Τελευταία ενημέρωση 13:11, 18 Απρ 2024

Video

Δείτε στο βίντεο που ανέβασαν οι διοργανωτές του τουρνουά Βίκος Christmas cup τον Γιώργο Καραγκούνη να απονέμει την κούπα στον Ατρόμητο Κ14 έπειτα από τη νίκη στον τελικό επί του Παναθηναϊκού με 1-0. Μια απονομή από έναν πρωταθλητή Ευρώπης που τα παιδιά του Ατρόμητου θα κρατήσουν για πάντα φυλαγμένα μέσα τους!

Σχετικά Βίντεο

Η «9αρα» της Κ12 με ΑΕΚ Futsal σε video!

Δείτε στο βίντεο που ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης τις φάσεις από την εύκολη επικράτηση του Ατρόμητου Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) κόντρα στην ΑΕΚ Futsal σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Ακαδημιών Μπατίστα. Ο Ατρόμητος νίκησε με σκορ 9-0.

Σχετικά Βίντεο

Μια πολύ όμορφη και ειρηνική «μάχη» έδωσαν πρίν λίγες μέρες ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) και ο Ατρόμητος Κορασίδες.

Σχετικά Βίντεο

Δείτε σε βίντεο τον Νίκο Αλέφαντο να εκθειάζει τους νέους του Ατρόμητου Μιχάλη Μπαστακό, Δημήτρη Λημνιό κιαι Βασίλη Μπάρκα στην εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη στο Art TV.

Σχετικά Βίντεο

To απίστευτο passing game της Κ14 (video)

Απολαύστε το βίντεο με την εκπληκτική ομάδα του Ατρόμητου Κ14 σε ένα απίστευτο passing game στο ματς με την Καλλιθέα.

Σχετικά Βίντεο

Η νίκη της Κ12 με Θύελλα σε video

Δείτε σε βίντεο που ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης για το peristerisports τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Ατρόμητος Κ12 με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου (3-1).

Σχετικά Βίντεο

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας