Τελευταία ενημέρωση 10:53, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να ζηλεύει. Όχι από φθόνο, αποδοκιμασία κατωτερότητα αλλά από λαχτάρα, προσμονή και επιθυμία.

Ετικέτες

Τη μνήμη του Μουκάντι Τσιμάγκα που έφυγε σαν σήμερα πριν απο 28 χρόνια στο γήπεδο της Ελευσίνας τίμησε χθες η οικογένεια του Ατρόμητου στο ματς με τον ΟΦΗ, καθώς οι παίκτες κατέθεσαν λουλούδια μπροστά στο πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Θύρας 7. Αν ζούσε θα ήταν τώρα 56 ετών.....

Σε σημερινό της μήνυμα η ομάδα αναφέρει τα εξής: «Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον χαμό του Μουκάντι Τσιμάνγκα φορώντας το Αστέρι στο στήθος.

Ο Ατρόμητος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.
Ο κόσμος του Ατρόμητου δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, κάτι που αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Και κάποιος "φεύγει" μόνο όταν ξεχνιέται και ο Τσιμάνγκα θα είναι πάντα "παρών».
Το δικό τους μήνυμα έστειλαν και οι οργανωμένοι: «Σαν σήμερα, 30 Απριλίου 1995, ο ΜΟΥΚΑΝΤΙ ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ σε ηλικία 28 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο φορώντας την φανέλα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
28 χρόνια μετά εξακολουθεί να βρίσκεται στις καρδιές μας».

 

Ετικέτες
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρηγόρης Καλαντζής προχώρησε σε απολογιστική δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και προχώρησε σε κάλεσμα συστράτευσης.
Ετικέτες

Και να που το «ταξίδι» στον έντυπο τύπο της πόλης μας που ονομάζεται «Αθλητικό Περιστέρι» και προσπαθεί να αναβιώσει στη μνήμη των παλαιών συμπολιτών μας την ιστορική εφημερίδα του Γιώργου Κατιντσάρου  συμπληρώνει  τέσσερα χρόνια ζωής. Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν το πρώτο τεύχος της εφημερίδας έκανε την εμφάνιση του και πλέον οδεύοντας προς τον Απρίλιο του 2023, κρατάτε στα χέρια σας το τεύχος νούμερο 40.

Ετικέτες
Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι Περιστεριώτες δέχθηκαν το γκολ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε τακτικά κάποια πράγματα λόγω των καιρικών συνθηκών. Παλέψαμε, αλλά είμαστε απογοητευμένοι, γιατί δώσαμε ένα φτηνό γκολ στους αντιπάλους μας. Παρ΄ όλα αυτά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας