κυριολεκτικά «τα σπάει» φωνάζοντας Ατρόμητάρα!

Απολαύστε τον!

 

 

Ετικέτες

 Την εξαιρετική φιλοξενία του Απόλλωνα Θέρμου απόλαυσε ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στη γραφική κωμόπολη του νομού Αιτωλοακαρνανίας για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα (0-0).

Το ματς έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό που γεννήθηκε στο Δήμο Θέρμου και απεβίωσε στις 24 Αυγούστου 1779. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα αγκάλιασαν με αγάπη όλη την αποστολή του Ατρόμητου Κ20 θεωρώντας τιμή την παρουσία της ομάδας και φρόντισαν για μια πολύ ευχάριστη διαμονή.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε ο Σίμος Συμεωνίδης ως αρχηγός αποστολής ευχαριστεί εκ μέρους όλης της ομάδας τον πρόεδρο του Απόλλωνα Ιωάννη Παπαθανασόπουλο, τον κ. Δημήτρη Κόκοτο καθώς και όλο το δ.σ για την άριστη φιλοξενία.

Το ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης ο οποίος κατάγεται από την περιοχή.

Την 20μελή αποστολή αποτελούσαν οι Ιωαννίδης, Κοκολέσης, Ανδριόπουλος, Μιχάλης, Δακτυλίδης, Τσιριγώτης, Μεμά, Σάσσαλος, Ζούνης, Ένζο, Πολίτης, Αθανασίου, Λεόπουλος, Λώλος, Βιταλιώτης, Νταούλιας, Τσακίρης, Βαγγέλης, Ρούνης, Ξενοπανάγος.

Ετικέτες

Με τη φιλοδοξία να επαναλάβει την περσινή καλύτερη χρονιά της ιστορίας της φθάνοντας μέχρι τα μπαράζ ανόδου και γιατί όχι να κάνει το μεγάλο βήμα για την Α' κατηγορία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Χωράφα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Φοίνικα για την σεζόν 2018-19.

Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λαζάρου ο οποίος τους ανακοίνωσε το πλάνο της προετοιμασίας ενώ νωρίτερα τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Αλέξης Μαργαρίτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που τους ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο θα πραγματοποιήσει αύριο η Τόλμη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας