Τελευταία ενημέρωση 23:41, 16 Απρ 2024

Video

Πάταγος με αυτό το video!

Πάταγο έχουν προκαλέσει στο Facebook μεταξύ των φίλων του Ατρόμητου τα στιγμιότυπα του ιστορικού αγώνα Ρουφ – Ατρόμητος 0-1 το 1972 που οριστικοποίησε την άνοδο του περιστεριώτικου συλλόγου για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική.

Το video ανέβασε πρώτος ο  χρήστης    Yiannis Samouhos στη Λέσχη Φίλων Ατρόμητου και του αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια γι' αυτήν την εξαιρετική πραγματικά ιστορική ανακάλυψη γιατί είναι κάτι που βγαίνει στο φως για πρώτη φορά.
Δείτε την κατάμεστη κερκίδα του γηπέδου Ταύρου που διεξήχθη το ματς και πάθετε ανατριχίλα με το ιστορικό γκολ του Στολίγκα. Δέκα χιλιάδες Περιστεριώτες πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Σχετικά Βίντεο

Aτρόμητος Κ13 highlights (video)

Δείτε φάσεις και γκολ του εκπληκτικού Ατρόμητου Κ13.

Το video επιμελήθηκε ο Θέμης Ζαχαρίου.

Σχετικά Βίντεο

Tα γκολ του Ατρόμητου Κ20 στη νίκη επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-0 σε video. To παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου και τα γκολ πέτυχαν οι Δημήτρης Λημνιός, Μιχάλης Μπαστακός.

Σχετικά Βίντεο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες μας μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου. Πλήρως ενσωματώθηκε ο Καραμάνος ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Κατσουράνης που επέστρεψε τα ξημερώματα με την αποστολή της Εθνικής από την Ουγγαρία, προπονήθηκε κανονικά κάνοντας ωστόσο πιο χαλαρό πρόγραμμα. Απουσίασαν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ και Μπάρκας ενώ έχει επιστρέψει ο Λημνιός από την Εθνική Παίδων. Ατομικά γυμνάστηκε ο Μαρσελίνιο ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο σημείο πιο κάτω από τον αστράγαλο.

Δείτε στιγμιότυπα από ρεπορτάζ εκείνης της εποχής ανάμεσα στα «τρομερά παιδιά» του ΓΣΠ της δεκαετίας του ’90 και του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Πεδουλάκη στην σύνθεσή του. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό της Τζόν Κένεντι και ήταν για την περίοδο 91-92.

Σχετικά Βίντεο

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των παραγόντων της ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης που βρίσκεται στο Θρυλόριο.

Σχετικά Βίντεο

«Το Σίτυ και το Αιγάλεω» (Video 1992)

Γυρίζουμε το χρόνο πολλά χρόνια πίσω. Την σεζόν 1992-93 όταν ο Ατρόμητος αγωνιζόταν στη Β' Εθνική και φυσικά τα ντέρμπι με το Αιγάλεω ανέκαθεν προκαλούσαν μεγάλο ενδιαφέρον και φανατισμό.

Σχετικά Βίντεο

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας